|
Notka |
|
Dermatologia Forum dla osób, które interesują się dermatologią lub mają problemy ze skórą. Masz trądzik lub atopowe zapalenie skóry? Dołącz do nas, pomóż sobie i innym. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Smrodek...
Witam. Mam 20 lat i odkąd jestem w ciąży (obecnie 30 tydzień) zauważyłam coś co mnie bardzo martwi, mianowicie śmierdzi mi bardzo z pachwin i martwię się bo nigdy wcześniej tak nie miałam.. pachwiny są mokre i śmierdzą w zasadzie jak zdechła ryba
![]() Ps. myję się 2 razy dziennie i kąpie co drugi dzień.. po myciu smród wraca w szybkim tempie... nie nadążam go likwidować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Smrodek...
Moja koleżanka w ciąży miała dokładnie to samo
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
kup sobie zel laktacyd b.fajny
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
myślałam, że może jakieś choróbsko.. na szczęście pocieszacie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
Boooze, coraz wiecej dzieci zachodzi w ciaze, czy to juz patologia globalna? Wpadki wpadeczki, chociaz glownie nie kieruje tego do autora tematu, lecz rzucam ogolnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
Mozesz mi naskoczyć blaaaććć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Żegnamy TROLLA
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Trola szukaj w domu, sama zaczelas wyzywac, myslisz piczo ze to mnie urazilo? Nie, ale nie pozwalaj sobie internetowa paszkwilo, ja tutaj niko nie wysywalem od burakow tak jak ty, jak ci sie nie spodobalo to co napisalem to przykuj jape i lec do mamusi z placzem, jak nie znasz czlowieka to go nie wyzywa, a jak mialas taka ochote to mozesz tak powiedziec do swojego taty anie do mnie, ja pania autorke temtu nie oczernilem bezposrednio tak jak ty to zrobilas, tylko napisalem kulturalnie bez wyzwisk... dopoki ty sie tu paszteciku nie wypowiedzialas do mnie tak chamsko, wiec do chama odpisalem tak samo, jak ty sie odezwalas do mnie, wiec zacznij zmieniac swiat od siebie ksiezniczko internetowa...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Nie wiem skąd tacy ludzie na forum.. nawet nie będę komentować powyższych wypowiedzi, tylko jedną skomentuję, to nie jest wpadka, jestem osobą, która potrafi myśleć w porównaniu do niektórych kobiet, mam mężczyznę, z którym jestem dobre kilka lat, mamy stabilizację finansową i kochamy się a także chcieliśmy mieć dziecko, jedyną rzeczą, która nas zaskoczyła to płeć. Synek był planowany także nie wpadłam i nie lubię takich szczeniackich wypowiedzi, bo nie od tego jest to forum ani ten wątek.
Ps. najwidoczniej jesteś trolem zresztą sam spójrz "UWAGA: W ten sposób zgłaszaj TYLKO spam, reklamy i problematyczne wiadomości (nieparlamentarne słownictwo, forumowe walki i trollowate wpisy)." i niestety, Twoje słownictwo jest wulgarne, więc zgłosiłam "trollowate wpisy" ![]() Edytowane przez patusia1230 Czas edycji: 2012-03-17 o 21:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
witam cie założycielko tematu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ok dziękuję, urodzilam i generalnie smród zniknął
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:17.