relacje ze starszym mężczyzną - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-03-16, 18:36   #1
MaxiMini
Przyczajenie

relacje ze starszym mężczyzną

Witam!
Teraz mam 21 lat, chociaż dużo osób mówi mi, że wyglądam na 16. Śmieję się z tego wraz ze znajomymi, bo każdy mi mówi, że jak będę miała 40 to będę wyglądać na 34 Fajnie by było...Ale nie wyglądam infantylnie, na co dzień ubieram się w dżinsy, adidasy i jakieś bluzki, i często noszę plecak(studiuję medycynę) czasem podkreślę oczy, pomaluję je i czasami jakoś z fantazją się uczeszę, koledzy mówią mi że fajnie wyglądam itp.
Ale nie o tym tu chcę napisać, chociaż mój wiek też ma tu swoją rolę.
Otóż jakieś cztery lata temu poznałam, a właściwie wpadłam na bardzo przystojnego mężczyznę, który ma 33 lata i jest znajomym mojego wujka z pracy. Kiedy mnie widzi cały czas się na mnie patrzy, uśmiecha, ale bardzo rzadko coś mówi (wspomnę, że jego była, bardzo nieładnie z nim postąpiła i mam teraz jakiś uraz) najczęściej rzuci jakieś ponętne spojrzenie i tyle i tak czasami i nie widzimy się po dwa miesiące, a czasami widzimy się niemal codziennie Ale nie mogę pojąć jego zachowania, bo kiedy stoimy twarzą w twarz on się peszy a ja czasami ma teki problem, że myślę o sobie jak o brzyduli i boję się go pierwsza "zaczepić", czy chociaż by powiedzieć dzień dobry... Ostatnio nawet byliśmy w sklepie, ja go nie zauważyłam, bo wpadłam z koleżanką do samu na szybkie zakupy wyobraźcie, że stanął obok mnie i się nawet nie odezwał ( a za mną stała moja koleżanka i potem mi to opowiedziała, bo ja nawet nie wiedziałam bo byłam zajęta płaceniem) tylko na mnie patrzył, "mierzył", a gdy wychodził ze sklepu to się zatrzymał i patrzył na mnie i poszedł.... A najgorsze jest to, że jest naprawdę wspaniałym mężczyzną, lecz co mam zrobić? Tylko, że ja nie szukam przygodnych znajomości, swoje już przeszłam i do wszystkiego podchodzę z dużym dystansem, bo na swoje 21 lat jestem bardziej dojrzalsza od niektórych rówieśników ...
może to się wydawać niektórym głupie co czuję, ale to nie trwa tydzień lecz cztery lata.... Pozdrawiam
MaxiMini jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 18:44   #2
anjya
Rozeznanie

Dot.: relacje ze starszym mężczyzną

o co w związku z tym, że gość na Ciebie patrzy i stoi za Tobą w sklepie? chyba nie pojęłam o co chodzi w tym wątku ..

PS: jest wspaniałym mężczyzną .. rozumiem, że jak tak stoi i patrzy na Ciebie to już znasz go bardzo dobrze?
anjya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 18:53   #3
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4
Konto usunięte

Przepraszam za tą uwagę, ale patrząc na to, jak infantylnie napisałaś tego posta, to mentalnie masz chyba 16 lat

Mam pytanie: skąd wiesz, że on jest wspaniałym mężczyzną?
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 18:53   #4
normalnyFacet
Zakorzenienie

Autorko jakbyś była dojrzała to nie utożsamiałabyś jego 33 lat i tego, że jest "przystojny" ze zwrotem "wspaniały mężczyzna"
normalnyFacet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:03   #5
vanniaa
Zadomowienie

