|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Co zrobic?
Dziewczyny mam pewnien dylemat, prosze o rady a mianowicie co wg Was powinnam zrobic.
Mam 21 lat, aktualnie ucze sie w szkole policealnej ktora koncze w czerwcu, rozpoczelam nauke do matury w celu dostania sie na medycyne, bede podchodzic do niej w przyszlym roku i teraz sie zastanawiam czy od pazdziernika isc na studia zaoczne i pracowac, czy tez siedziec w domu i kuc intensywnie (zdaje biologie i chemie, chcialabym rowniez fizyke R bo moze bardzo pomoc w rekrutacji). Mieszkam w malym miasteczku gdzie nie ma wiekszych perspektyw, od pewnego cczasu bardzo chce stad wyjechac jak najszybciej by przezyc cos nowego, wyrwac sie z tej monotonii... a tu ta perspektywa zostania na rok w domu mnie poniekad przeraza. ALe co wg was bedzie lepsze : pozostanie w domu i intensywna nauka do matury (raczej male szanse na jakakolwiek prace mam w swej miejscowosci), a materialu do przeanalizowania mi jeszcze zostalo sporo, czy jednak wybrac druga opcje studia zaoczne w wiekszym miescie i prac + nauka do matury? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Co zrobic?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dużo zależy od tego jakie studia i jaka praca
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja bym poszukała chociaż jakiejś pracy dorywczej, na weekendy np. Ciężko jest siedzieć tylko w domu, dopadnie Cię deprecha prędzej czy później. W tygodniu możesz się uczyć do matury. Jeżeli masz pieniądze to rozważyłabym też jakieś kursy przedmaturalne. Chyba,że masz w sobie dużo samozaparcia i potrafisz się zmotywować. Powodzenia!
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.