|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 42 Recenzentek testuje preparat Therm Line Forte. Zapraszamy do zapoznania się z ich mini-blogami oraz do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ja i Therm Line zbijamy kilogramy
No to startujemy
![]() Nazywam się Mirka i mam 31 lat. Walka z kilogramami nie jest dla mnie niczym nowym. Do końca studiów przy wzroście 176 cm ważyłam 62 kg. Teraz moja waga z uporem pokazuje wartości powyżej 70 kg.. Mam już za sobą "zrywy" odchudzające ale po kilku miesiącach wracało mi to co z dużym wysiłkiem udało mi się zrzucić.. Sama nie wiem może po prostu mam taki organizm ![]() Pracuję jako przedstawiciel handlowy, więc spędzam dziennie ponad 8 godzin za kierownicą. Zajęcie raczej mało "odchudzające" ![]() Jeśli chodzi o ruch to... hm.. sporo noszę towarów z samochodu do sklepów ![]() Mam naprawdę dużą nadzieję że Therm Line pomoże zrzucić mi około 5 kg. Czuła bym się wtedy zdecydowaaaanie lepiej. Wpisy w swoim wątku będę zamieszczać co 2-3 dni. Częściej pewnie nie dam rady. Ale za to obiecuję dokładnie relacjonować moje "wagowe" zmiany. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ja i Therm Line zbijamy kilogramy
o prosze
![]() ![]() no tak praca za kierownica nic fajnego.. w biurze to sie mozna przynajmniej przejsc.. parkuj samochod 5blokow dalej ![]() ![]() trzymam kciuki i bede sledzic ![]() ![]()
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() powodzenia! |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
5 kg to na pewno zrzcisz. 3 mam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
zapraszam na konkurs u siebie w mini-blogu.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ekspresowy raport z dnia:
Pobudka 6.30, 2 tabletki Therm Line, mycie zębów i śniadanie o 7.00 - rogalik z białym serem i pomidorem. Następnie praca, praca i praca, a w międzyczasie 2 śniadanie (drożdżówka) oraz hm.. 3 śniadanie czyli dwa banany ![]() Za to na obiad sałatka grecka z rogalikiem. Obiad w domu o 17.00 - pierogi ruskie ale bez śmietany + Therm Line ![]() I uwaga - przed kolacją zrobiłam 15 brzuszków. Tak, wiem, że dla osób spędzających po kilka godzin na siłowni to może niezbyt imponujące, ale ja się porządnie zmęczyłam.. Kolacja o 19.30 - naleśnik z wczoraj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
<3 <3 <3
|
Kochana co się u Ciebie dzieje? Jak postępy ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
No tak, nie było mnie dwa tygodnie.
![]() Jeden tydzień mam usprawidliwiony bo byłam na wyjeździe w Bieszczady, a drugi.. no cóż, praca, praca. Ale za to teraz podsumowanie tego czasu, skutków Therm Line, mojej diety itp. A więc: W temacie tabletek Therm Line: Przez ostatnie dwa tygodnie schudłam około 2 kg. Dla mnie to całkiem dużo. W przeszłości takie spadki wagi mi się nie zdażały, więc coś jednak te tabletki działają. Tyle jeśli chodzi o wagę. Jeśli chodzi o obwody to mierzę się w trzech miejscach. Bez oszukiwania i naciągania ![]() biust: bez zmian talia: -2 cm udo: -2cm Efekt zobaczył nawet mój brat który stwierdził że boczki mi ze spodni nie wychodzą ![]() Efektów ubocznych nie stwierdziłam. Co najwyżej więcej chce mi się pić, szczególnie zaraz po połknięciu tabletek (o dziwo, bo popijam je szklanką wody). Tak więc generalnie więcej piję. W temacie odżywiania się: Ograniczyłam fastfoody, co w mojej pracy jest prawdziwym wyzwaniem. Zamiast tego do pracy robię sobie (albo kupuję) sałatki i jem z bułką grahamką. Przesunęłam też godziny kolacji. Ponieważ chodzę spać około 22.00 to jem przed 20.00. Jeśli nie zdąże to nie ma zmiłuj - lodówka zamknięta. Jest więc motywacja i póki co całkiem mi się to udaje. ![]() W temacie ćwiczeń: Nie będę oszukiwać, tu niewiele się dzieje. Czasem robię brzuszki ale przeważnie po pracy jestem tak zmęczona że tylko zalegam przed telewizorem ![]() Koleżanka namawia mnie na VacuJet - taka bieżnia w której biega się zamknięta od pasa w dół w kapsule. W kapsule jest podciśnienie i dzięki temu podobno szybciej spala się tłuszcz. Chyba dam się namówić.. |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
gubisz co trzeba tak trzymaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
[thermline]877221[/thermline]
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
ja też bym chętnie sprobowała z tymi tabletkami czy ktoś może kliknąć?
[thermline]818711[/thermline] |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.