![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Serduszko wita Wiosnę <3 MARZEC <3Zapraszam do wątku! Wszystko na 1 stronie plus strona 12 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=599463&p age=12 Ze względu na ograniczoną ilość czasu wolnego, zaglądam rzadziej, ale odpisuję Zasady takie jak wszędzie ![]() Wish lista ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I wszystko, co wpadnie w oko ![]() Dokładka: Vitapil z biotyną 58 sztuk z 60
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-06-21 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Serduszko wita Wiosnę <3 MARZEC <3
Bawełniany T-shirt rozmiar M, jednak jak dla mnie bardziej s metka ucięta. Stan dobry
Bawełniana biała koszulka, chce ją wymienić, bo denerwuje mnie góra, która odchyla się, raczej na większy biust stan dobry Koszulka New look 38. stan dobry - Czarna bokserka z przodu cekinowa kokardka. stan b. dobry Cienki sweterek Next rozmiar 36, czarny , ma białe rękawki i przód. stan b. dobry Bluzka z długim rękawem Vero Moda brązowa M, na moje oko 34/36 stan dobry+ Bluzeczka mgiełka kolor delikatny ecri 36 stan b. dobry Bluzeczka mgiełka New look kokardka z przodu w czarne kropeczki stan b. dobry Prześwitująca bluzeczka z ciekawymi rękawkami. Kropeczki czarne. Next rozmiar 34/36 stan bardzo dobry Bluza panterkowa z futerkiem w kapturze BB Dakota r. S stan bardzo dobry z małym minusikiem ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-02 o 11:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Asos 34/ 36 kolor morelowy/łososiowy. Bardzo fajna na lato, można założyć na jedno ramię.
Koszulka morelowa, rozmiar 38 nie mogę rozpoznać firmy, stan b. dobry Rękaw do łokcia metka urwana, podejrzewam że to było clockhouse rozmiar 36, stan b. dobry Vertus rozmiar 36, stan b. dobry, kolor czekoladowy i beż Bay rozmiar 40, ale jak dla mnie 36. kolor liliowy, jedyna wada tej bluzki to to , że z tyłu jest krótsza niż z przodu, ale bardzo ładnie wygląda na biuście. Influence 36/38, intensywna czerwień, stan b. dobry "poszarpana bluzka" stan dobry + Bluzka z cekinami, stan dobry + r. 36 Pasiak sweterek Atmosphere 36-38, stan idealny ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-04-21 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Różowa rozmiar 34/36 stan dobry +
Rozmiar M, wydaje mi się, że to 36, 38 stan b. dobry Trudno ustalić rozmiar, ponieważ jest to na 13-14 lat, natomiast jak ja ją ubieram to jest to spore 38, a nawet 40, ale bardzo fajna, żałuję że nie mój rozmiar sweterek per una 38/40 bdb stan narzutka Atmosphere 38/40 ładny morski zielony kolor, stan. bdb fioletowa narzutka rozmiar 36 stan bdb szary sweterek, można ubierać na bluzkę lub sam 36 na 38 może być mały, stan bdb sweterek, wiązany z boku , dunnes stores 42/44 stan bdb bluzka Atmosphere, ciemnoszara, wiązana z tyłu i przy rękawach, rękawy do łokcia, może trochę dłuższe, rozmiar 36, stan b.dobry
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-04-14 o 18:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Bluza Reporter NOWA, ale bez metek. Na metce rozmiar L, natomiast jest to M-ka, dobra nawet na moje 36, ale luźniejsza
Posiada piękny kaptur z zamkiem do połowy, który można rozsunąć. Posiada także przypinane do kaptura futerko, które odpięłam, ale gdzieś je posiadam. Kolor to jaśniejsza czekolada. Z przodu kieszonki wyszywane plus cekiny. Bluza Madonny, również nowa, ale bez metek. Kolor biały plus rożniaste wzorki. Rozmiar z metki to XL, natomiast wg mnie to duże m. Bluzka esprit. Stan Idealny. S/M Guga jeans. Na metce L, ale jest to S, fajnie się rozciąga nawet do M. Nie noszę jej, bo nie lubię kołnierzyków. Jest w idealnym stanie Bolerko rozmiar z metki L, ale to większe S ![]() Sweter biały Eminem rozmiar S/M stan b. dobry Bluza na zamek Ravel rozmiar S/M stan b. dobry -
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-31 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Perfumy i biżuteria
