![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Styczeń: BB Kremy, MAC, NYX, Essence, minerały EDM, spódnice orasy i reserved
wątek nieaktualny!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Witajcie Wizażanki! Zasady obowiązujące w tym wątku:
Na szaro- wymienione Na zielono- dokładka Poszukuję, tylko konkretnych kosmetyków, nie chcę chomikować niepotrzebnych kosmetyków- bo mam ich za dużo. Oto moja wish-lista, kolejność przypadkowa: 1. maseczki do twarzy- naturalne, najlepiej glinki. 2. większe ilości hydrolatu oczarowego z Mazideł, inne hydrolaty z BU, ZSK 3. maska, balsamy i peelingi do ciała, 4. produkty i półprodukty z mazideł, BU, ZSK itp. 5. szampony, odżywki i maski do włosów: a) odżywki- The Body Shop- odzywka bananowa, Biovaxy, b) maski Kallos Creme all Late, Biovaxy, Pollena Malwa, Studio Gloria, c) szampony: Barwa c) oleje z helfy. 6. nić dentystyczna- tylko nowa, płyny do płukania ust, pasty wybielające 7. balsam, żel do biustu, 8. Czarne, brązowe kredki do oczu. 9. Oliwka Hipp 10. Seria Alterra z Rossmanna Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2012-08-18 o 12:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń: BB Kremy, MAC, NYX, Essence, minerały EDM, spódnice orasy i reserved
WYMIENIĘ:
LUSH: 1. LUSHSEANIK – Niebieski szampon z algami i solą morską, świetnie pachnie, głęboko oczyszcza i poprawia stan skóry głowy. Zużycie na zdjęciu. Nie wymieniam razem z pudełkiem, bo go już nie mam.AnnoDomini1991 2. LUSH- New Shampoo Bar. Świetny szampon z przyprawami (liść laurowy , goździk i cynamon). Niezwykle skutecznie wzmacnia cebulki włosów, zapobiega wypadaniu włosówspowodowanym przez stres czy zmiany hormonalne. Zużycie na zdjęciu. Nie wymieniam razem z pudełkiem, bo go już nie mam.Solciuchna 3. LUSH JUNGLE CONDITIONER- odżywka do włosów w kostce. Zostało około 40%.AnnoDomini1991 BB KREMY: 4. ELEMONG BB CREAM SPF 25PA++ Pełnowymiarowy, 60g/ 2,1 OZ. Użyty kilka razy. Zostało ok. 95%.AnnoDomini1991 5. SKIN FOOD GINKO GREEN BB CREAM- Pełnowymiarowy 50g. Użyty kilka razy. Zostało ok. 95%. 6. SKIN 79 SUPER + BEBLESH BALM BB WHITENING- 10 ml, SPF 25PA++ otwarty w celach testu na kości. BB Kremy wymienię za coś naprawdę przydatnego. MINERAŁY: 7. EDM Luminizing Sunlight- mineralny puder, duże opakowanie, zostało ok. 35-40% . 8. EDM Soft Touch- pełnowymiarowy róż, zostało około 55%. Formuła bez dodatku LL. Tassarinian 9. EDM Natural Reflections Fair- puder wykańczający- pełen wymiar, pozostało około 40%, Formuła bez dodatku LL. 10. EDM Come What May- pełnowymiarowy róż, zostało około 95%. 11. EDM Fair Neutral Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 80%, bez dodatku LLSolciuchna 12. EDM Natural Reflections Cool Pink puder wykańczający- pełen wymiar, pozostało około 95%, bez dodatku LL. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2012-01-09 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczeń: BB Kremy, MAC, NYX, Essence, minerały EDM, spódnice orasy i reserved
PRÓBKI MINERAŁÓW
