|
Notka |
|
Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Orkiestra na wesele okolice Głogowa
Witam
![]() Mam mały dylemat nad wyborem zespołu weselnego.Mianowice mam na oku następujące zespoły: 1) New Image, 2) Zacharzewscy (młodzi), 3) Wehikuł z Leszna, Jeżeli mieliście może okazje słyszeć któryś z wyżej wymienionych zespołów to proszę Was o jakieś komentarze ![]() I interesuje mnie zespół z wokalistką Dzięki ![]() Edytowane przez martusjaa Czas edycji: 2012-01-28 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Orkiestra na wesele okolice Głogowa
ten watek byl juz obszernie poruszany na: wesele Głogów i okolice
pozdrawiam milej lektury a ile chcesz wydac na kapele? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
wiem że był bo sprawdzałam -) .. myślę że 5 tys starczy .. nie mam właśnie żadnych opini o zespole new image a jak narazie to on u mnie
jest na pierwszym miejscu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
chcesz nawet i 5 tys zapłacić i patrzysz na 3 osobowy zespół i to jako najlepszy ?! hmmm... cosik nie tak za 5 tys to i holidays z leszna i tego typu kapele zagraja, w pełnym profesjonalnym skladzie i z muzyka wspaniala
ile taki new image bierze? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli masz możliwość wydania nawet 5 tys zł to naprawdę możesz przebierać i znaleźć super zespół a napewno lepszy od Wehikułu. Nie chce nikomu robić antyreklama każdy lubi coś innego.. to jest tylko moje zdanie.
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
znam zespół "wehikuł". grają na weselach w składzie trzyosobowym , biorą koło dwóch tysięcy za wesele, a ludzie przy nich bawią się świetnie. chyba konkurencja się boi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=kano1003;32050267]Słyszałam Wehikuł i jak dla mnie beznadzieja... 2 osoby grały i robili z siebie jakieś gwiazdy a do tak owych nie należeli.
Jeśli masz możliwość wydania nawet 5 tys zł to naprawdę możesz przebierać i znaleźć super zespół a napewno lepszy od Wehikułu. Nie chce nikomu robić antyreklama każdy lubi coś innego.. to jest tylko moje zdanie.[/QUOTE Przy zespole Wehikuł bawiłam się na sylwestra ale po przesluchaniu dema od razu ich wykreśliłam.Natomiast New image bierze ok.5 wlasnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Przy zespole Wehikuł bawiłam sie na sylwstra jednak po przsluchaniu dema skreślilam ich z listy.. Zespoł New Image bierze własnie ok 4500 nie mam jednak zadnych opini o nich;/..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
nie mogła pani przesłuchać dema "Wehikułu", ponieważ zespół nie ma jeszcze nagranego dema! gdyby pani była na sylwestra i bawiła się przy tym zespole, to po cholerę miałaby pani przesłuchiwać demo? poza tym zespół gra w składzie trzyosobowym! to są same sprzeczności, które świadczą o tym, że wypowiada się osoba, która nie chce znaleźć zespołu, tylko zdyskredytować pracę innych ludzi.
![]() zespół "wehikuł" nie ma jeszcze strony internetowej, a cały czas gra na weselach i zabawach co też świadczy o tym , ze się podoba i ludzie sobie przekazują ich namiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Każdy ma prawo do swojego wyboru |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2012-06
|
Pozdrawiamy wszystkich, którzy odwiedzają ten portal i życzymy szczęścia na nowej drodze życia! to dla Was gramy i pragniemy, aby wasze wesele było niezapomniane, pełne cudownych wspomnień...
mnóstwo dziwnych rzeczy pojawia się w necie, ale anonimowość sprawia, że można pisać, co się chce i trudno... milo nam poinformować, że dopiero teraz udało nam się umieścić roboczą stronkę internetową zespołu (na weselach występującego w składzie 3-osobowym). Zapraszamy do słuchania utworów, proponuję też przyjechać do nas do domu i posłuchać na żywo - podczas wesela brzmi to jeszcze lepiej, bo adrenalina robi swoje ![]() www.zespolwehikul.pl 607518149 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.