![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
cześć ![]() ![]() ![]() ![]() załączam moje zdjęcia ![]() i jeszcze fotki ![]()
odi - mama Nelly, Lilly i Zuzannki Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2012-03-21 o 10:19 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: metamorfoza mamy?:)
moze jakos fajnie pocieniowac wloski?!
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Z tymi wlosami to po porodzie normalne. Bo podczas ciazy wlosy prawie wogole nie wypadaja, a po porodzie nagle staraja sie nadrobic zaleglosci. Nie martw sie, niedlugo to sie ureguluje.
Polecam duzo wapna i bialka w diecie ! Pierwsze zdiecie super ![]() Wg mnie te wzory z wielkomi kwiatami nie sa dla Ciebie korzystne, po prostu wszystko strasznie powiekszaja. radzila bym subtelniejsze. Nie malenkie, ale subtelniejsze. Bluzki i sukienki o kroju portwelowm by na Tobie dobrze wygladaly. Radzila bym tez olowek do brwi i do oczu, ale narazie czekam na zdiecie twarzy.
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
tyle że ja się nie maluję:P tylko od święta, włoski mam pocieniowane ale one jak złapią troszkę wilgoci od razu robią się puszyste i nici z układania fryzurki:P jeśli chodzi o odżywkę to mam bardzo dobrą fryzjerską
![]() ![]() ![]() no właśnie kurcze a tak lubię kwieciste wzorki:P
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
to moze jakas grzywka na skos?! ale taka w wiekszosci przyslaniajaca czolo
![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
grzywka też odpada - mój partner by mnie wyrzucił z domku - w przenośni oczywiście
![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
a dlaczego?! ladnie by Ci bylo na pewno!!!
![]() ten kolor wlosow to naturalny?! mi bys sie podobala w cieplym brazie....nie tak ciemnym kolorze..bo w nim wygladasz blado- tym baradziej ze sie nie malujesz.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
no zawsze chodziłam na solarium i byłam opalona
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
kurcze ale wymagajacy facet...wielkiego pola do popisu Ci nie daje...
wiec ja sie poddaje... nie wiem juz co poradzic...
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
wklej swoje zdjęcie w wątku - http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=157778
i popros o komputerową metamorfozę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ale calkowicie wszystko zmienia... czyli z wlosami nie da sie nic zrobic...ach..moje skrzydla zostaly podciete..
![]() zdziwil by sie jakby Cie zobaczyl w nowej fryzurce.. ciekawe ciecie nadaje calkiem inny wyraz twarzy i moze zdzialac cuda.. no ale dobra nie bede namawiac ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
no ja wiem ale... nawet ja bym się źle czuła - muszę mieć włosy do związania i grzywka przy małym dziecku który łapie za włosy też odpada
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Na wypadające włosy po porodzie , radzę Ci tabletki - Wyciąg ze skrzypu
![]() Sprawdzone! Odrastają ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Dziecko złapie za każde włosy - nawet i bez grzywki.
Wiem z doświadczenia,że krótka fryzurka przy dziecku jest naprawdę bardzo wygodna i praktyczna. No ale nie namawiam - tym bardziej, że partner ma coś przeciwko. A szkoda - moim zdaniem wyglądałabyś korzystniej. Może delikatny makijaż nie zaszkodzi? Odrobinka pudru albo kremu tonującego i tusz do rzęs - a buzia będzie wyglądać zupełnie inaczej. I nie zajmie dużo czasu. Co do ubioru - duże kwieciste wzory faktycznie Ci nie pasują. Ten zielony sweter też Cie jakoś optycznie "skrócił". Jeśli zostało coś na brzuszku po porodzie - to może jakieś bardziej stonowane tuniki do spodni, ewentualnie sweterki kopertowe, bluzeczki podkreślające szyję i biust.
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie co do kremu tonujacego i tuszu do rzes
![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
odynko wklej proszę zdjęcie twarzy na wprost z upiętymi włosami (jeżeli takie masz, albo przynajmniej nie zasłaniającymi twarz) i bez retuszu, takie a miarę dobrej jakości
![]() a co do ubrań faktycznie te wzorzyste nie są najlepsze dla Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Moze pokaz mezowi zdiecie po komputerowej metamorfozie, to sie przekona...
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
zaraz poszukam foty ale ale ja siedzę z dzieckiem w domku więc się nie maluję bo po co:P zreszta nie lubię i tyle
![]() oto ja w krótkich :P na razie mam tylko takie na wprost:P z czasu ciąży:P
odi - mama Nelly, Lilly i Zuzannki Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-10-16 o 13:00 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
no to sa bardzo krotkie, ja bym radzila troche dluzsze, moze bob czy cos...
a grzywke na pewno dluzsza !!! I dalej uwazam ze powinnas sprobowac olowka do oczu. To chyba nahbardziej subtelny makijaz, a jak duzo zmienia !
