|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brokatowe złote buty ZARA
Kochane, dzisiaj kupiłam te buciki, kolor odrobinke wpada w różowy, powiedzcie mi moje drogie czy będą one pasowały do białej sukni.
Mam wątpliwośći ;( Wysokość obcasa, krój, wygoda wszystko ok ale nie chce wyglądać śmiesznie. Myślałam o tym aby ew. wziąśc je na zmiane do sukni. Suknia to typowa, tiulowa księzniczka. Mam 3o dni na zwrot, bo kupiłam je w Zarze, za 119 zł Myślałam, że do nich kremowa orchidea (wiązanka)
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brokatowe złote buty ZARA
Ja osobiście do tej sukni wybrałabym buty matowe, nie żadne błyszczące z tego względu, że suknia sama w sobie jest bogata-ładnie zdobiony gorset i dół sukni plus to, że jest to typowa księżniczka, więc nie przesadzałabym tutaj ze świecącymi dodatkami
![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana, ja jestem z Warszawy, rozm. buta 38 w Złotych Tarasach widziałam te butki ale zostały same 40, na all są ale cena prawie 100 % wyższa. Sama nie wiem co z tymi butami ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
bizu90, po pierwsze muszę Ci powiedzieć, że tak. jak nigdy nie podobały mi się księżniczki, tak jestem wierną fanką Twojej sukni, jest przeeeepiękna!
![]() Co do butów, to myślę, że suknia ma na tyle dekoracyjny dół, że nie wymaga tego typu dodatków. Lepiej postawić na prostotę i pozwolić koronkom być w centrum uwagi ![]() Ostatecznie nie znaczy to, że buty musisz oddawać - fajne są ![]()
Edytowane przez magdaef Czas edycji: 2012-01-08 o 00:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a tam, dla mnie mogą być skoro i tak rzadko kiedy będzie je widać spod sukni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
moim zdaniem tragedia zarówno do sukienki np. letniej, a tym bardziej do ślubnej. Jak na wiejską zabawę w remizie. Chyba nawet na Sylwestra bym ich nie ubrała. Sorry za szczerość, sama mam ślub w tym roku i nawet bym nie wpadła na taki pomysł żeby ubrać buty z brokatem, sam fason jest ok, ale nie zlote i nie brokat
![]() carmelova ładna sukienka. Edytowane przez myrcella Czas edycji: 2012-01-08 o 15:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Wbrew pozorom buty spod sukni widać częściej niż nam się wydaje, z tym, że białe nie rzucają się tak w oczy jak kolorowe, ja miałam fioletowe i po oglądnięciu filmu z wesela wiem, że często było je widać
![]()
![]() |
#10 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Sincerity 3662
![]() http://www.suknieslubne.pl/pl/produkt/46/3662/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Zdecydowałam jutro je oddam ! Uznałam, zę nie założe ich na ślub,
a są mega wymagające jeśłi chodzi o łącznie ich z klasyczną garderobą. Faktycznie przystawiłam buty do sukni mojej siostry (moja jest jak narazie w planach zamówienia) i faktycznie nie w ząb nie pasują ;P Pomysł tych bucików wziął się z mojego obecnoego problemu. 1. Moja mama nie chce abym miała kolorowe buty (np. fioletowe, o fiolecie nawet nie wspominam w wiązance czy kolorach zaproszeń bo jest podniesiony temat" "Fiolet to kolor pogrzebu") 2. Na klasyczne białe Louboutin nie mogę również liczyć, ponieważ przysła teściowa twierdzi: "młoda nie może mieć nic czerwonego, to wróży rozwód" I tak można wciąż i wciąż ... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zresztą jest dużo kolorów, które dobrze dobrane będą ładnie wyglądać w ślubnej stylizacji ![]() ![]() A co do butów ze zdjęcia-bardzo ładne ![]() I jeszcze odnoście Twojej sukni i kolorowych butów, to jeśli już kolorowe to wybrałabym jakiś delikatny odcień, bo tak jak już mówiłam, suknia sama w sobie jest 'bogata' i nie należy od niej odwracać uwagi ![]() ![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-01-09 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
sorry, ale te niebieskie też mi się nie podobają.
http://allegro.pl/piekne-slubne-buty...016402614.html nie możesz sobie kupić czegoś normalnego i klasycznego? ew. na panieński czy na poprawiny włożyć kolorowe? nie wyobrażam sobie takich butów niebieskich pod suknią typu księżniczka, psują cały efekt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
bizu90 nie obraź się, ja też mam sowje pomysły, ale mama i jej znajoma mi też je odradziła, ale nie wiem czy ustąpie, ja chciałam mieć różową suknię ślubną, taki, jasny, pudrowy róż, bardzo delikatny. Znalazłam taką wymarzoną, ale Mama i TŻt się nie zgodzili. Wiem, że dla niektórych to może nyć kicz i tandet. Jak mi się żadna biała nie spodoba, to na pewno wróće po tamtą różową.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
a ja bym na Twoim miejscu po cichu kupiła jakieś kolorowe buty i w ostatniej chwili je założyła
![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez LadyWhisper Czas edycji: 2012-01-17 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
nie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.