|
Notka |
|
Konkurs Sephora Napisz w swoim wątku, jakie kosmetyki są niezbędne w Twojej kosmetyczce i wygraj wspaniałe nagrody marki Sephora! |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Niezbędnik Nikki :)
Witam serdecznie w moim wątku
![]() Odpowiem w nim na pytanie konkursowe Sephora : „Jakie kosmetyki są dla Ciebie niezbędne w Twojej kosmetyczce?” Nr 1 Balsam do ust Alterra ![]() Mój najczęściej używany kosmetyk ![]() Nr 2 Tusz do rzęs Maybelline ![]() Od kiedy poleciła mi go koleżanka w pracy nie używam innego tuszu. Wydłuża i pogrubia rzęsy, ale nie wyglądają one przy tym sztucznie ![]() Nr 3 Kredka do oczu Avon ![]() Dzięki gąbce nawet nieidealna kreska staje się idealna i możemy stworzyć mini smoky eyes ![]() Nr 4 Puder True Glow Avon ![]() Doskonały dodatek do dziennego i wieczornego makijażu. Mieniące się w słońcu i świetle drobinki są idealnym dopełnieniem mocno podkreślonych oczu. Nr 5 Szampon Alterra ![]() Doskonały nawet bez użycia maski, czy odżywki ![]() Nr 6 Maska do włosów WAX ![]() Jeżeli zależy mi na włosach jak u mojego ośmio- miesięcznego syna to jej używam ![]() Nr 7 Chusteczki nawilżane HUGGIES ![]() Podkradam je synowi- są doskonałe do odświeżenia twarzy, rąk i zmycia makijażu! Nr 8 Płyn do kąpieli Avon ![]() Rozpływam się w wannie pod wpływej tego zapachu ![]() Nr 9 Termoaktywne serum Eveline ![]() Fantastyczne sera, które używam na zmianę- idealne na zimową pielęgnację skóry- działają! Nr 10 Perfumy PUMA ![]() Mój ulubiony, który dostałam od narzeczonego- nie wiem skąd wiedział, że zakocham się w tym zapachu! ![]() Dziękuję za zapoznanie się z moją niezbędnikową dziesiątką ![]()
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:05.