|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Tusz essence multi action
Czesc dziewczyny, wiem ze duuuuza popularnoscia cieszy sie tusz zawarty w tytule - Essence Multi Action. No ale wlasnie... Kiedys byl on moim niezaprzeczalnym numerem 1 - po prostu ideałem, a teraz od jakiegos czasu to co sie z nim dzieje to jest m a s a k r a. Przed swietami kupilam tubke owego produktu i co? I woda ktora nic nie robi z rzesami! Po prostu bylam zalamana... Moje kolezanki ktore rowniez kupily go w tym czasie tez byly nim zawiedzione, jedna z nich wczesniej go uzywala i dla niej rowniez kiedys byl o wiele lepszy! Ale dalam mu jeszcze jedna szanse...
Wczoraj kupilam dwa (wiem glupota, ale sa tanie i myslalam ze wtedy byla tylko jednorazowa jego wpadka), maluje dzis rzesy iiii... konsystencja zmieniona na duzo bardziej sucha !..ale ktora rowniez kompletnie nic nie robi... Po 2 - 3 wartwach tego tuszu , gdy wczesniej dawal teatralny efekt teraz daje ale efekt krotkich, sklejonych owadzich nozek, ktore wyglada tragicznie + straszne osypwanie....Nie wiem dziewczny czy tez zauważyłyście jego pogorszenie, czy tez ja trafiam na jakies dziwne opakowania ( w co mocno watpie ) i dlatego chcialam sie zapytac czy dla Was ten tusz jest taki jaki byl, czy rowniez zauwazylscie jakas roznice? Alez sie rozpisalam
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tusz essence multi action
Kiedyś go kupiłam, ale dla mnie był tragiczny. Z ciekawości sprawdziłam opinie na kwc i o dziwo miał super wynik. Kompletnie nie wiem dlaczego, bo z moimi rzęsami nie robił absolutnie nic
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Bo kiedys byl naprawde cudownym tuszem... Pewnie cospozmieniali w skladzie, a bardzo szkoda bo byl naprawde dobry i maja juz o jedna prawie stala klientke mniej...
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Dla mnie także ten tusz był absolutnym numerem 1 przez długi czas, ale akurat zabrakło go w sklepie i na szybko kupiłam inny (polecany przez panią sprzedającą) i - jakby to ująć...
Od każdej dobrej rzeczy istnieją rzeczy lepsze, tylko po prostu o nich nie wiemy ;p Jeżeli więc zależy Ci na cenie i jakości a rozczarowałaś się Essence, polecam Eveline Extension Volume, taki czarny z fioletowym wzorkiem. A nóż widelec łyżka Ci przypasuje. |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Pytanie powinnaś zadać w wątku Essence
![]() Skoro tusz Ci wcześniej pasował, a teraz jest dziwny to na 100% ktoś go otwierał w sklepie i tusz sobie wysechł. |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, było w nim coś pozmieniane
Myślałam, że to będzie moja wieczna miłość a tu niespodzianka i musiałam szukać innego ![]() Na przyszłość: jest cały wątek o Essence
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Rowniez zakupilam tusz zachecona pozytywnymi opiniami oraz mala zawartoscia portfela ;/
ale tusz okazal sie kompletna pomylka a poczatku za mokry skleja rzesy, no ale przeczytalam ze ladny efekt jest kiedy podeschnie, minelo troche czasu a on jest jeszcze bardziej tragiczny niz byl, nie pogrubia nie wydluza a rzesy sa jak kolki, popewnym czasie sie osypuje;/ |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.

(wiem glupota, ale sa tanie i myslalam ze wtedy byla tylko jednorazowa jego wpadka), maluje dzis rzesy iiii... konsystencja zmieniona na duzo bardziej sucha !..ale ktora rowniez kompletnie nic nie robi... Po 2 - 3 wartwach tego tuszu , gdy wczesniej dawal teatralny efekt teraz daje ale efekt krotkich, sklejonych owadzich nozek, ktore wyglada tragicznie + straszne osypwanie....