|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
..::Styczniowe poszukiwania::..
Najchętniej rzeczy ze wszystkich swoich wątków wymieniłabym na perfumy, najchętniej nowe, bądź używane, ale w oryginalnych flakonach, nie interesują mnie odlewki.
W dalszej kolejności (interesują mnie rzeczy NOWE, na zapas; w wyjątkowych sytuacjach przyjmę używane): - puder sypki, najchętniej Clarins transparent, rozważę inne - serum do biustu, najchętniej Clarins, rozważę inne - LIERAC Mesolift, krem albo serum - baza pod cienie Artedco albo UD - pielęgnacja apteczna!!! - płyny do soczewek kontaktowych - pasty do zębów, płyny do płukania, szczoteczki - toniki, najchętniej na alkoholu, ale niekoniecznie - szampony przeciwłupieżowe - pielęgnacja z długim terminem ważności - różne - kremy na naczynka, przebarwienia - odzywki do włosów - kolorówka - mam mnóstwo, tu będę bardzo wybredna. Ale chętnie popróbowałabym kolorówki, zwłaszcza cieni do powiek Nars, Kobo, Smashbox. - biżuteria - klimatyczne, gotyckie, wiktoriańskie, kamienie szlachetne, wire-wrapping, duże, ozdobne, wisiory, bransolety. Edytowane przez Gothic_Daisy Czas edycji: 2012-10-08 o 09:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ..::Styczniowe poszukiwania::..
U mnie szampony przeciwłupieżowe, ale do włosów farbowanych, jeśli by Cię interesowały
![]()
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że szukasz czegoś na naczynka, u mnie jest: Auriga, Auriderm XO Gel - użyty kilkakrotnie
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
jeśli chcesz, zapraszam do siebie tu- > https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=612324 . od numeru 1. do 21. to biżu , może coś znajdziesz. a dalej możesz sobie z ciekawości ciuszki, butki, torebki pooglądać
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym, tylko nie mam nawet żadnego programu graficznego na tym komputerze (chyba
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Starałam się jak najdokładniej oszacować ich zużycie w opisie, ale jeśli Ci to nie wystarcza, to spróbuję coś wykombinować wieczorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.