chyba za duzo sobie dopisalas w glowie...
vanniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:04   #6
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2012-03-16 o 19:10 Powód: literówka
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:05   #7
Auksencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MaxiMini Pokaż wiadomość
Witam!
Teraz mam 21 lat, chociaż dużo osób mówi mi, że wyglądam na 16. Śmieję się z tego wraz ze znajomymi, bo każdy mi mówi, że jak będę miała 40 to będę wyglądać na 34 Fajnie by było...Ale nie wyglądam infantylnie, na co dzień ubieram się w dżinsy, adidasy i jakieś bluzki, i często noszę plecak(studiuję medycynę) czasem podkreślę oczy, pomaluję je i czasami jakoś z fantazją się uczeszę, koledzy mówią mi że fajnie wyglądam itp.
Otóż jakieś cztery lata temu poznałam, a właściwie wpadłam na bardzo przystojnego mężczyznę, który ma 33 lata i jest znajomym mojego wujka z pracy. Kiedy mnie widzi cały czas się na mnie patrzy, uśmiecha, ale bardzo rzadko coś mówi (wspomnę, że jego była, bardzo nieładnie z nim postąpiła i mam teraz jakiś uraz) najczęściej rzuci jakieś ponętne spojrzenie i tyle i tak czasami i nie widzimy się po dwa miesiące, a czasami widzimy się niemal codziennie Ale nie mogę pojąć jego zachowania, bo kiedy stoimy twarzą w twarz on się peszy a ja czasami ma teki problem, że myślę o sobie jak o brzyduli i boję się go pierwsza "zaczepić", czy chociaż by powiedzieć dzień dobry... Ostatnio nawet byliśmy w sklepie, ja go nie zauważyłam, bo wpadłam z koleżanką do samu na szybkie zakupy wyobraźcie, że stanął obok mnie i się nawet nie odezwał ( a za mną stała moja koleżanka i potem mi to opowiedziała, bo ja nawet nie wiedziałam bo byłam zajęta płaceniem) tylko na mnie patrzył, "mierzył", a gdy wychodził ze sklepu to się zatrzymał i patrzył na mnie i poszedł.... A najgorsze jest to, że jest naprawdę wspaniałym mężczyzną, lecz co mam zrobić? Tylko, że ja nie szukam przygodnych znajomości, swoje już przeszłam i do wszystkiego podchodzę z dużym dystansem, bo na swoje 21 lat jestem bardziej dojrzalsza od niektórych rówieśników ...
może to się wydawać niektórym głupie co czuję, ale to nie trwa tydzień lecz cztery lata.... Pozdrawiam
No i co z tego???
Koledzy mówią Ci, że fajnie wyglądasz... no suuuuuuuuuper, ale co z tego?
Gościu rzuca PONĘTNE SPOJRZENIE... zrobiłaś mi wieczór dziewczyno
Chłop ma uraz i nie może mówić... język mu usechł, bo była z nim brzydko postąpiła... ojej chyba się popłaczę

Nie widzę tej Twojej dojrzałości... tak jak napisała masahiko masz poziom mentalny 16-latki.

Edytowane przez Auksencja
Czas edycji: 2012-03-16 o 19:07
Auksencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:09   #8
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Stary 2012-03-16, 19:16   #9
Auksencja
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
A nie wiesz, że jak ktoś się dostanie na medycynę to musi sobie plecak sprawić? Po plecaku poznasz przyszłego lekarza
Auksencja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:19   #10
Joline
BAN stały

Cytat:
Kiedy mnie widzi cały czas się na mnie patrzy, uśmiecha, ale bardzo rzadko coś mówi (wspomnę, że jego była, bardzo nieładnie z nim postąpiła i mam teraz jakiś uraz) najczęściej rzuci jakieś ponętne spojrzenie i tyle i tak czasami i nie widzimy się po dwa miesiące, a czasami widzimy się niemal codziennie Ale nie mogę pojąć jego zachowania, bo kiedy stoimy twarzą w twarz on się peszy a ja czasami ma teki problem, że myślę o sobie jak o brzyduli i boję się go pierwsza "zaczepić", czy chociaż by powiedzieć dzień dobry... Ostatnio nawet byliśmy w sklepie, ja go nie zauważyłam, bo wpadłam z koleżanką do samu na szybkie zakupy wyobraźcie, że stanął obok mnie i się nawet nie odezwał ( a za mną stała moja koleżanka i potem mi to opowiedziała, bo ja nawet nie wiedziałam bo byłam zajęta płaceniem) tylko na mnie patrzył, "mierzył", a gdy wychodził ze sklepu to się zatrzymał i patrzył na mnie i poszedł.... A najgorsze jest to, że jest naprawdę wspaniałym mężczyzną, lecz co mam zrobić? Tylko, że ja nie szukam przygodnych znajomości, swoje już przeszłam i do wszystkiego podchodzę z dużym dystansem, bo na swoje 21 lat jestem bardziej dojrzalsza od niektórych rówieśników ...
Reasumując, facet ma 33 lata, zna Cię od (!4 lat) patrzy na Ciebie, ale nigdy nic nie mówi, mało tego, w sklepie nawet nie raczy powiedzieć dzień dobry ... no i oczywiście (!!) jak oni wszyscy zachowuję się tak dlatego, że kiedy skrzywdziła go kobieta... (standard).

Po co Ci to dziewczyno ? Nie uważasz, że dorosły facet, (już nawet nie mówiąc o tym, że coś do ciebie czuje lub nie) widząc Cię wypadałoby powiedzieć 'cześć' ?!
W moich oczach to by go od razu zdyskwalifikowało... brak socjalnych zdolności, sorry ale ten facet zachowuje się jakby był niedorozwinięty.

