|
Notka |
|
Forum Recenzentek Therm Line 42 Recenzentek testuje preparat Therm Line Forte. Zapraszamy do zapoznania się z ich mini-blogami oraz do wspólnej dyskusji na temat preparatów Therm Line. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
DianaM i ThermLine :)
Witam na moim mini-blogu ThermLine.
Mam 29 lat i od 1 marca 2012 zażywam ThermLine. Zaczynałam od wagi 71kg przy wzroście 166cm. Dziś rano przed ubraniem się odnotowałam spadek 0,5kg. Jak na 6 dni zażywania tego środka i braku diety i sportu uważam, że jest to mój mały sukces ( ![]() ![]() Zobaczymy... Trzymam za siebie kciuki ![]()
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: DianaM i ThermLine :)
witam i kciuki trzymam
![]() a dlaczego nie uprawiasz sportu leniuszku? zapraszam do śledzenia moich zmagań;p |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Dziękuję moja imienniczko
![]() Nie ćwiczę, bo mam alergię na sport ![]() Zauważyłam, że rzeczywiście ThermLine zawiera dużo kofeiny. Power mam przez cały dzień, a odkąd zażywam go przestałam pić kawę.
#4 |
Rozeznanie
|
a ja nie. Poprostu ograniczam sie do dwóch dziennie.
alergię na sport? Tego jeszcze nie słyszałam ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Trzymam za Ciebie kciuki i uważaj z tym rozciąganiem. Rozciągać można się po rozgrzewce, bo inaczej możesz sobie krzywdę zrobić.
![]() ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Jak nie lubisz ćwiczyć, zmuś się do codziennego spaceru, co najmniej godzinę i w tym samym tempie się postaraj. najlepiej taki marsz. Później będziesz mogła zacząć robić coś innego. A może zapisz się na basen i pływaj trochę basenów com? Tak z 20 basenów dziennie spokojnie żabką? |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
hey
![]() ![]() Moze spacer czy basen to faktycznie dobry pomysl? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Kochana-witaj i 3mam kciuki za sukces!
A co do alergii na sport.... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witaj ;-)
Piszesz, że nie lubisz ćwiczyć. znam ten ból <podaję rękę> ![]() spróbuj, daj sobie czasu, poszukaj, popróbuj, na pewno znajdziesz coś dla siebie ;-)
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Dziękuję za wszystkie miłe słowa. Nie lubię ćwiczeń, mam ten problem od lat. Odkąd pamiętam zawsze miała lewe zwolnienia z w-f`u ![]() Basen? Z ogromną przyjemnością!!! Ale mieszkam w malutkiej miejscowości, w której nie ma basenu, a na basen akurat chętnie bym pochodziła.... ![]() Ale przemyślałam jedną rzecz. Jem bardzo dużo słodyczy, dosłownie. Jeśli kupię kilogram ciastek to w ciągu 15 min z herbatką przed tv zjem cały kg. I nie potrafię sie powstrzymać. Mogę mieć największe postanowienie, ale kiedy mnie złapie chcica na słodkie ( ok. 4 razy dziennie) nie ma bata. I teraz moje postanowienie: po prostu nie będę kupowała słodyczy ![]() ![]() ![]() Jutro pewnie zjem resztę słodyczy z domu, a potem to już tylko będę chudła ![]()
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie bardzo szybko zamula słodkie... np 2 paski czekolady i wysiadam... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
2 kg ciastek? ja uwielbiam bąboladę z Alpen Gold białą i nusbajzera z orzechami...mmmmm. ale koniec albo słodycze i grube dupsko albo sexy kobitka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja moglabym siedziec tam razem z Toba
![]() i jesc i jesc i jesc... ![]()
#13 |
Rozeznanie
|
ej moze po tych 7 tydz spotykamy sie i jemy po 2 kg ciastek każda? byłoby słodkooo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zarcik? a ja na powaznie zaczelam rozważać jakie ciastka i w jakich ilosciach zeby sie czuc usatysfakcjonowana i zadowolona
oczywiscie ze nie szkoda. nie zamierzam za 2mce przestawic sie znow na bułki pizze i pierogi kazdego dnia.ale na bank w jakis konkretny sposob bede to swietowac ![]() na 100000% zjem tabliczke czekolady mietowej ![]() a na tryliard pierogi z cebulka;D i co mi sie od jednego takiego dnia stanie/ no nic. tak jak ktos sie 1 dzien odchudza ![]() ![]()
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a no nic się nie stanie niby aczkolwiek moze Ci się spodobac, bardzo posmakować i kusić każdego kolejnego dnia :_) a później już wszystko na marne. Chyba, że jestes na tyle silna jednego dnia się najesz jak bąk a drugiego dietkowo... u mnie właśnie z tym ciężko dlatego jak przyjemność to jedna, raz na tydzień maxymalnie ;p ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, bardzo Wam dziękuję za wszystkie słowa, każde z nich mnie w jakiś sposób pociesza i dodaje otuchy. Przekazujecie jakies takie pozytywne emocje
![]() Mamy w miasteczku taką cukiernię, w której można kupić np. ciasta z maszyny oblane czekoladą. Ale jaką!!! I jeszcze sękacz w czekoladzie. Bij, zabij, ale nie można się powstrzymać! Dlatego staram się tam nawet nie wchodzić ![]() Wczoraj wprowadziłam modyfikację. Nie jem po 18. Ciężko się powstrzymać, szczególnie kiedy mąż nie bardzo w tym pomaga, ale dam radę ![]() No i już jestem na półmetku pierwszego opakowania. Dziś zaczęłam trzeci listek.... Cytat:
![]()
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
DianaM ja tez zawsze miałam zwolnienie z wfu, od dziecka astma, alergie, słaba wydolność płuc, ale na studiach poszłam na wf- można było sobie wybrać co się chce- wybrałam aerobik i to było to
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
ale tu wesoło
![]() 2kg ciastek,ładne rzeczy ![]() postaram się czasem zajrzeć do ciebie \BTW, skądś kojarzę twój avek tylko skąd? ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Dobra-widzimy się na 2 kilogramy ciastek przed tv...ale potem...2 godziny basenu,1,5 km joggingu,30 minut na skakance,a6w ostatni dzień i dla relaksu spinning 45 min
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mnie szybko słodkie zamula ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Rozeznanie
|
oj jakie u mnie sa pyszne ciacha. a lubicie pączki wiedeńskie z czekolada, bitą śmiatana i dżemem malinowym ojjjj ;_)?
|
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Cześć.
Milczałam. W pracy lekki nawał, w domu wiosenne porządki. Ale tabletki regularnie przyjmuje, bardzo tego pilnuję. Oprócz tego codziennie ćwiczę (dzis wyjątko przerwa. Nie mam siły, siedziałam przed komputerem do 5 rano i nie czuję kręgosłupa). I oczywiście po godz. 18 - basta! Herbata i inka z mlekiem. Efektem jest - 3kg. Jestem z siebie mega dumna ![]()
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:32.