|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Królewna KarolinaWidzę, że dziewczyny mają dość dużo tych niezbędników. Królewna Śnieżka miała swoich 7 krasnoludków, którzy ja wielbili i rozpieszczali. Kim bez nich by była ta piękność? Ja, Królewna Karolina, także mam swoich 7 kosmetycznych krasnoludków, którzy pomagają mi być piękną każdego dnia, od momentu gdy się obudzę. Krasnale często się zmieniają, często na zmianę przychodzą te z Sephorlandii, które wręcz uwielbiam. A SĄ TO: 1. Krasnalek białasek, czyli krem nawilżająco-matujący czyniący każdą powierzchnię mojej buzi nieskazitelną i gotową na podbój świata. Cechą charakterystyczną Królewny Śnieżki była nieskazitelna cera, chyba używała takiego samego kremu co ja :P 2.Krasnal od zadań specjalnych: el korektorro. Niezastąpiony w walce z każdym wypryskiem przeciwnikiem, każdą okrutną plamką i niedoskonałością. 3. Krasnal bob budowniczy, który pozwala każdego dnia cieszyć się matową cerą bez świecenia. Czasem jest mineralny, czasem twardy jak kamień. Współpracuje z muchomorkiem pędzlowatym. 4. Najbardziej opalony krasnal w moim królestwie, czyli Bambino Bronzerino. To on sprawia, że żaden książę nie oprze się mojemu rozświetlonemu oraz wykonturowanemu licu. Bronzerino dba abym nawet zimą wyglądała niesamowicie dobrze i zdrowo. 5. Najcieńszy w królestwie krasnal zwany Kocim Okiem, który potrafi dodać mojemu spojrzeniu niesamowitego charakteru. Niezawodny eyeliner musi być w moim królestwie! Jego umiejętności konturowania oka są znane na całym świecie, potrafi wyczarować cienką kreskę ale także narysować kocie oko, co sprawi, że wyglądam seksownie i kobieco. 6. Czym by była księżniczka bez szóstego krasnala jakim jest Ogrodnik, który swoim grzebyczkiem rozczesuje, rozdziela i grabi każdą z mych rzęs aby nadać im zalotności i blasku. Czarny jak smoła, gorący jak lawa, tusz do rzęs! 7. I ostatni krasnal, przedstawicielka płci pieknej, Szmineczka. Bez niej, usta Królewny nie pocałowałby książę. Zmienia barwy jak kameleon, czasem jest krwisto czerwona, czasem blado różowa, potrafi także stać się niewidzialna a także da mi wiele blasku. Ahh... kobieta zmienną bywa. Wierzcie mi lub nie, ale jak z moimi Krasnalami mam zabawy co niemiara!
Edytowane przez lolla_jan Czas edycji: 2012-03-31 o 16:58 Powód: błąd |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: moj
Dziś zapytałam mojego Narzeczonego co w jego kosmetyczce jest niezbędne. Nie zgadniecie co odpowiedział...
-szampon do włosów. Tak, myje nim nie tylko włosy,ciało ale też twarz z czego jest niezmiernie dumny ![]() Co jak co, ale cerę na niesamowitą! faceci.... |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:18.