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
a ja bym Cie widziala w czyms takim:
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
szczegolnie fryzurka 2; 3
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
czeszę się tak jak na 2ce
![]() ![]() ![]()
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje ze masz troszke przy dlugie wlosy i powinnas skrocic do tej fryzurki, beda sie lepiej ukladac i beda wygladac na "lzejsze"
co do kolorkow na wlosy- to mi bys sie "widziala" dokladnie w takich brazach jak ma ta kobitka na 2 focie ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim musze napisać, że bobas jest śliczny
![]() Ty również jesteś ładna ![]() Mówię w oparciu o to zdjęcie: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1192545196 Podejrzewam, że jesteś typem Zimy. Dlatego też, zrezygnowałbym na Twoim miejscu z jasnych pasemek na włosach, na rzecz popielatego brązu. Fryzura - jeśli włosy Ci się puszą, nie polecam ścinania na krótko - lepiej je zapuścić, by pod wpływem ciężkości nie puszyły po myciu ![]() ![]() Myślę, że w grzywce na bok może być Ci ładnie ![]() Ubrania: Odcinane pod biustem, swobodnie opływające talię. Unikaj dużych wzorów w okolicach brzucha, bo ściągą tam uwagę - a tego wolisz przecież uniknąć (dlatego zielony sweter daleko do szafy!) Rękawy najlepiej 3/4. Kolory: zdecydowane, nasycone. Polecam turkus, lazur, zieleń, czerwień, popielaty, odradzam żółć. Nie bój się makijażu ![]() Przepraszam za dubel, zapomniałam, że nie ma Edycji na METAMORFOZACH. ![]() A skoro już coś naskrobałam ![]() ![]()
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-10-16 o 21:04 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
dziękuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() biżu noszę prawie tylko srebrną, ech a tak kocham ten sweterek:P no właśnie a gdzie mają sie kończyć ubranka? tzn jaka dł? zaraz poszukam czegoś o zimie ![]()
odi - mama Nelly, Lilly i Zuzannki Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-10-16 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
Wg mnie bluzki powinny sie konczyc pod pupa. Takie ktore przecinaja w pol pupe strasznie poszerzaja.
Mi tez pasuja na Tobie kolory zdecydowane. Szary i morski tez pieknie wydobeda Twoje oczy, ale tylko w mocnych odcieniach ! Powinnas z daleka omijac kolory wyblakle (np blady roz, blady niebieski czy blady zielony) i czymac sie barw soczystych. Zgadzam sie z poprzedniczka ze jestes typem chlodnym, wiec pomaracncze, zolcie no i brazy zoltawe omijaj. A to rady z stronek Trinny & Suzannah http://www.trinnyandsusannah.com/rul...bytummy/tshirt bluzeczki konczace sie na srodku brzucha optycznie rozbija faldke. Jesli material nie przykleja sie do brzucha tylko spada prosto dol, tworzy czysta linie i wyszczupla. Dobre sa tez bluzki ktore maja rozciecie na boku lub sa krotsze na boku, bo zaslaniaja brzuszek i odslaniaja kosci biodrowe. Dobre sa tez bluzki marszczone z przodu, bo tworza iluzje ze to material a nie brzuch tworzy te faldki. Bluzki portfelowe tez sa super. http://www.trinnyandsusannah.com/rules/nowaist/top Style z niskimi biodrami tez sa swietne. Guziczki z przodu tez sa wskazane. http://www.trinnyandsusannah.com/rul...bbytummy/dress http://www.trinnyandsusannah.com/rul...bbytummy/skirt
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2007-10-16 o 21:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
ale jesteście kochane - zaraz wszystko czytam i czekam na jeszcze
![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Odynko jeżeli chodzi o określanie typów kolorystycznych specem nie jestem, ale na moje oko te jasne pasemka do Ciebie nie pasują. Ciemniejszy kolor i dłuższe włosy zdecydowanie na tak, ale myślę że niezbyt długie. Widzę Cię w średniej długości fryzurkach i raczej w stylu "bałagan na głowie" niż prostowane.
Twarz wygląda dość blado, dlatego lekko podkreślone oczy zrobią robotę a i odrobina korektora nie zaszkodzi ![]() Dziewczyny już pisały o wzorach i kolorach (też Cię widzę w intensywnych ) więc nie będę powtarzać. Nie jestem tylko pewna tej długości "za pupę" czy aby nie obciąży sylwetki? Ile masz wzrostu? Myślę że świetnie pasowałyby Ci rybaczki z ciemnego dżinsu, ale raczej bez świecidełek (te które masz na sobie na jednym zdjęciu chyba mają coś świecącego?) Do tego buty na obcasiku w miarę możliwości. Unikaj też błyszczących materiałów - pogrubiają ![]() Zielony sweter poszerza, w zestawie z kolorową spódnicą masz zbyt ciężki dół, a kolor bluzki zlewa się z Twoim ciałem ![]() Wklejam małą metamorfozę - w zestawie ubrań chodzi mi bardziej o fasony i kolory niekoniecznie materiał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
ale śliczne ubranka
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:57.