|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Studenckie biura podróży
Witam
![]() Nie znalazłam takiego wątku, dlatego stworzyłam własny. Otóż, chciałabym się dowiedzieć czy ktokolwiek z Was podróżował przez studenckie biuro podróży, które oferuje naprawdę atrakcyjne ceny. Wraz z przyjaciółmi (ok 15 osób) mamy zamiar skorzystać z takiej wycieczki jednak nie wiem które biuro jest godne zaufania. Może jesteście w stanie mi pomóc i podzielić się swoimi doświadczeniami ? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Studenckie biura podróży
znam kilka biur które zajmują się wyjazdami studenckimi ale najbardziej polecam Ci piotrodwakacji.pl ma świetne ceny i z tego co widziałem z opinii uczestników jest naprawdę wywiązującą się osobą , wszyscy opisują mile to biuro podróży i wszystkim wakacje z nim się podobał , oczywiście znajdzie sie parę osób którym się mogły nie podobać , ale większość osób jest zadowolona , a gdzie masz zamiar się wybrać ?. Ja zastanawiam się też nad tym biurem i wyjazdem do Hiszpanii Lloret De Mar .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
polecam latostudenta.pl osobiście z nimi nie byłam,ale były moje 2 przyjaciółki,jedna w Hiszpanii w Lloret,a druga w Bułgarii. Obie bardzo siebie chwaliły zarówno organizację jak i atmosferę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dziękuje za odpowiedzi. Na stronie piotrodwakacji faktycznie jest kilka ciekawych ofert. Niestety na tej drugiej aktualnie jest zima dla studenta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Zastanawiam się, czy ten wątek to farma rekomendacji, ale tak czy inaczej odsyłam do wątku -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post31639418
Z osobistych doświadczeń polecam biuro BUT. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Ja od 3 lat jezdze z biurem student.travel.pl
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
.
|
czemu mam dziwne wrazenie, ze to reklamy...?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
To już będzie chyba cytat i powinniście zrobić na forum taką ikonkę "czy to nie reklama?"
Ludzie opanujcie się trochę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
A jak wg. Ciebie powinny się dzielić opiniami? "Wow bylam z super biurem mega fajne ale nazwy Wam nie podam" ;] Gdybym ja szukała jakiegoś biura to bym wolała tutaj przeczytać nazwe niz pisac na PW bo odpowie/nie odpowie/ za 2tygodnie/a moze dzisiaj
![]()
![]() |
#10 |
BAN stały
|
Dziękuję, już się bałam, że nie zjedzą za tą wypowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam kilka razy z biurem student.travel.pl i mogę polecić.osobom które lubią imprezowe wakacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.