Hannah Montana Shine on! woda toaletowa (połowa) Torebka Mick - Gwend accessories Nowiusieńka pościel, tylko rozpakowana żeby spr. wymiary. Pościel THEONA 140x200cm Kronborg cena sklepowa 99 zł Materiał: 100% bawełna Pranie: 60°C Wybielanie: Nie Suszenie w suszarce bębnowej: * Prasowanie: ** Czyszczenie chemiczne: Nie Rozmiar poszewki na poduszkę: 70x80/90 cm Rozm. poszewki na kołdrę: 140x200 cm Ekologiczne i zdrowotne certyfikaty : Oeko-Tex Kurczliwość: 5 % Waga: 130 g/m². Wyposażenie: Poszwa na guziki Za coś ![]() Dwa ozdobne kubki w pudełku ![]() Marynarka Next Petite rozmiar 34 ![]() tylko za wish ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-06-16 o 19:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Narzutka New Look rozmiar L, ale dobra też na M. Nawet ja nosiłam ją dwa razy Spodnie Cross za coś mega, rozmiar 25/32. Niestety na mnie za małe
![]() ![]() Rybaczki jeasnowe rozmiar 29, na mnie zdecydowanie na duże, nowe, ubrane 2/3 razy kupione w sklepie z oryginalnymi jeansami ![]() 1. Biustonosze różne rozmiary w tym miseczka a, b 70-75-80 ![]() Narzutka New Look r. L stan b. dobry Dobra również na M, nawet ja miałam ją na sobie dwa razy a noszę S ![]() Koszula Denim Co M, na S luźna, ma wadę - pytać ![]() Bolerko, sweterek Joe Browns, stan idealny, jakbym się wysiliła to mogę znaleźć metki rozmiar 36-38 Szorciki Yd mała Ska stan idealny Bluzeczka e-vie śliczna r. 34-36 Sukienka r. S, ale dobra też na małe M, ze względu na krój i materiał ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-28 o 14:17 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Spódniczka czarna Bay rozmiar 10 tan b.dobry (z cekinami)
Spódniczka biała w wyszywane kółeczka bombka River island 8 , stan b. dobry Koszulka z cekinami. Troszkę z nich zdążyło odpaść, lecz nie rzuca się to w oczy ![]() Rozmiar 38, na S tez pasuję bo z tyłu bluzka ma wiązanie. Ubiera się ją na koszulkę z ramiączkami ![]() Bluzka na ramiączkach Savida rozmiar z metki to 38 czarna z falbankami ![]() stan idealna ![]() z boku posiada zameczek ![]() ![]() Koszulo-tunika Mexx z bufkami rozmiar 36/38 stan bardzo dobry patrząc na całość. Ma wadę - plamkę, która można zakryć zwykłą malutka broszką ![]() Spódniczka Roxy S wymiary Pas 38/39 szerokość na dole 45 długość 30 stan b. dobry (tania nie była, więc za coś na czasie ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-23 o 12:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Płatki mydlane
![]() Mini organiser Filofax kolor malinowy, skórzany dł. 12 cm Topshop wiązane. Rozmiar 39. Nieużywane Roletka Celebre Koszula - tunika F&F r. 36 stan idealny Mgiełka C&A stan idealny w panterkę, nad falbankami sciągacz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() rozmiar 34-36, max do 38, była minimalnie zwężana, żeby była bardziej dopasowana. Pięknie leży. Na biuście dwa rządki frędzli, na ramiączkach delikatne cyrkonie. Nie muszę wymieniać ![]() plecaczek- worek z uchwytem ![]() ![]() ![]() ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-31 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wkręciki six nowe!!! Kupione pod wpływem chwili
Naszyjniki i zegarek. Naszyjnik morski jest srebrny nie ma oczka do zapinania, dorobione drucikiem ... Zegarek jest w 100 % srebrny ( Violett quartz) Naszyjnik z serce 35 cm długości, drugi 30 cm. Dokładam śliczną torebeczkę kopertówkę z paseczkiem, który można odpiąć. Kolor granatowy, materiał to atłas. Zdobiona delikatnymi diamencikami, ciekawe zapięcie i kształt. Nieużywana przeze mnie ani razu ![]() Sukienka h&m stan idealny rozmiar 36 kolor fuksja Atłasowy płaszcz trencz miss selfridge rozmiar 6 czyli 34 Pięknie skrojony, ma do zawiązania paseczki przy szyi, można zawiązać kokardkę lub tylko przewiązać, stójkowy kołnierz. Guziki zapinane pod zakładką. Idealnie dopasowuję się w talii. Topik z ciekawym wzorkiem, bez metek River Island do zawiązania ramiączka r. 34
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-19 o 14:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Stroje kąpielowe. Czarny r. 38-40, ale pasuje również na mniejsze, firmy Resort. Drugi to Triumph ładny niebiesko-liliowy kolorek w łososiowe kwiatuszki. Ma przeszyte ramiączka i pasuje na 36 do 38 max. Rozmiar z metki to 12.
