|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
w jaki sposob on staral sie zeby do ciebie wrocic?
Witajcie,
chciałabym aby wypowiedziały sie kobiety których mężczyźni chcieli wrocic. Interesuje mnie to bo chciałabym miec 'skale porownawczą', obaraz tego jak to przebiega, co oni robią. Nie chodzi mi o debaty czy sie powinno czy nie ale o sam fakt. Czasami wydaje mi sie ze ogladalam za duzo filmow romatycznych gdzie to wszystko przebiega tak dramatycznie, z niezliczona iloscia bukietow kwiatow. Dlatego pytam Was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: w jaki sposob on staral sie zeby do ciebie wrocic?
- dużo rozmów, co zrobił źle
- często łzy w oczach, widoczny żal, że popsuł - obietnica poprawy i widoczne dowody że bardzo chce się zmienić - mnóstwo spotkań aranżowanych przez niego, mnóstwo inwencji twórczej z jego strony - cierpliwość i czas od niego, bym mogła się zastanowić nad tym, brak presji i zapewnienie, że będzie czekał choćby i pół roku, rok - praca nad sobą, która rzeczywiście dała wymierne efekty - dużo ciepła, ale nie nachalność - śliczne kolczyki, ale raczej w podziękowaniu że w ogóle znalazłam czas na tę pierwszą rozmowę, w której prosił o jeszcze jedną szansę. nam się udało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Normalny facet jak kończy lub jest zkończony nigdy nie wraca .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
- bardzo dużo rozmów
- ciągłe mówienie jaki był głupi,gdzie popełniał błędy,jak bardzo się zmienił - robienie maślanych oczu,wręcz jego zaszklone oczy,pocieranie oczu i kilka łez - pisanie ogromnie dużej ilości bardzo długich listów - dzwonienie/pisanie - wysyłanie ogromu bukietów - nachodzenie mnie Ja nie wróciłam mimo to,więc nie wiem czy to się liczy.
![]() |
#5 | ||
High Quality Since 2007
|
- wiadomości do mnie i utrzymywanie kontaktu
- łzy w oczach - pisanie do moich znajomych - obietnice poprawy Póki co efekt u mnie raczej odwrotny...
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
u mnie tak samo jak u poprzedniczek. przede wszystkim ciągła próba kontaktu, rozmowy z całą masą skrajnych emocji
![]() nie zadziałało, lepiej dla mnie i myślę że dla niego też ![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
my tez mielismy maly kryzys. I niestety wszystko odbylo sie przez telefon. potem niby zwiazek sie rozopadl. po prostu nie wyszlo. a Moj ukochany przyjechal 600 km do mnie nie wiedzac czy go przyjme. ( na 3 tyg!) przyjechal niepewny strasznie, taki zlekniony. pogadalismy i teraz jestesmy szczesliwym malzenstwem. Znamy sie 6 lat z tego 2 jestesmy po slubie. Nie wyobrazam sob ie zycia z kims innym.
dzis jestesmy tak dopasowani, ze czesto zdarza sie nam ze myslimy dokladnie to samo w danej sekundzie. i to na tematy nie zwiazane z tym co akurat robimy. czasami warto dac sobie i jemu jeszcze jedno ,,zycie'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Codzienne nachodzenie, twarz cierpiętnika, błaganie, wywieranie presji przez znajomych za jego namowami, łzy w oczach. Po kilku dniach takiego zachowania, a trwało to kilka tygodni, szczerze go znienawidziłam, pomimo, że związek trwał 3 lata.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.