To nic, że dzieli Nas odległość, ważne, że łączy Nas miłość-ZNO cz.37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-26, 21:34   #1
thename
Zakorzenienie

To nic, że dzieli Nas odległość, ważne, że łączy Nas miłość-ZNO cz.37

WITAM WSZYSTKICH W 37 CZĘŚCI NASZEGO WSPANIAŁEGO WĄTKU!

ZWIĄZKI NA ODLEGŁOŚĆ

Cytat:
Związek na odległość nie jest skazany na porażkę. Odległość w związku to pojęcie względne.
Niektórzy mieszkają ze sobą a są bardziej odlegli od siebie niż zakochani oddzieleni o 500 km.
12 Stonka- Najważniejsza osoba na wątku! Bez niej, nie byłoby Nas tutaj w szanownym gronie 32 ZNOwiczek. Nasza matka rodzicielka. Zbieramy się i jednoczymy już od dawna, to właśnie Nasza wątkowa Stonka-biedronka założyła ten wątek29 lipca 2010 roku.A my znalazłyśmy dzięki Niej na tym wątku zrozumienie, wsparcie i położenie w tej samej sytuacji co inni. Wątkowa romantyczka która słynie z pięknych podpisów. Z małymi przebojami, ale nadal jest w ZNO i jest szczęśliwa.

Asmena- Wątkowa maruda! Na wiecznej diecie, wiecznie narzekająca, wiecznie główkujemy nad tym, dlaczego tak wyjątkowo śliczna dziewczyna wiecznie marudzi? Sekret ten nie został rozstrzygnięty i czy rozwiązanie jakiekolwiek w ogóle istnieje? Uwielbia komplementy, na każdym kroku jej każdy je prawi, bo ma ku temu powody, a ona nadal narzeka, narzeka, narzeka... Nie lubi murzynów, jej TŻ przez pewien epizod ma zamiar wysłać swoje odchody w prezencie do jednego z nich. Ma nieznośnych współlokatórów. Tymczasowo mieszka z TŻ, jest szczęśliwa, lecz niedługo znów ZNO.

Babcia Jaga- Rudowłosa przyszła mamusia, brzusio rośnie, a z brzusiem apetyt. Chce być wiecznie niezależna. Jej macica zamieniła się w salę gimnastyczną. Jej dziecko na USG odwraca się dupcią i nadal nie możemy poznać płci! Ponoć ma dwa oka. Albo to dwa małe cyklopy. Dziewczyny próbują rozwikłać tą zagadkę. Czyżby chce zrobić mamuśce niespodzianke? Ona ma nadzieje na synka, który po mamusi będzie razem z Nią śmigał na super pięknym ścigaczu, albo innym dwukołowym pojeździe!

ChocoMonster- jest naszym wątkowym ciasteczowym potworkiem, która czeka, aż TŻ do niej przyjedzie na białym koniu. Jest w ZNO. Ma swojego bloga, z którego można czerpać inspiracje. Znajdziemy go u Choco w podpisie ponoć wygląda jak Cini Minis...

Czarnulka- Szczęśliwa narzeczona swojego idealnego TŻ! Jest wątkową czarnulką-damulką, która ma idealny związek. Zaręczona po roku związku, mieszka ze swoim ukochanym, nienawidzi swojej pracy i lubi być rozpieszczana. A zaraz po TŻ, ma swoją drugą miłość. Na cztery litery. B-u-t-y.

ennostiel- Tymczasowo singielka, pochłonięta pracą i rozmyślaniem o pewnym Panu, który namącił jej w głowie. I na wątku i w życiu, Pani psycholog, o sympatycznej buzi, która niestety czasem o Nas zapomina! Lubi podróżować

hihihi- w ZNO. Niezła z niej aparatka... A na dodatek, dexter w spódnicy! Gdy chcesz jak Królik zapytać, co to znaczy jak mocz pachnie/śmierdzi amoniakiem, zapytaj jej! Często zalicza... egzaminy, więc jest co oblewać. Lubi robić różne rzeczy z kału oraz pobierać krew, albo jak jej pobierają, dziwny fetysz, ale o gustach się nie dyskutuje, może jest wampirem?

jego - Jest jedną z tych szczęściar, które idealnie się dopasowały ze swoim TŻ przez co unikają sprzeczek i nerwów. Na dodatek ma swojego ukochanego pod jednym dachem. Lubi robić śliczne zdjęcia i wygląda jak Ola z Na wspólnej

karo - praktykuje damsko-męską przyjaźń, która w 99% nie istnieje, czy uda jej się, czy będzie z tego coś więcej? Podrywa ją kolega z Portugali, rzuciła studia i szuka pracy.