Poszukaj sobie inny obiekt westchnień, który MÓWI i zachowuje się normalnie, bo ten ewidentnie do tego gatunku nie należy.

Idealizujesz go, bo go nie znasz. To samo jak ktoś mniej mówi, to wszyscy myślą, że jest bardziej inteligentny...
Już na wstępie mówisz, że jest taki bo kiedyś był skrzywdzony, a kto nie był ?! Ja byłam i prawie każdy człowiek był kto ma jakieś tam doświadczenia z przeciwną płcią, ale po jakimś czasie każdy wraca do zdrowia i zachowuje się normalnie...
Joline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:39   #11
Konto usunięte

Cytat:
Treść usunięta
O to to, rozwalił mnie ten fragment totalnie
a298662d510bb0f537bc3b0c2466fe273199e5e8_64a898f2369c4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 19:50   #12
cava
Zakorzenienie

To skrzywdzenie przez byłą to pewnikiem odgryzienie języka było.
Ale wtedy by migał dłońmi, wszak niemi mają język migowy. To wychodzi że rąsie też mu odgryzła.
Ale jak chłopu zależy to sobie poradzi, najwyraźniej była odgyzła mu coś jeszcze i mamy doczynienia z wałachem a nie ogierem. To by tłumaczyło czemu nic nie działa tylko głupio patrzy od 4 lat.

Albo go ten plecaczek deprymuje.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 19:51   #13
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2012-03-16 o 19:53
Stary 2012-03-16, 20:17   #14
deser czekoladowy
Wtajemniczenie

Zrobiłyście mi wieczór
Stary 2012-03-16, 20:29   #15
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez Auksencja Pokaż wiadomość
A nie wiesz, że jak ktoś się dostanie na medycynę to musi sobie plecak sprawić? Po plecaku poznasz przyszłego lekarza
Ciekawe czy już "House'owe adidasy" sobie sprawiła? W końcu to też ważny lekarzowy rekwizyt (o lasce nie wspominając, ale do tego trzeba mieć już doświadczenie chyba ).

Generalnie cały post zalatuje mi dziecinadą, a "wspaniałych mężczyzn", którzy się na mnie patrzą w sklepie to ja widuję codziennie całe tabuny
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 20:38   #16
Unex
bez kija nie podchodz

Cytat:
Treść usunięta
Mi też

A tak w ogóle to.. "znacie się od 4 lat " ? Tzn, przez 4 lata patrzy się na Ciebie i stoi za tobą w kolejce ?
Fajna znajomość, nie ma co, znacie się jak łyse konie

Cytat:
Waga najszybciej spada jak się ją wypie**oli przez okno

10/06/14

Unex jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 20:54   #17
loud
Raczkowanie

RELACJE? Tutaj nie ma żadnych relacji.
Może facet cię kojarzy to się patrzy ( i zastanawia co ty od tych 4 lat w tym plecaku nosisz).

Sorry, ja nie chcę,żeby mnie leczyli lekarze, mający takie skłonności do nadinterpretacji.
loud jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 21:03   #18
cava
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loud Pokaż wiadomość

Sorry, ja nie chcę,żeby mnie leczyli lekarze, mający takie skłonności do nadinterpretacji.
Też fakt.
Człowiek przyjdzie z pryszczem na nosie, a skończy z amputowaną nogą bo radosna pani doktor miewa nadmiary fantazji.

Z salamandrą w dłoni szedłem przez powierzchnię komety.
Liz Williams
cava jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 21:04   #19
201803290936
Konto usunięte

Cytat:
Treść usunięta
Fajne hasło, uśmiałam się.
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-16, 22:07   #20
nosferat
Raczkowanie

Reasumując. Mamy niedorozwiniętego, enigmatycznego faceta, który cię obserwuje i nie odzywa ani słowem? Jak nic seryjny morderca, który czeka na okazję.

A tak serio jedna z dziewczyn dobrze powiedziała. Zakładając na potrzeby posta uznam, że facet jednak nie jest niedorozwinęty, ba, kumaty, na tyle, żeby się zorientować, że się na niego czaisz, a on z tego powodu ostentacyjnie traktuje cię jak powietrze, żebyś dała mu święty spokój.

