|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
kurs i co dalej..
Kochane Dziewczyny...szukam pomocy tzn Waszej rady..
Zapisuje sie na kurs wizazu i po skonczeniu chcialabym popracowac w tym zawodzie. Tylko na chwile obecna jestem kompletnym laikem. Powiedzcie mi w jaki sposob dobrac sobie kosmetyki..wydaje mi sie, ze jak na poczatek mnie bede mogla zakupic sobie calej palety kolorow cieni, szminek, podkladow itd..w zaleznosc od typu urody... Powiem tak...nie mam najmniejszego pojecia od czego zaczac..jak to wszystko ugrysc.. Czekam na jakas podpowiedz bardziej doswiadczonych pan...napewno wiele z was tak zaczynalo Dziewczny prosze pomozcie mi.. Milla |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Re: kurs i co dalej..
Kosmetyki kupuj nie na raz a po trochę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Re: kurs i co dalej..
Na pewno nie od razu Kraków zbudowano !!!
Musisz do tego podejść spokojnie i z rozwagą, zastanowić się, czy chcesz pracować u kogoś, czy sama otworzyć jakieś malutkie studio. Najpierw odpowiedz sobie na to pytanie, później zacznij myśleć o doborze i zakupie materiałów. Poza tym wiele firm daje materiały za darmo, byle tylko mieć wyłączność w studio. Przez pół roku prowadziłam takie studio, więc jeśli będziesz miała jakieś dodatkowe pytania, nie wahaj się !! Z chęcią odpowiem !!! N. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.