|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Pomocy Mikrodermabrazja VULCANIC MAT - gdzie zakupić ??
Wizażynki , mam problem z zakupem tej rewelacyjnej jak dla mojej cery mikrodermabrazji VULCANIC MAT z firmy DAX Cosmetics - peeling do ścierania zmarszczek i rozszerzonyh porów , na allegro cisza , w sklepach internetowych też pusto
![]() Byc moze któras z was go używa i podpowie gdzie moge go nabyć i czy wogóle jest dostepny jeszcze na rynku ?? Bede wdzieczna za informacje
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
![]()
Najlepiej będzie, jeśli się przejdziesz do Rossmana, ja tam kupiłam niedawno.
Życzę powodzenia, pozdrawiam.W razie problemów pisz do mnie ,to Ci pomogę.a. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Pomocy Mikrodermabrazja VULCANIC MAT - gdzie zakupić ??
Dziekuje bardzo za informacje , dzisiaj poszukam u mnie w Rossmanie mam nadzieje że wreszcie go dostane
![]() Ponieważ pierwsze opakowanie kupiłam dosc dawno.
![]() |
#4 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
W poniedziałek sprawdzę u siebie. Ceny dokładnie nie podam,bo po prostu nie pamiętam.Przypuszczam ,że w granicach 20 PLN , bo nie kupuję droższych kosmetyków a ten peeling jest dosyć duży (150 ml). Dam znać jak się zorientuję. Pozdrawiam.a.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Obskoczyłam trzy Rossmany niestety nie znalazłam go
![]()
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Ja, też go nie znalazłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny.troszke...posz peralam i chyba sie doszperalam.
posylam link z lista sklepow DAX COSMETICS w calej polsce.mam nadzieje ze troche pomoglam.dajcie znac.ja usilnie poszukuje DAX COSMETICS- LASER EFECT .jesli ktoras wpadnie na trop tego specyfiku,najlepiej calego zestawu prosze dac znac,bo sie marszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
http://www.dax.com.pl/s/sklepy
sie rozpislam a o linku zapomnialam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Witajcie,
nie za bardzo znam tą stronę, i być może się powtórzę, ZNALAZŁAM ZAMIENNIK, z pomocą niektórych doświadczonych Pań ze sklepu Rossmann, strony http://www.sklep.dax.com.pl/ i własnego porównania przeznaczenia danych produktów: 1. YOSKINE demakijaż - mikrodermabrazja szafirowy piling przeciwzmarszczkowy - cena 24,42 2. Perfekta efekt mat - krem na noc zwężający pory - cena 17,40 Niestety z tego co zauważyłam trudne są do kupienia w małych jak i dużych sklepach kosmetycznych, również Warszawskich, więc najlepiej wejść na stronę sklepu dax, zamówić, dodać koszty przesyłki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- aaa i jeszcze nie dodałam jednej bardzo ważnej sprawy, bo ciągle miałam nadzieję, że mój wczorajszy wpis ze zdjęciami się pojawi na forum ![]() vulcanic mat nie jest do kupienia, zwyczajnie nie mają go w ofercie, nie produkują go, albo przynajmniej nie w Polsce. Ostatnio (czyli 14.12.2012) licytowałam tego białego kruka na allegro, bez oryginalnego opakowania, i dlatego nie uważałam za stosowne dać więcej niż 1 zł bo nie wiem czy ktoś nie wykorzystuje sytuacji ![]() uważajcie na siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:18.