-Jaki jest zatem sens życia? - zapytał Śmierci.
-?
-Przecież jesteś Śmiercią, powinieneś wiedzieć!
-Noo nie wiem, koty może? Są całkiem milutkie.
nosferat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-16, 22:46   #21
Edward_C
Raczkowanie

Kochane Panie, drodzy Panowie czy to wypada tak "deptać" człowieka (razem z jego plecakiem) za wpis na forum ? Przecież wystarczy odpowiedzieć lub przemileczeć, a widzę że lubicie się bawić cudzym kosztem.
Stary 2012-03-16, 22:57   #22
Kaja-ja
Wtajemniczenie

GG do Kaja-ja

Cytat:
Napisane przez nosferat Pokaż wiadomość
Reasumując. Mamy niedorozwiniętego, enigmatycznego faceta, który cię obserwuje i nie odzywa ani słowem? Jak nic seryjny morderca, który czeka na okazję.
E tam zaraz morderca... Ja myślę, że to 33 letni facet, który w Autorki wieku będąc (albo i wcześniej, tak w okolicach 16 lat ) miał taki sam plecak, który zgubił... a w tym plecaku - całą kolekcję "karteczek do segregatora" (moje pokolenie pamięta o co biega )... i po prostu patrzy: a) z sentymentem, b) jest tak samo "dojrzały" jak Autorka i kombinuje jak ten plecak zwędzić, coby się do karteczek dorwać
Kaja-ja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 00:02   #23
lilkana
Zakorzenienie

Kurcze , ale śmieszne z tym plecakiem upadłam , chciałabym coś poradzić , ale inni byli lepsi :P
lilkana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 00:05   #24
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Edward_C Pokaż wiadomość
Kochane Panie, drodzy Panowie czy to wypada tak "deptać" człowieka (razem z jego plecakiem)
Płaczę

Nie, ale na serio to nie nie wiadomo co doradzić, Wizażanki w tej sprawie nie będą mądrzejsze od plecaka, naprawdę.
Stary 2012-03-17, 01:46   #25
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiesz, "znacie się" tyle czasu i nawet nie wykonał żadnego kroku, to chyba powinno dać do myślenia? Wiele tu dzieje się chyba w Twojej głowie, a niekoniecznie jego. Poznał Ciebie, może czasem patrzy, bo Ciebie pamięta i uśmiechnie się, ale czy od razu mu się podobasz? Z tego opisu to nie powiedziałabym. Poza tym jednak jesteście na dość róznych etapach i tak naprawdę prawie go nie znasz.. chyba tylko widujesz.. warto? Jasne, że nie. Daj sobie spokój z tymi fantazjami.

Edytowane przez Candy_lips
Czas edycji: 2012-03-17 o 01:48
Candy_lips jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 04:52   #26
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2
Konto usunięte

[1=a298662d510bb0f537bc3b0 c2466fe273199e5e8_64a898f 2369c4;32974400]Płaczę

Nie, ale na serio to nie nie wiadomo co doradzić, Wizażanki w tej sprawie nie będą mądrzejsze od plecaka, naprawdę.[/QUOTE]

tez placze takimi tekstami tu sypiecie, ze masakra a co do glownego posta... autorko, jakie odpowiedzi konkretnie chcialas uzyskac? bylo jakies pytanie, czy poprostu chcialas sie wygadac, pozalic? fajnie, ze chcialas sie pochwalic, jak mlodo i fajnie wygladasz.

A co do seryjnego mordercy - takie tez bylo moje pierwsze skojarzenie, jak przeczytalam, ze koles przez 4 lata tylko sie gapi
9bcd8d6a9691606220db279acbf81f81b2ccc931_62ddcef27e2e2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 08:48   #27
skazana_na_bluesa
.

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
Ciekawe czy już "House'owe adidasy" sobie sprawiła? W końcu to też ważny lekarzowy rekwizyt (o lasce nie wspominając, ale do tego trzeba mieć już doświadczenie chyba ).

Generalnie cały post zalatuje mi dziecinadą, a "wspaniałych mężczyzn", którzy się na mnie patrzą w sklepie to ja widuję codziennie całe tabuny
laska to wyzszy level

skazana_na_bluesa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-17, 10:18   #28
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
Otóż jakieś cztery lata temu poznałam, a właściwie wpadłam na bardzo przystojnego mężczyznę, który ma 33 lata i jest znajomym mojego wujka z pracy. Kiedy mnie widzi cały czas się na mnie patrzy, uśmiecha, ale bardzo rzadko coś mówi (wspomnę, że jego była, bardzo nieładnie z nim postąpiła i mam teraz jakiś uraz)
Strasznie małomówna chłopina. Ja nie wytrzymałabym z takim co mówi jedno słowo na pół roku

Jaki wrażliwy, już cztery lata się otrząsa i otrząsnąć się nie może

Cytat:
Napisane przez Kaja-ja Pokaż wiadomość
Łeee, ja jestem lepsza bo oprócz masy facetów to widuję też wpatrujące się babki

Mark Twain

Edytowane przez Diablica z Tasmanii
Czas edycji: 2012-03-17 o 10:22
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-03-17, 10:35   #29
WhiteCherry
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pacze.jpg (29,4 KB, 49 załadowań)
Stary 2012-03-17, 11:13   #30
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości