|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
globułki patentex + prezerwatywa zsunieta podczas sexu
wczoraj miałem z moją dziewczyną nasz pierwszy wspolny raz, ona była dziewicą ja też nigdy wcześniej seksu nie zaznałem
Ogolnie było świetnie, wczesniej zaopatrzyłęm się w prezerwatywy durexa i globulki patentex oval. Wszystko szło ładnie pieknie około 14 zaaplikowalem globułkę dosłownie kilka minut po 15 gdy juz konczylismy zblizenie zsunęła mi się prezerwatywa i częściowo została w niej. Trochę się martwie no i na dodatek wg kalendarzyka miała pierwszy dzien płodny wczoraj. Do bardziej doświadczonych jest się o co obawiać? bo zdaje sobie sprawe ze w tej sytuacji tak jakby nie było tej prezerwatywy, na jedno wychodzi. Zdaje sobie sprawe że plemniki to nie komandosi , ale co jesli te będą z legii cudzoziemskiej ? Serio to to max 10 minut od godziny zadeklarowanej przez producenta nie powinno miec wplywu ? no i jeszcze jedno rozjaśnijcie drogie koleżanki bo w internecie znalazlem jakas opinie ze patentex nie działa na dziewice? heh, to był pierwszy i ostatni raz w dni płodne, jeszcze kilka dni i z wizzaz bedę musiał się przenieść na forum o tematyce '' jak zafarbowac siwe wlosy w wieku 18 lat '' ![]() PS, przepraszam za osobny temat, teraz dopiero dostrzeglem zbiorowke
Dlaczego jestem na forum dla Kobiet ?? Hmmm... Ciężko mi na to odpowiedzieć ![]() Edytowane przez chased93 Czas edycji: 2012-02-04 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: globułki patentex + prezerwatywa zsunieta podczas sexu
Cytat:
a co do ciąży, wbrew pozorom nie jest o nią tak łatwo jak mogłoby się wydawać, więc jak na moje nie masz się czym martwić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
wlasnie była za luźna, no i dlatego był problem, nastepnym raz zapytam w aptece gdzie przymierzyć można
![]() ![]()
Dlaczego jestem na forum dla Kobiet ?? Hmmm... Ciężko mi na to odpowiedzieć ![]() Edytowane przez chased93 Czas edycji: 2012-02-04 o 12:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziewictwo nie ma nic wspolnego ze skutecznoscia globulek. W ogole nie widze zwiazku. Fakt faktem, ze globulki w ogole daja chyba ok 50% skutecznosci, jesli mnie pamiec nie myli. Dlatego same w sobie nie sa w zasadzie zadnym zabezpieczeniem.
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
50% mam rozumiec ze masz na mysli tą specjalna skale na p..? czyli ze 50% w ciagu roku...?
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
a
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
wg mnie jest ogromna roznica , podczas jednego stosunku 50% na wpadke czy 50% stosunkow podczas roku konczy sie wpadka , jak poszperalem to najczarniejszy scenariusz u kobiet nie rodzacych wczesniej to 20 na 100 w ciagu roku. a wiec dzieki za odpowiedzi, bo jak sie domyslam dzialanie globulki na 99% ma jakis kilku minutowy margines bezpieczenstwa
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie wiem. to mi do głowy tylko przyszło ![]() no he, w aptece jest przymierzalnia gdzie można gumki przymierzyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.