Oba ubrane raz, więc ich stan jest bez zarzutu. Sukienka letnia h&m rozmiar 34 stan idealny ![]() Przepraszam, że taka wymięta, ale biedaczka leżała upchana w szafce ![]() Kamizelka jeansowa Oasis r. 36 stan idealny Torebki ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-05-15 o 08:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
czyszczające OlayDokładka
1. Ołówkowa spódnica Dorothy Perkins, czarna, rozmiar 36. Przeze mnie zwężana u góry w pasie o 1 cm, jednak ubrana tylko 2 razy ( jest zbyt duża) stan idealny 2. Chusteczki oczyszczające Olay. Zużyłam 4, 5 sztuk. Data ważności już minęła, ale nadal można ich używać ![]() Nowa mgiełka Atmosphere rozmiar 36. Ma sliczne rękawki ![]() Bluza H&M mały rozmiar xs stan. dobry ++ narzutka Dorothy Perkins r. 12 ( czyli 40) natomiast ja nosze rozmiar xs/s i super leży. Tylko przymierzona, stan idealny. Koszulka Atmosphere na dole ściągacz r. 36 Trampki Diverse tylko za coś fajnego ![]() Kurtka River Island r. 36, stan bardzo dobry, jedynie zamki i te zasuwki ma nieco wytarte w pewnych miejscach, ale w nicyzm to nie przeszkadza. W kapturze był zamek ale wyprułam go i zaszyłam, bo był baaardzo cięzki ![]() ![]() Koszula z koronką, nie ma jednego guzika ! Niestety nie znalazłam go ![]() ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-04-23 o 15:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cudowna sukienka ( bombka) Topshop Petite ( czyli rozmiar XS)
Była ciut ciasna i wszyłam jej wąskie wstawki, co w ogóle się nie rzuca, bo są w kolorze granatowym. Wymienię tylko za coś super lub z wish ![]() Buciki New Look rozmiar 36, stan bardzo dobry ![]() są śliczne, na wąską stopę będą idealne, niestety noszę większy rozmiar i są za małe ![]() Katanka jeansowa rozmiarówka dziecięca xxl, ale pasuje począwszy od 34 na 38. stan bardzo dobry wymiary to szerokość pachy 40cm szerokość na dole 42cm długość całkowita 53 cm Urocza tunika Bay w sam raz na lato r. 34-36 założona raz, stan idealny Bluzeczka panterka Atmosphere 38/10 wymiana na inną nieco mniejszą z motywem panterki, lub inny fajny top/ bokserkę ![]()
Poison Girl edp Edytowane przez serduszkomamusi Czas edycji: 2012-06-11 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1331326793 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1331326949
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1331324690
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Coś u mnie w obu wątkach za:
Mini organiser Filofax kolor malinowy, skórzany dł. 12 cm Asos 34/ 36 kolor morelowy/łososiowy. Bardzo fajna na lato, można założyć na jedno ramie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
coś za Prześwitująca bluzeczka z ciekawymi rękawkami. Kropeczki czarne. Next rozmiar 34/36 stan bardzo dobry ?
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
hej coś u mnie za:
spodnie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1331328148 czy to rurki? i zegarek https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1331327062 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]()
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za pendrive?
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za spodnie terranova lub Denim Co?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś za morelową asos?
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
cos za biala sukienke koronkowa?
![]() |
#25 |
BAN stały
|
Szmineczkę moglabym oddac, dodaje fotki z kolorem w zalaczniku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
sos 34/ 36 kolor morelowy/łososiowy. Bardzo fajna na lato, można założyć na jedno ramię.
cos za?
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
tak to rurki, biodrówki
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
niestety nic nie dobiore a nie oddam za twoja bluzke tych rzeczy
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
cos za
wizaz.pl/forum/attachment.php?attachment id=4549163&d=1331326949 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1331324683 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:38.