kasiulecka - Singielka. Lubi spotkania z koleżankami przy jakimś dobrym trunku, zapomina o ex. Ma psiaka który często z rana poprawia jej humor!

kopnienta - Uwaga uwaga. szczególny przypadek. Osoby o słabych nerwach nie powinny czytać jej postów, w jej kupie znaleziono czarne małe skarby. Ponoć to pestki kiwi. Ma specyficzny związek, specyficznego TŻ który ma specyficzną pracę i specyficzne żarty. W młodości chyba kopnął ją prąd. Jest wybredna co do pracy, którą chce znaleść, ma zamiar zacząć w tym roku studia. Jest w ZNO, więc za każdym razem, gdy widzi się z TŻ jest ostre kotłowanie! Każdy na wizażu musi wiedzieć, kiedy robi kupę, kiedy siku, a kiedy je. Lubi śpiewać pod prysznicem - my też słyszałyśmy nagranie w jej wykonaniu. Wiele osób zginęło dlatego była ostatnio w naszym kraju żałoba narodowa. Wcale nie nabija postów „

karolca - Żonka oczywiście. Wątkowa ciocia dobra rada. Masz problem z gotowaniem, jakieś pytanie, pytaj, ona zapewne będzie wiedziała co Ci odpowiedzieć.Niedawno urodziła długo wyczekiwaną córcię Ewelinkę. Jej ZNO polega na tym, że jej ukochany wyjeżdza w delegację, lecz zazwyczaj szybko wraca! Obydwoje z TŻ kochaną Syrenki, a Karolcia na dodatek - fotografię i storczyki.

katrusia - ZNO. Głupie Z-N-O! Nasza biedna maruda, zaraz po Asmenie. Jest dzielną dużą dziewczynką, którą dzielnie wspieramy. Czasem ma ochote zamknąć się w szafie i jest niemiła dla Magdy, którą wygania, niedobra. Lubi eksperymentować w kuchni, lubi też piec, lecz nie ma dla kogo, a sama prowadzi dietę. Nikt nie wie po co jej ta dieta, ale się uparła, mała, z zadziornym noskiem. Odnalazła się z Tyną na tym wątku po latach! Katrusia beczusia z powodu braku TŻciusia.

kroliczek- Króliczek jak to króliki kic kica po Norwegii przez co choruje na katar, nos jej odpada jak Majkelowi Dżeksonowi, czasem jak tak kica to zastanawia się gdzie mieszka Norka lub w której norze sie ukryła? Dzielnie z TŻtem znosza odległość i mocno się kochają. Mała ambitna tancerka. Dzielnie utrzymuje się w a6w

kathinna – Dzielnie przetrwała ZNO i ma TŻ już na co dzień obok siebie. Przeszła metamorfozę włosów i wygląda ślicznie, lubi się bawić w decoupage, tworzy ładną biżuterię i wszystko co wymyśli wstawia na swoje blogi. Niesamowita z niej talenciara. Przez jej TŻta powstała nazwa MUł. Gdy podpatrzył, że na wizażu Kath nazywa go Towarzyszem Życia, on napisał, że chce by go nazywała – MÓJ UKOCHANY! Więc TŻci pozostali Mułami…

kociczka - od trzech lat w ZNO, które miejmy nadzieje niebawem się już skończy. Lubi bawić się w kuchni, dlatego TŻ obiecał jej duuużą, śliczną kuchnię w ich wspólnym mieszkanku. Tęskniąc za TŻ lub stresując się studiami pożera duże ilości czekolady od których próbowała zrobić sobie odwyk razem z Unn, lecz jej się nie udało.

lady – jest w ZNO w którym potrafi dostrzegać plusy. Jest młodą matką, która łączy wychowanie ślicznego synka razem ze studiami. Znajduje jeszcze cudem czas na wizaż. Marzy o córeczce którą będzie ubierać w słodkie sukieneczki.

madlen – Od 5,5 roku w Związku Na Odległość. Dzielnie to znosi, chociaż TŻta jej ciągle brakuje, nie chce się poddać, bo wie, że warto. W międzyczasie sobie bloguje, Misz-masz o wszystkim, głównie na jej blogu zobaczymy kosmetyki które nam poleca. Malując oczy przystawia nos do lusterka, bo nosi okulary i nic nie widzi. Jej także, przez wątek, udzieliło się szydełkowanie. Myśli nad rozpoczęciem jakiegoś arcydzieła, bo ma dużo wolnego czasu.

