|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Moje włosy sie elektryzują !!! POMOCY !!!
Kochane pomóżcie mi bo mam wielki problem z włosami ;/ a mianowicie strasznie mi sie one elektryzują
stosowałam odżywki , jedwab i nic nie działa a to jest straszne że nie moge z tym nic zrobić |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje włosy sie elektryzują !!! POMOCY !!!
Dobrze nawilżaj włosy odzywkami, czesz sie szczotka z naturalnego włosia, noś odzież z naturalnych tkanin.
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
i przepłucz czapki, szaliki, kominy, ubrania w płynie do płukania tkanin.
wrzesień: oleje lniany - pestki winogron - oliwa z oliwek - sezamowy - arachidowy - oliwka BD - rycynowy kokos- olejek himalaya - słodkie migdały - end.oliwka hipp - end.drożdże-tran-seboradin hh 220' |
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
ostatnio szukalam czegos na elektryzowanie w drogerii, ale nic raczej nie znalazlam. pani poradzila mi zebym wtarla sobie kilka kropli plynu do plukanie na wlosy, by rozwiazac problem. jeszcze tego nie probowalam...
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zima - czapki, wysokie kołnierze, ogrzewanie . Normalne, że się więcej elektryzują . Nie wiadomo konkretnie co stosujesz, trudno więc doradzić . |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
2. Używasz odżywek d/s i b/s? Sezon grzewczy właśnie tak działa na włosy wielu osób *(chociaż ja osobiście teraz nie mam z tym problemu zupełnie) ![]() A patentu z posmarowaniem ch płynem do płukania osobiście też nie polecam
|
|
|
|
#7 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie waż sie tego robić!!!ja próbowałam różnych sposobów ale mam tylko jeden sprawdzony, a mianowicie spryskuje szczotke odrobiną płynu elektrostatycznego i przeczesuje nią włosy, problem znika od razu ![]() dostaniesz taki w wiekszości supermarketów |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#9 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko to nie jest typowo do włosów tylko do różnych rzeczy ale psiknięcie na szczotke i przeczesanie czyni cuda.Moje włosy często sie elektryzowały i nie radziłam sobie z tym za pomącą najdroższych masek, odżywek czy suszarki i prostownicy z jonizacja a to małe cudeńko mi pomogło
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jaki masz skład swojego? |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
właśnie zobaczyłam, datę postów to pewnie już mi nikt nie odpowie, będę próbować inne płyny może któryś zadziała
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.

stosowałam odżywki , jedwab i nic nie działa
a to jest straszne że nie moge z tym nic zrobić 

end.

Tylko to nie jest typowo do włosów tylko do różnych rzeczy ale psiknięcie na szczotke i przeczesanie czyni cuda.