|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Luty: Szukam Versace Bright Crystal
Szukam Versace Bright Crystal- obojętnie jaka ilość mam na wymianę bardzo dużo kosmetyków i perfum. Mogę oddać Naprawde sporo ,ponieważ chcę się pozbyć niepotrzebnych rzeczy za jedną, która mi się przyda.
Perfumy na wymianę: Max Mara silk touch- 75-80 z 90 ml. EDT New Brand Rocking Love- 90 ze 100 ml EDP (oczywiście oryginał) Christina Aguilera INSPIRE 80 ze 100 ml EDP tester bez korka (korek jest od Niny Rici) Ralph Lauren Tuquoise -40 ml EDP J.Del Pozo Hallowen Kiss Sexi-50 ml bez 3 psików EDT Póbki: Dior Adict II Guess Chanel chance bay tendre Versace Yellow Diamond Moshino Glamour- (fabryczna) Givenchy Play Intense (fabryczna) Armani Emporio white MEN (fabryczna) DKNY Men (fabryczna duża) Wybrane próbki mogę dołożyć do wymiany w gratisie. Edytowane przez Tunisia Czas edycji: 2012-02-06 o 18:40 |
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Luty: Szukam Versace Bright Crystal
u mnie bright crystal
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Witaj.
Mam do oddania bright crystal, ale jakie perfumy masz do zaoferowania?
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Odp w poście nr 1. i dodałam zdjęcia, ale wkleję jeszcze raz
![]() Max Mara silk touch- 75-80 z 90 ml. EDT New Brand Rocking Love- 90 ze 100 ml EDP (oczywiście oryginał) Christina Aguilera INSPIRE 80 ze 100 ml EDP tester bez korka (korek jest od Niny Rici) Ralph Lauren Tuquoise -40 ml EDP J.Del Pozo Hallowen Kiss Sexi-50 ml bez 3 psików EDT Póbki: Dior Adict II Guess Chanel chance bay tendre Versace Yellow Diamond Moshino Glamour- (fabryczna) Givenchy Play Intense (fabryczna) Armani Emporio white MEN (fabryczna) DKNY Men (fabryczna duża) Edytowane przez Tunisia Czas edycji: 2012-02-06 o 18:41 |
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Niestety, ale nie jestem chętna na żaden z tych zapachów.
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
te zapachy mnie nie interesuja niestety... chyba ze masz cos z mojej wish np z pielegnacji
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
witaj
mam do zaoferowania nowiutki versace bright crystal , bardzo dobry wybór perfum jest niesamowity . pozdrawiam |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:20.