![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chętnie wymienię Marzec
Wątek przeniesiony
Witam, mam w posiadaniu troche kosmetyków na wymiankę. jestem nowa na forum, poczytałam regulaminy i porady dobrych wizażanek ![]() Oto lista moich fantów: - Vichy Lift Activ Retinol ha na noc 1,5 ml - mam 4o szt (czyli w przeliczeniu na produkt oryginalny 2 opakowania, op. apteczne to 30 ml ) ale jestem w ciąży i retinoidami nie moge sie smarować, wiec chcę wymienić - Robert Ludlum "Trevayne" (troche zniszczona, kupiłam używana i kilka razy ze mna po Polsce jeżdziła) - Pianka Nivea Volume sensation extra strong pojemnik ciśnieniowy 50 ml - 2 szt. - La Roche-Posay Nutritic 5% op. 2ml - mam 8 szt. - Vichy dermablend 35 sand 1,5 ml ( 1 szt.) - inne próbeczki w tym zapach proszę pytać co mam aktualnie Już wymienione: - Gabriela Sabatini Ocean Sun 30 ml - zużycie testowe(widoczne na zdjęciu) - Gabriela Sabatini Private Edition 30 ml - zużycie testowe (widoczne na zdjęciu) - Galenic Milaya 3ml krem ( 1 szt.) - paletka magnetyczna 4 cieni MAC, używana, lekko porysowane wieczko, zużycie jak na zdjęciu (cień jasny i brązowy 50%, zielonkawy ok. 10 %, szary tylko mazniety ) - Merz Special dragees op. 60 tabl.(pełnowymiarowe) - nowe data ważnosci 06 2013, oryginalny kartonik z nadrukiem próbka - Vichy Homme Sensi baume 3 ml (2 szt. mojemu chłopu nie spasował) - Vichy korektor punktowy we fluidzie 10 light 1,5 ml (2 szt.), - Vichy Normaderm pro mat krem na dzień 1,5 ml ( 2szt.), - Vichy Aqualia antiox serum odmładzajaco-rozswietlające - produkt nowy (dostałam dwa takie same) - Vichy Aqualia antiox sztyft pod oczy likwidujęce cienie i opuchniecia - produkt nowy ( w prezencie jak wyżej) - Vichy Purete thermale żel-pianka do mycia twarzy niebieska stojąca tuba - produkt nowy, folia na zamknięciu tuby oryginalna (tez była w tym zestawie powyżej) - perfumy Paco Rabanne Black XS for her 50 ml - nówka ale bez folii zewnętrznej, rozpakowałam przy ofiarodawcy ale zapach (niuchnełam zakretkę)był dla mnie tak mocny ze ich nawet używać nie musiałam aby stwierdzić że nie dla mnie - Vichy Purete thermale płyn micelarny 3 w 1 (200 ml)- zużyte ok. 4 cm od góry, otwarte w lutym 2012, więc tyle co, nie spasował mi chętnie wymienię - perfumy Calvin Klein Truth 30 ml - otwarte tyle co daty nie pamiętam zużyte 0,5 cm od góry - John Grisham "Powrót do Ford County"(nowa, czytana tylko przeze mnie, kupiona w empiku za 34,80 zł) - Frank E. Peretti "Władcy ciemności" (stan niezły ale kupiona używana) - David Morell "Testament" (tez używana) - Avene Antirougeurs emulsja przeciw pękającym naczynkom z filtrem SPF 20 - 1/2 op. (op. 40 ml) otwarty koncem stycznia 2012 krem w tubie więc nie paluchowany - Avene Ystheal poj.5 ml ( emulsja 3 szt., krem 1 szt.- też z retinoidami więc się teraz maziać nie mogę) Z góry dziękuję ze kosmetyki Oriflame, Ziaja,Bielenda, Joanna, Avon, używałam parę razy i mam po nich uczulenie skórne. Zapraszam chętne wizażanki do lektury i wymianki ![]() Edytowane przez Farmetka Czas edycji: 2016-06-09 o 08:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chętnie wymienię Marzec
ja bym chetnie wzieła Vichy Aqualia antiox sztyft pod oczy
zerknij do mojego wątku może cos wypatrzysz ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Przepraszam Nisia, ale nie skuszę się
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 07:06 ---------- NuNu zachwyciły mnie kolory z paletki Estee, co ty na to? Edytowane przez Farmetka Czas edycji: 2012-03-08 o 06:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() - Vichy Aqualia antiox serum odmładzajaco-rozswietlające - produkt nowy (dostałam dwa takie same) - Vichy Aqualia antiox sztyft pod oczy likwidujęce cienie i opuchniecia - produkt nowy ( w prezencie jak wyżej) - Vichy Purete thermale żel-pianka do mycia twarzy niebieska stojąca tuba - produkt nowy, folia na zamknięciu tuby oryginalna (tez była w tym zestawie powyżej) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Hej,
coś u mnie w obu wątkach za: - perfumy Paco Rabanne Black XS for her 50 ml - nówka ale bez folii zewnętrznej, rozpakowałam przy ofiarodawcy ale zapach (niuchnełam zakretkę)był dla mnie tak mocny ze ich nawet używać nie musiałam aby stwierdzić że nie dla mnie - Vichy Purete thermale płyn micelarny 3 w 1 (200 ml)- zużyte ok. 4 cm od góry, otwarte w lutym 2012, więc tyle co, nie spasował mi chętnie wymienię ? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
hej paletkeEl moge oddac za te rzeczy
Vichy Aqualia antiox sztyft pod oczy - Vichy Purete thermale żel-pianka
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Hej,
w odpowiedzi na to, co napisalas "oddam Paco i micel za SHISEIDO cień do powiek RD709 i URIAGE SPF 50 do cery wrażliwej". Ja jestem zdecydowana na taką wymiankę i pisze już do Ciebie pw celem wymiany adresów. ![]() Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2012-03-08 o 13:51 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
MissScareAll niestety nie będę miała nic z Twojej listy wish, dzięki za odpowiedz, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Cos u mnie za perfumy Calvin Klein Truth 30 ml?odp umnie
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dokładka:
- Avene Antirougeurs emulsja przeciw pękającym naczynkom z filtrem SPF 20 - 1/2 op. (op. 40 ml) tuba otwarta końcem stycznia 2012, krem w tubie więc nie paluchowany - Pianka Nivea Volume sensation extra strong pojemnik ciśnieniowy 50 ml - 2 szt. Edytowane przez Farmetka Czas edycji: 2012-03-12 o 14:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
dzięki
---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Dokładka II: - Merz Special dragees op. 60 tabl. - nowe data ważnosci 06 2013, oryginalny kartonik z nadrukiem próbka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
podciągam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
nic ;/
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie wyszukałam na depresję
![]() Pozdrawiam
WĄTEK https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1115536 Gdzie jest cierpliwość i pokora, tam nie ma ani gniewu, ani zamętu...... Edytowane przez ana761 Czas edycji: 2013-05-24 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Lux Mundi
|
Alinko
![]() Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ![]() Za puder i masło - CK, perełki do kąpieli i kosmetyczka? ![]()
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2012-03-20 o 14:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie znalazłabyś czegoś u mnie za kilka próbek ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600147 pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.