|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
maz ma inna kobiete
dobry wieczor wszystkim. mam na imie Ewa. Jestem mezatka 18 lat i mam dwoje dzieci.Trwa rozwod z orzeczenim winy meza juz 3 lata. maz mieszka z inna kobieta. Jak moge ten fakt ujawnic w sadzie ?
Czy mozna miec zwiazek podczas rozwodu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: maz ma inna kobiete
ten fakt powinien wpłynąć na decyzję sądu, pewnie przyśpieszy rozwód i ułatwi orzeczenie winy - to tak na chłopski rozum, bo prawnikiem nie jestem
dobrze by było jakoś to udowodnić ![]() może świadkowie? pomyśl też o innych dowodach. ten fakt możesz ujawnić, a nawet powinnaś, ale ja bym wcześniej pomyślała o zebraniu dowodów, bo mąż może wypierać się wszystkiego i się wyprowadzić od tej pani... po co 2 te same wątki? ![]() Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2012-03-21 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Wpływ może mieć na orzeczenie rozwodu w ogóle - ujawnienie, że on jest w innym zwiazku może go przyspieszyć. Natomiast udowodnienie, że spotykał się z nią, gdy jeszcze mieszkał z tobą byłoby powodem, by orzec jego winę. Na pewno, wiem to z doswiadczenia, więc jeśli możesz jakoś się tego dowiedzieć albo w sądzie to umiejętnie insynuować - może ci to pomóc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Wystarczy, że powołasz świadków. Zawsze możesz pobawić się w paparazzi - zrób im fotę razem. Rozwód z orzekaniem o winie może być ważny. Wtedy on na zawsze traci możliwość sądzenia się o alimenty (na siebie!), a Ty taką możliwość zyskujesz. Znam przypadek, że jedno drugiego nienawidzi i sądzi się właśnie o takie alimenty. Ściąga 500zł na dziecko i chce jeszcze 400na siebie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.