magda – Wątkowy ksiądz. Uważaj co piszesz bo jak zacznie Ci prawić kazanie to Ci w pięty pójdzie. Ma TŻta którego każdy się boi, a ona ludzi się z Nim turlać po łóżku przysypiając w między czasie. Z dużego ZNO przez rozstanie dotarli do dnia dzisiejszego i są szczęśliwi. Już nie w ZNO, a mieszkając niedaleko siebie. Ma problemy z fizyką której szczerze nienawidzi a chodzi z nią na randki z przymusu. Ma łeb nie do przepicia, dobra z niej agentka. Ma zrytą kopułkę bo ex recytował jej Pana Tadeusza zamiast zaspokajać ją seksualnie.

norka – Żonka oczywiście. Ona następna padła ofiarą zaciążenia klątwą wątkową. Teraz ma w brzuchu małego tic-taka bądź całą paczke. Za to rozpoczęła nową fazę – każda zaraz po niej zaczęła szydełkować. W ZNO. Mieszka w znienawidzonej Norwegii na zadupiu, ale na tym zadupiu są prześliczne tereny i widoki nieziemskie. Silna z niej kobietka, daje sobie rade z wrednymi współlokatorkami i ciągle próbuje zrozumieć zwyczaje Norwegów, ale one zwyczajnie jej nie odpowiadają. Chodzą słuchy, że jest niewyżyta seksualnie. W końcu norka jest wyjęta z worka…

oto_ja – kosmetykocholiczka pracująca w drogerii – uwaga uwaga, może się zakończyć bankructwem! Nasza kochana Oto_ja, to jedna z narzeczonych u nas na wątku. Jak na razie, ZNO, niewielkie, ale jednak zawsze dokucza w złych chwilach. Kiedyś nałogowo przesiadywała na wizażu, odkąd znalazła pracę to troche nas zaniedbuje !

patrysiowa – Singielka. Często uzewnętrznia swoje myśli w pamiętnikach, i na wizażu, fotoblogu, soupie i blogspocie. Gadatliwa, kłótliwa, no i na pewno szalona. Ma duuuże oczy które jak sama twierdzi są jedynym jej atutem - przyciągający wzrok kolor oczu. Gdy wszystkie się odchudzają to ta próbuje przytyć. Ma za sobą dwa ZNO i ma dosyć chłopaków. Jest najmłodszą stałą bywalczynią wątku. Kocha tatuaże, fotografie i… spanie! Nienawidzi pająków. I ponoć jest tłusta jak kapusta, ogólnie, to ma 40 lat i się ukrywa z tym.

Samara – Ma zapominalskiego TŻta ale i tak go kocha. Jest studentką, czyli ZNO. Skąd Nick Samara? Czasem jak tęskni za TŻtem to jedzie do niego z suprisem i chowa się w telewizorze. Włącza, a Samara wyłazi z ekranu a on krzyczy… Ze szczęścia, to nie horror.

tyna – Od września już żonka. Czyli koniec ZNO i ma swojego ukochanego obok siebie. Siedząc w pracy siedzi z nami całymi nocami. Jak nie jest w pracy to nocami wykorzystuje ją nieszczęsny TŻet i nie może sobie powizażować. Tylko bałamucenie się im w głowie, zbereźne młode małżeństwo!

turkus – Studentka. Chodzą plotki, że ma rozdwojenie jaźni i chce być mocno kopnięta, jak kopnienta, bo zdarza jej się tak samo jak ona pisać monologi. Próbuje tym zwrócić na siebie naszą uwagę.

thename – jej ZNO skończyło się niepowodzeniem, więc teraz jest singielką. Razem z Kath interesuje się decoupagem! Kombinuje na wszystkie sposoby ze swoją grzywką, obcięła długie piękne włosy, co było szaleństwem i ma młodszego brata rozchwytywanego przez starsze koleżanki-wizażanki o których młody nie ma pojęcia. Jeszcze!

talkshit – razem z babcią jagą miłośniczka motorów. Kocha wszystkie motocykle, wszystkie motocykle kochają ją. Jest Singielką i w sumie przez to singielkowanie zapomniała o Nas, swoich ukochanych, które za nią tęsknią. Na wizażu chodzą słuchy, że nas podgląda, ale nie chce pisać. Dlaczego? To odkryjemy dopiero w następnym odcinku. A tak serio, to kochana z niej dziewczyna i naprawdę śliczna. Obejrzała już chyba wszystkie możliwe horrory na świecie i chyba ma tasiemca, zawsze jadła za 5 osób a i tak jest chudziutka.

