|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Wypadające włosy
Witam, jestem nowa także na razie nie mam pojęcia jak tutaj prawidłowo funkcjonować, ale z czzasem nadrobie zaleglosci.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wypadające włosy
Ampułki stosuje się przed nałożeniem kosmetyków do stylizacji czyli po ostatnim płukaniu przed nałożeniem pianki.
Lepsze od ampułek są suplementy- polecam Radical Przy wypadaniu włosów warto wybrać się do ginekologa i endokrynologa. |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Wiesz, ale ja zawsze stosuje pianke na mokre wlosy, a ampulki trzeba nakladac na sucha skore glowy. Stosowanie po nalozeniu pianki bedzie malo skuteczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam. Ja mam podobny problem,ale sądzę,że to dlatego,że ciągle sobie farbuję. A co do tych ampułek,czy one coś dadzą?. Może prędzej jakieś odżywki,których jest dość sporo w każdej aptece. I lepiej jest ,kiedy nasze włosy same wyschnąpo umyciu,suszarka także powoduje przesuszenie nmaszych włosów.Wystarczy owinąć po umyciu głowę ręcznikiem i poczekać chwilę.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
tez mam ten problem a to dlatego ze rozjasnialam wloski potem farbowalam i troszke sie stan pogorszyl ale zaczelam pic herbatke z pokrzywy plus szamponik z pokrzywy no i odzywki i jest coraz lepiej takze polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
przecież jest już taki wątek, szukaj
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=390282
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.