13. MOEW: 1. Flawless Feline: 1- Sleek Abyssinian, 2. Flawless Feline: 1- Sleek Chartreux, 3. Pampered Puss: 1- Sleek Abyssinian. 14. COASTAL SCENTS: 1. Semi Mate Mica- primer o właściwościach matujących. 2. Sericite Mica. 3. Mica Powder Plain 15.. LUMIERE- STRUNA- próbki testowane, więc ciężko ocenić mi zużycie: 1. Sand Silk Powder S&B Bar 2. Fair Neutral formuła VV. 3.Light Cool formuła VV. 16. EDM/ THE SHE SPACE/ SWEETSCENTS Cienie do powiek Kolory widoczne na zdjęciu, oddam wszystkie próbki w strunie. ODDAM ZA DROBIAZG, NP. ZA JAKIŚ FAJNY PEELING DO CIAŁA cynaamonka 17. Miki z CS , kolory widoczne na zdjęciu. Dołączę do próbek cieni. cynaamonka 18. Korektory, rozświetlacze EDM- próbki: 1. Natural, 2. 2xLawender 3.Dawn 4. Sky Blue 5. Multi-Intensive cynaamonka 19. Opakowania samplowe EDM: 1. Cień Greeting Card 2. Cień Bird House 3. Cień Lap Top cynaamonka 4. Wet Sand Lucent Powder NATURALNA PIELĘGNACJA: 20. CZARNE MYDŁO AFRYKAŃSKIE z Coastal Scents- odłamię mały kawałek, na spróbowanie. Mydełko przeznaczone jest do pielęgnacji skóry tłustej i mieszanej. Jest świetne, sama używam na co dzień, mydło jest dosyć duże, sama go nie zużyję, dlatego się podzielę ![]() 21. KORUND ZRÓB SOBIE KREM- świetny do mikrodermabrazji- odsypie niewielką ilość do spróbowania. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2012-08-18 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
PIELĘGNACJA, KOLORÓWKA SKLEPOWA:
22. ESSENCE LE CREAMYLICIOUS- cień do powiek, kolor 02- świetne recenzje na KWC, idealny jako baza pod cienie. Nieużywany. 23. ESSENCE Eyebrow Stylist Set. Zestaw do brwi, przetestowany. iza243 24. ESSENCE Gel Eyeliner- Żelowy eyeliner, czarny, kolor 01 Midnight in Paris, wypróbowany, zostało 98%. iza243 25. ESSENCE Kajal Pencil- kredka do oczu 12 Go Wild. Zużycie na zdjęciu. Zatemperowana, po zatemperowaniu nieużywana. 26. ESSENCE Kajal Pencil- kredka do oczu16 Check Me Out. Zużycie na zdjęciu. Zatemperowana, po zatemperowaniu nieużywana. 27. ESSENCE LE CUTE AS HELL Eye Pencil- Podwójna kredka do oczu, temperowana z obu stron. Zużycie na zdjęciu. Zatemperowana, po zatemperowaniu nieużywana. cynaamonka 28. ESSENCE Kajal Pencil- kredka do oczu 11 Cool Breeze. Zużycie na zdjęciu. Zatemperowana, po zatemperowaniu nieużywana. 29. ESSENCE Kajal Pencil- kredka do oczu 14 Hola, Chica!. Zużycie na zdjęciu. Zatemperowana, po zatemperowaniu nieużywana. 30. CATRICE Kajal Designer- kredka do oczu 050 Caribbean Blue. Zużycie na zdjęciu. Zatemperowana, po zatemperowaniu nieużywana. 31. Shiseido- paletka cieni, opakowanie samplowe. Kod 18ED06. Mam z wymiany. Zużycie 20% z każdego cienia. PIGMENTY NYX ZUŻYCIE KAŻDEGO Z NICH WIDOCZNE NA ZDJĘCIU, KAŻDY BYŁ OTWARTY I PRZETESTOWANY 32. Pigment NYX Pearl 33. Pigment NYX Lilac Pearl 34.Pigment NYX Purple Pearl 35.Pigment NYX true Purple Pearl 36.Pigment NYX baby blue 37.Pigment NYX ocean blue 38.Pigment NYX grass pearl 39.Pigment NYX turquoise pearl 40.Pigment NYX oro pearl 41.Pigment NYX walunt pearl 42.Pigment NYX silver pearl 43.Pigment NYX charcoal pearl 44.Pigment NYX black pearl 45. SAMPLE pigmentów MAC, kupione na allegro od uæytkownika dominika-wrobel2, http://allegro.pl/show_user.php?uid=6347341 która jak wiadomo sprzedaje ogyginalne odsypki. Czesc odsypek jest w sloiczkach, czesc w fiolkach. Kolory: a) white b) pink opal c) golden lemon d) bright fuschia e) grape (najprawdopodobniej, niestety opis koloru sie zatarl) f) munity g) teal h) silver fog I) copper j) copperbeam k) chocolate brown l) deep brown m) museum brown n) black black 46. PŁYTY Z ĆWICZENIAMI Z SHAPE'A 1. Striptease Aerobic część 1 i 2, 2. Taniec brzucha, 3. Twój osobisty trener, 4. Zgrabna pupa i smukłe uda, 5. Płaski brzuch, 6. Bollydance, 7. Program na jędrne ciało. Edytowane przez dziubaczek Czas edycji: 2012-04-21 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
47. Spódnica z orasy nowa, ometkowana. Rozmiar 36, czarna w białe delikatne prążki.
48. Spódnica z reserved nowa, ometkowana. Rozmiar 38, miodowa, bardzo modna, z kieszeniami, z tyłu zamek w kolorze złotym. Wyraźniejsze zdjęcia postaram się umieścić jeszcze dziś, niestety aparat odmówił mi posłuszeństwa. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Cd zdjęć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Wymienione:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
BAN stały
|
hej cos za krem skinfood?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
hej coś u mnie za 1, 3 i 4? Z Twojej wish mam glinkę czerwoną i białą-mogę zrobić odsypki lub oddać całe. Poza tym mam maskę Sleek Line, brązową kredkę, bazę pod cienie Hean. Jeszcze kilka rzeczy by się znalazło
![]() ![]() Edytowane przez AnnoDomini1991 Czas edycji: 2012-01-07 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za 24. ESSENCE Gel Eyeliner- Żelowy eyeliner, czarny, kolor 01 Midnight in Paris, wypróbowany, zostało 98%.?ODP U MNIE
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie?
![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie za :
LUSH- New Shampoo Bar. Świetny szampon z przyprawami (liść laurowy , goździk i cynamon). EDM Fair Neutral Intensive Base Shiseido- paletka cieni, opakowanie samplowe. Kod 18ED06. Mam z wymiany. Zużycie 20% z każdego cienia. ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Hej!
Coś za : - EDM Soft Touch- pełnowymiarowy róż, zostało około 55%. Formuła bez dodatku LL. -EDM Natural Reflections Fair- puder wykańczający- pełen wymiar, pozostało około 40%, Formuła bez dodatku LL. -EDM Fair Neutral Intensive Base- pełen wymiar, pozostało około 80%, bez dodatku LL
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś za:
-szampony lusha i 5. SKIN FOOD GINKO GREEN BB CREAM- Pełnowymiarowy 50g. Użyty kilka razy. Zostało ok. 95%. 6. SKIN 79 SUPER + BEBLESH BALM BB WHITENING- 10 ml, SPF 25PA++ otwarty w celach testu na kości?
![]() |
#16 |
Konto usunięte
|
Hej, coś u mnie za EDM Soft Touch? Oddam wiele, mogę poszukać poza wątkiem : )
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-01-07 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za BB creamy???
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za
31. Shiseido- paletka cieni, opakowanie samplowe. Kod 18ED06. Mam z wymiany. Zużycie 20% z każdego cienia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
LUSH JUNGLE CONDITIONER- odżywka do włosów w kostce. Zostało około 40%.
cos u mnie?mam nowy szampon alterra poza watkiem
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, proszę o cierpliwość, odpiszę wszystkim dziś wieczorem, w tej chwili mam sporadyczny dostęp do wizażu i nie mam czasu, by uważnie przejrzeć wasze wątki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za :
MAC a) white I) copper j) copperbeam k) chocolate brown l) deep brown m) museum brown 38.Pigment NYX grass pearl 39.Pigment NYX turquoise pearl 40.Pigment NYX oro pearl 41.Pigment NYX walunt pearl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
1. LUSHSEANIK – Niebieski szampon z algami i solą morską, świetnie pachnie, głęboko oczyszcza i poprawia stan skóry głowy. Zużycie na zdjęciu. Nie wymieniam razem z pudełkiem, bo go już nie mam.
cos za? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
cos za ktorys szampon lush?
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Z twojej wish mam kawałki mydeł Lush Fresh Farmacy i Coal Face, czarną kredkę do oczu z Pierre Arthes raz użytą, miniaturkę bazy pod cienie Urban Decay, kompleks silikonowy z BU (brakuje paru kropel) i zapas serum Flavo-C bez dodatku alkoholu, też z BU, serum jest ważne do marca, niestety mnie po nim obsypało i mogę oddać.
Edytowane przez daf502bc9430c04b8cbdbd94f51a8624bed02f84_61e0bd2ac4d4e Czas edycji: 2012-01-07 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
A czy dorzuciłabyś do eyelinera zestaw do brwi za tamte kosmetyki?
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
Przekupka: 142 pkt / 100% pozyt.
|
witaj,
mam masła i kredki do oczu w wątku a może i coś jeszcze sobie dobierzesz za LUSHSEANIK i/albo LUSH- New Shampoo Bar ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie? za
6. SKIN 79 SUPER + BEBLESH BALM BB WHITENING- 10 ml, SPF 25PA++ otwarty w celach testu na kości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.