unn – mistrzyni w odchudzaniu, ćwiczeniach i zdrowym odżywianiu. Uwielbia czytać książki. Jest singielką, jej ZNO się zakończyło niepomyślnie, ale jest z Nami nadal i nie ma zamiaru nas opuszczać, bo każdy kto raz do nas zawitał nie potrafi od nas odejść.

wampir – Szczęśliwa w związku, studentka i artystka, która lubi poszaleć w akademiku na imprezach. Ma prześliczne loczki, nasza loka loka lokaaa. Mniej więcej 10 razy w ciągu jednego wątku powstają co chwile nowe odcinki z serialu „Wampir zmienia avatar”. Ten słynny serial niedługo przebije Modę na sukces, kolejny odcinek już wkrótce. Ma w mieszkaniu małe zoo, a jej Janina i Janek lubią kotłować się nawet z własnymi maluchami, orgia na całego. Wampirzyca też zawsze chcica

zawsze – przez nią kurCoooki z KFC są sławne na naszym sławnym wątku. Bardzo lubi figury czworokątne, na pierwszym planie są kwadraty. Gdy Ci smutno, gdy Ci źle, włącz kwadrata, pośmiej się! Singielka z prześlicznym uśmiechem, jej ex miał 23 świnie, z kwadratem ma łącznie 24! Baleronik będzie jak znalazł idealny na Wielkanoc. Zawsze bardzo lubi również Gracjana Roztockiego

+dwie nowe o których na razie za wiele nie wiemy: Paszczurek i Chai

TO TERAZ PRZYSZEDŁ CZAS NA WYRÓŻNIENIA!

NA PODSTAWIE ILOŚCI POSTÓW OD 24 CZĘŚCI
KOPNIENTA: 5564
WAMPIR: 4387
CZARNULKA: 3780
KATRUSIA: 3770
KAROLCA: 3719
ASMENA: 3615
ZAWSZE: 2972
BABCIA JAGA: 2882
NORKA: 2766
MAGDA: 2677

NA PODSTAWIE ŚREDNIEJ POSTÓW OD 24 CZĘŚCI
KOPNIENTA: 464
KATRUSIA: 377
WAMPIR: 366
KRÓLICZEK: 354
CZARNULKA: 315

Jeżeli chcesz do nas wyżej wypisanych dołączyć to wypełnij ankietę:
1. Twój wiek:
2. Wiek TŻ:
3. Odległość jaka Was dzieli (przybliżona, w km, albo np. Kraków-Warszawa)
4. Kiedy się ostatnio widzieliście?
5. Co najbardziej przeszkadza Ci w ZNO? (*o ile coś takiego jest)
6. Jak długo jesteście razem?
7. Jak się poznaliście? (Opowiedz całą historię)
8. Czy już TO robiliście? (Wieeemy, jesteśmy wścibskie!)
9. Co masz do jedzenia dla Nas?
10. Jak często się spotykacie?
11. Jakie macie plany na przyszłość? Jak długo ZNO?

Ale ostrzegam. Tu piszemy 24/7 z przerwami na spanie. Totalne z nas nołlajfy. Jesteśmy też złe, głodne, zboczone, złośliwe itd...

WĄTEK UWAŻAM ZA OTWARTY!

:ga duly:
:piw o:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ZESTAWIENIE.jpg (157,0 KB, 106 załadowań)

[luksjaa]745943[/luksjaa]

Edytowane przez thename
Czas edycji: 2012-04-01 o 11:18
thename jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:37   #2
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Dot.: To nic, że dzieli Nas odległość, ważne, że łączy Nas miłość-ZNO cz.37

Pierwsza

The świetna pierwsza strona

Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Czas edycji: 2012-03-26 o 22:20
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:38   #3
Tur_kus
Zakorzenienie

o kurcze
.
..
...

Tur_kus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:42   #4
kroliiczek
Zakorzenienie

GG do kroliiczek

czecia
kroliiczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:42   #5
patrysiowa_
Zakorzenienie

jakie zestawienie Oo siemano!
Stary 2012-03-26, 21:44   #6
norka27
Zakorzenienie

to ja sie tez zamelduje co by nie bylo ze sie ociagam
Prosze dopisac zem zonka rowniez
norka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 21:45   #7
Paszczurek666
Zakorzenienie

Wracać na poprzedni i dobijać!

