|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
amor vincit omnia
|
Alterra w krainie Eldo_rado
Przyznam się szczerze, że zanim odebrałam swój zestaw- zerknęłam na kilka wątków innych dziewczyn i to co zapamiętałam to problem toreb, w których odbierane były zestawy... Wiem, wiem, ktoś powie mniejsza o to, ale ja należę do osób które przykładają wagę do takich spraw... Jak coś robię to porządnie- od początku do końca...
... no ale do sedna. Podreptałam dziś do Rossmanna w świetnym humorze i gdy czekałam na swoją paczkę- z daleka dojrzałam jedną z ekspedientek wrocławskiego sklepu niosącą coś co wyglądało na zdezelowany prezent. Pomyślałam sobie nie, to nie może być prawda .. Niestety- to była moja paczka, moja nagroda- spakowana do za dużej, różowej torby prezentowej, która była naderwana, miała dziury i wyglądała jakby ktoś się nad nią znęcał... Tak wiec pierwsze wrażenie- negatywne. Wychodząc z centrum handlowego zaśmiałam się, bo cóż innego mogłam zrobić?! Szkoda takiego pięknego dnia na coś, co niektórzy nazywają pierdołami... Tak więc wyciągnęłam z torebki pomadkę i nie zastanawiając się długo - posmarowałam niż usta. Zapach nie powala, konsystencja- ciut za twarda, przez co źle się rozprowadza, ale to moze wina temperatury Tak czy siak testowanie Alterry uważam za rozpoczęte. Z niecierpliwością czekam na wypróbowanie reszty kosmetyków, które zachęcają korowymi owocami na opakowaniach i zapachem |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Alterra w krainie Eldo_rado
Eldo możesz już co nie co powiedzieć o kremie brązującym? Bo za każdym razem odkładam go z powrotem na półkę i biorę sprawdzone produkty, a nie ukrywam, że KUSI
![]() Co jak co, ale za opakowanie należą się baty - moim zdaniem to niepoważne podejście do klienta.
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Piekarnik Laury