![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Styczniowa wymianka::..
nieaktualne
MUSZĘ SIĘ POZBYĆ WĄTKU, PISZCIE ![]() Ważne info: - PAMIĘTAJ O REGULAMINIE!!! - odpisuję zazwyczaj w SWOIM wątku ![]() - wysyłka poleconym lub paczką - niestety mogę odpisywać z opóźnieniem, bo mam coraz mniej czasu ![]() ![]() - piszcie od razu, co Was interesuje, będzie mi łatwiej szukać w Waszych wątkach - rzeczy z wątku odzieżowego czy książkowego też oddam za kosmetyki ![]() Rzeczy nowe wymienię najchętniej na rzeczy NOWE, ale nie mam sprecyzowanych wymagań ![]() Najchętniej PERFUMY!!!! Nie szukam ciuchów!!!! Mogę się też wymienić na ciekawe lub przydatne drobiazgi do domu ![]() Link do wishlisty w podpisie ![]() A oto co mam: Dokładka 14 stycznia DIOR CANNAGE paletka 001 Dawn Grey NOWA Dokładka 9 stycznia Lancome Oscillation PowerFoundation kolor Ivory 10, używany 2 razy. Ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...oundation.html KOLORÓWKA DIOR piątki 859 Graphic Lights, zostało ok 90% DIOR piątki 208 Navy Design zostało ok 90% Yves Rocher - miniaturka czarnego tuszu, nówka Calvin Klein - kredka do brwi, 204 brunette, nówka ESTEE LAUDER - puder / róż Fleur de Lys - jak nowy, tylko testowany MAC - fluidliner, fioletowy MACROVIOLET, parę razy użyty SEPHORA - pyłki w dwóch kolorach, chętnie oddam Everyday Minerals - szary pyłek, chętnie oddam TOKIDOKI, fioletowa paletka ADIEU parę razy używana, zużycie minimalne CHANEL Contraste de Poudres, Radial face palette z profesjonalnej serii Exclusive Chanel Makeup Studio, 4 pudry, pierwotnie 10 g, zużycie minimalne Max Factor Masterpiece Beyond Length Mascara -150 Burning Auburn tusz dwustronny w kolorze bordo / wina, nowy zafoliowany NOWY MOLLON COSMETICS beżowy lakier Nude Beige, NOWY PIELĘGNACJA: VICHY krem Aqualia Antiox, ważny 11/2012, NOWY. Najchętniej wymienię na inny krem, ale do cery naczynkowej, z przebarwieniami lub przeciwzmarszczkowy SEPHORA Luxe noir galaretka do masażu, nowa, zakapslowana Yves Rocher - mleczko redukujące celulit, NOWE, pudełko zafoliowane MARIONNAUD krem na 1 zmarszczki NOWY PERFUMY: Estee Lauder, Beautiful, miniaturka 4,7 ml, raz psiknięta Próbki najchętniej hurtem!!! (firmowe atomki z Aus Liebe zum Duft), ok 1 ml oryginalnie, psikane raz, maks dwa. biehl . parfumkunstwerke Mark Buxton MB02 Incense Extreme Andy Tauer Chembur by Byredo biehl parfumkunstwerke - Arturetto Landi - al02 Lorenzo Villoresi, Incensi inne: Fleur Defendue Lolita Lempicka zostało ok 1 ml, bez atomka PAZNOKCIE: Zestaw do pedicure firmy La Senza - lakier, patyczki, krem do stóp i pilniczek. W pudełku, NOWY, wyciągany tylko do foto JESSICA - dwa lakiery w kolorze Constellation i Feminine Divine, w obu znikome ubytki Fotki na razie w poprzednim wątku : https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post30824707 SISLEY puder matujący, używany parę razy, niby transparent, ale jednak do normalnej karnacji, dla mnie zbyt ciemny Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2012-02-06 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ..::Styczniowa wymianka::..
interesują mnie :
dior piątki ESTEE LAUDER - puder / róż Fleur de Lys - jak nowy, tylko testowany SISLEY puder matujący, używany parę razy, niby transparent, ale jednak do normalnej karnacji, dla mnie zbyt ciemny
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy to jest to: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1325193301 ? Jak to jest to, to mogłabym oddać za którąś paletkę Diora. Czy oddałabyś DKNy jabłuszko za coś ode mnie czy tylko za perfumy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś za piątki diora? Jeśli coś znajdziesz, daj znać u mnie w wątku
![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Kochana dotarlo wszystko? Bo u mnie jest
![]()
http://lacturia.blogspot.com Mój blog ![]() Wymiana kosmetyczna&biżuteria&tor ebki -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778720 Wish -> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=47297911 Edytowane przez Lacturia Czas edycji: 2012-01-01 o 17:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
teraz widzę, że napisałaś u siebie o tych cieniach- niestety ja nie ogarniam śledzenia wątków, i szansa, że przeczytam wiadomośc odp u Ciebie to jest 0
![]() a mowisz o diorze piatkach tak ?? jakie kolory to sa ?? bo numerki nic mi nie mowia , jak kolory beda moje to moze sie skusze, a jak nie moje to mnie to niestety nie przekona ![]() ale kuś ![]() ![]() odzywki to conditioner dove, tez 50 ml , repair technology , sa chyba nawet w KWC co do jabluszka ![]() ![]() ale podobnoż nie lubisz świeżaków ? ![]()
today tomorrow always ![]() Edytowane przez ewmap Czas edycji: 2012-01-03 o 05:56 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
coś u mnie za: MAC - fluidliner, fioletowy MACROVIOLET, parę razy użyty
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
niestety nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się u Ciebie puder sypki, może coś uda Ci się dobrać do Nouby?
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- pasuje mi ![]() podpytam tylko nieśmiało czy wypatrzyłabys cos jeszcze za paletke adieu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
To co mi sie podoba:
Lancome Oscillation PowerFoundation kolor Ivory 10, używany 2 razy MOLLON COSMETICS beżowy lakier Nude Yves Rocher - mleczko redukujące celulit Everyday Minerals - szary pyłek vichy antiox ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Póki co podziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
SEPHORA Luxe noir galaretka do masażu, nowa, zakapslowana CHANEL Contraste de Poudres, Radial face palette z profesjonalnej serii Exclusive Chanel Makeup Studio, 4 pudry, pierwotnie 10 g, zużycie minimalne Może być? Mogę jeszcze dorzucić coś więcej, bo jestem chętna |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.