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 22:31   #8
patrysiowa_
Zakorzenienie

dobijamy tam, dobijamy...
Stary 2012-03-26, 22:39   #9
czarnulkax
Zakorzenienie

The jak to wszystko wyliczyłaś
Wynika że jestem tu jedną z większych spamowiczek
Dobra, nadrabiam tam, pewnie skoncze jutro

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 22:48   #10
hihihi
Zakorzenienie

witam witam i o drogę pytam

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-26, 23:15   #11
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

OBECNA!
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-26, 23:52   #12
Katrusiaa
Zakorzenienie

Razem: 16 V 2006r
Zaręczeni: 16 V 2011r

Konkursik KLIK
Katrusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 06:23   #13
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267
Konto usunięte

hej haj heloł..
TŻ pojechał ale jest mi jakoś dziwnie..
może za jakiś czas wam napiszę dlaczego..
póki co nie chcę nikomu o tym mówić..

fajne zestawienie ciekawa jestem ile napisałam od początku
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:17   #14
201604200942
Konto usunięte

[1=b3e038722b79d57d9174818 9c48a0d4b42934a7c_612ac00 51d267;33162662]hej haj heloł..
TŻ pojechał ale jest mi jakoś dziwnie..
może za jakiś czas wam napiszę dlaczego..
póki co nie chcę nikomu o tym mówić..

fajne zestawienie ciekawa jestem ile napisałam od początku [/QUOTE]
ciąża?
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:24   #15
Konto usunięte

przed chwilą miałam @
b3e038722b79d57d91748189c48a0d4b42934a7c_612ac0051d267 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:31   #16
czarnulkax
Zakorzenienie

Kopa ten av idealnie do Ciebie pasuje

♥♥♥
Narzeczonka
czarnulkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:37   #17
Konto usunięte

taaaaa wiem

---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

pokazałam TŻ-owi moje zdjęcia z loczkami
pytam czy ładnie mi w loczkach a ten na to:
no jakby Cię tygrys dopadł
Stary 2012-03-27, 07:55   #18
Paszczurek666
Zakorzenienie

Witam

Wyjdę pewnie na jakąś mimozę, bo wczoraj wyliczyłam hiperprolaktemię, banany i syfa na nosie (jest mniejszy ), ale dorzucę dziś jeszcze zapalenie spojówek. Oczy rano otwierałam łapkami. Ktoś tu ewidentnie chce, abym powitałam TŻta jako czarownica

Podskakuję z Mel B.
Joga

Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą.
----------------------------
Używasz poprawnie?
'Szlak prowadzi na wschód.'
'Szlag mnie trafia.'
Paszczurek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 07:57   #19
201604200942
Konto usunięte

Dziewczyny, konczmy poprzedni wątek!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 08:06   #20
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Witam się i tu ale skończmy tam najpierw

Załapałam się do rankingu
toż to zaszczyt
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 08:49   #21
wampir
Zakorzenienie

Melduję się!

-J.C

31
/365
wampir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:15   #22
kociczka
Zakorzenienie

melduje się chyba po raz pierwszy na 1 stronie

i uciekam studiowac haha , byle przeżyc te 3 dni !!! i do TŻta
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:17   #23
wampir
Zakorzenienie

Ja w czwartek od razu po zajęciach do Tż zmykam

-J.C

31
/365
Stary 2012-03-27, 09:17   #24
201604200942
Konto usunięte

idę się pouczyć.
Stary 2012-03-27, 09:18   #25
Babcia Jaga
Zakorzenienie

Kociczka to już ?
3 dni to nic
miłego dnia zatem

Teraz mozemy tu spokojnie pisać
Babcia Jaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:20   #26
kociczka
Zakorzenienie

Babcia a no czas leci hehe ale jakie już? czekam na to od 7 tygodni
nawzajem
kociczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:20   #27
madlen345
Zakorzenienie

no to jestem na nowym

niecałe 3 tyg i Tż do mnie przyjedzie to jak na razie najdłuższa nasza rozłąka 2 miesiące...

Nie chce mi się pisać
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-27, 09:24   #28
wampir
Zakorzenienie

Nie chce Ci się pisać, gdzie?

Ale wytrzymałaś, to najważniejsze

-J.C

31
/365
Stary 2012-03-27, 09:35   #29
madlen345
Zakorzenienie

wampir magisterki nie chce mi sie pisac
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-27, 09:44   #30
Katrusiaa
Zakorzenienie

Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

Dzisiaj robię krokiety

Razem: 16 V 2006r
Zaręczeni: 16 V 2011r

Konkursik KLIK
Katrusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości