|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
problemy z włosami
Hej! Mam wielki problem ... zawsze dbałam o włosy żeby były zdrowe. Może dlatego że rok uczyłam się na fryzjerkę bo włosy to moja pasja do tej pory... musiałam niestety zrezygnować ponieważ miałam problemy z nerkami szefowej to niestety nie odpowiadało bo ciągle mnie nie było na praktykach...taraz jestem już po dwóch operacjach 26 marca znów ide na operacje tym razem będe miała usuwanego guza tak zwanego "guza przytarczc" niestety po Tych operacjach i przy tej chorobie bardzo wypadają mi włosy, paznokcie łamią się a skóra jest strasznie sucha... na włosy używam różnych preparatów żeby się wzmocniły, nie prostuje ich nic z nimi nie robię żeby bardziej się nie niszczyły... skóre smaruje balsamami nawilżającymi, oliwką ale nadal jest sucha... a włosy cały czas wypadają... może ktoś wie co mogę zrobić żeby je wzmocnić ? Żeby odżyły...
Proszę o pomoc ... Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EDUkator
|
Dot.: problemy z włosami
Wyszukiwarka. Temat jest obecny na wielu, wielu wątkach. https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=97 Tu poszukaj
![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Skoro jesteś chora i wypadanie włosów jest wynikiem choroby, to lepiej będzie jak pogadasz o tym z lekarzem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Oczywiście że rozmawiałam, ale lekarze twierdzą że po prostu powinnam więcej je pielęgnować ale już nie wiem co jeszcze mam robić... może znacie jakieś sposoby ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Może jest tak jak pisze Klocylda, podkurujesz się,to i włosy będą ładniejsze,bo teraz kiedy jesteś chora włosy także to odczuwają.Narazie musiz wyzdrowieć,potem weźmiesz się za włosy.A może kup sobie w aptece herbatkę z bratka,czy pokrzywy,dobre też są tabletki drożdżowe.Ale nie wiem,czy nadmiar tabletek w Twoim przypadku będzie dla Ciebie dobry.Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Pa.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.