![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
KWIECIEŃ:Clarins,Clinique ,Angel mugler,TBS, MAC inne
NIEAKTUALNE!!!!!!!!!!!
1) DIOR- krem nawilżający "hydra life - creme extreme pro-jeunesse pro -youth" Zużycie 50% - dostałam w prezencie na gwiazdkę, nie znam pochodzenia. Na 99% jestem przekonana, że oryginalny (poj 50ml - 50%) kod : 0U01 2) MAXMARA- balsam - la parfum- nowy, nieużywany lecz rozfoliowany (był wąchany)poj 200ml 3) MAC- plushglass błyszczyk w kolorze FULL FOR YOU - A30, zużycie 30% 6) L'OCCITANE - podwójne cienie- fleur cherrie- w kol. rose falbala-0001350- zużycie minimalne- użyty 3-4 razy 8) FREDERIC FEKKAI- shea butter hair mask- w oryginalnym opakowaniu, wystraczy na wypróbowanie 9) THE BODY SHOP - peeling żurawinowy- cranberry joy - użyty raz pojemność 200ml 11) CLINIQUE - pore minimizer refining serum- z 40 ml zostało ok 30 12) CLARINS- mousse exquise auto-bronzante - krem brązujący do twarzy czy coś - miniatura 8ml nówa 14) CALVIN KLEIN- euphoria men- woda toaletowa ze 100 ml zostało ok 45, metalowy element się lekko odkleił (potem wrzucę zdjęcia) 100% oryginalny 16) MAC - charged water- 30ml z ubytkiem 3-4 ml 17) DIOR- J'ADORE Miniaturkę. Ma ona około 5-7 ml. (nie jest napisane) nieużywana 18) KANEBO SENSAI -Miniprodukt - total finish foundation- fond de teint poudre - w kolorze amber beige - z nieużywaną gąbeczką- tylko wypróbowany kolor 19) REVLON- prostownica, w bardzo dobrym stanie. Kupiona rok temu o taka -> http://pinczow.olx.pl/prostownica-re...-iid-135052421 - bez pudełka 20) HTC- touch pro - roczny, w stanie wizualnym dobrym, simlock orange (do ściągnięcia) o taki ---> http://komorkomania.pl/2008/06/04/htc-touch-pro- Ma kila rys na wyświetlaczu, bateria trzyma długo, mam pudełko , uchwyt samochodowy , kabel do ładowania, dodatkowy rysik , Jak ktoś zaoferuje coco mademoiselle to jestem skłonna dorzucić kartę 2gb z oryginalnie zainstalowaną automapą wraz z kartonikiem licencyjnym i płytą CD do automapy. WISH: Można kusić wszystkim, nie wiadomo co wpadnie mi w oko. To czego na pewno potrzebuję to: -Balsam brązujący do ciała (byle nie samoopalacz- nie umiem się czymś takim obsługiwać) myślę o mazi, która od razu zabarwi ciało na apetyczny kolor ![]() -wszelakie pędzle hakuro - priorytetem są h13,h121,h85 -dezodorant crystal- byle nówka -Cetaphil- żel do mycia twarzy- lub jakiś inny dobrze czyszczący ale łagodny - Lakiery OPI- ciemne fiolety, ciemne czerwienie, czerń lub zupełne nudziaki nie pogradzę również: pastą cukrową, kosmetykami soap &glory, Lushem- bardzo chętnie potestuje , Kremami BB najlepiej jasnymi i żółtymi , innymi azjatyckimi kosmetykami również nie pogardzę ![]() Na życzenie mogę zrobić dodatkowe zdjęcia ![]() Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-05-17 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: KWIECIEŃ:Clarins,Clinique ,Angel mugler,TBS, MAC inne
zdj
Edytowane przez very_irresponsible Czas edycji: 2012-04-11 o 23:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Hej cos u mnie za angela ? mam odżywki Kallosa : latte i placenta nowe 1,5 litra moge zalatwic tez jasminowa i vanille , zobacz może coś jeszcze dobierzesz u mnie
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=604076 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
odpisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
chmm wiesz co to napisz co bys chciala bo ja mam duzy dostep do art fryzjerskich i oddam duzo
![]() ---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- mam tez duzo odlewek np t.mugler innocent , angel liquer , cartier, koncowka l'instang guerlain , shalimar initial guerlain , i duzo innych |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ok to najpierw napisz mi ktore maski kallosa bys chciala
![]() ---------- Dopisano o 00:53 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- ok z ta maska nie ma problemu , farby l'oreal raczej sa dla mnie nieosiagalne chwilowo , a serum na koncowki chmm zaproponuj może cos ![]() ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- tak serum biovax mam , to tak wstepnie za angela oddalabym : kallos mleczny 1500 ml , serum ,walki napewno i moze jeszcze cos termoochronnego bys chciala i chyba tyle moglabym oddac bo za sama wysylke wyjdzie majatek bo kallos strasznie ciezki ---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- walki zalatwie jakie chcesz ale chyba beda ci odpowiadac takie klasyczne z klamerkami plastikowymi ---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- a wiec tak maska kallosa 1,5 litra ok 35 zl jest oryginalna od przedstawiciela bo na allegro niezawsze sa oryginaly , serum 15 zl , grube walki cos ok 20 zl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
BAN stały
|
1) DIOR- krem nawilżający "hydra life - creme extreme pro-jeunesse pro -youth" Zużycie 50% - dostałam w prezencie na gwiazdkę, nie znam pochodzenia. Na 99% jestem przekonana, że oryginalny (poj 50ml - 50%) kod : 0U01
2) MAXMARA- balsam - la parfum- nowy, nieużywany lecz rozfoliowany (był wąchany)poj 200ml 5) THE FACE SHOP nose clay mask- zostało ok 65% 7) FREDERIC FEKKAI- au naturel- gentle shampoo - bez parabenów , sls itp bardzo lejący , poj bazowa 236 ml zostało ok 110ml 8) FREDERIC FEKKAI- shea butter hair mask- w oryginalnym opakowaniu, wystraczy na wypróbowanie 9) THE BODY SHOP - peeling żurawinowy- cranberry joy - użyty raz pojemność 200ml 10) THE BODY SHOP- strawberry body polish - peeling pojemność bazowa 75 ml - zostało ok 68ml cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 50 pkt / 100% pozyt.
|
ja tez po Aniolka.. jesli "rezerwacja" sie zwolni..
![]()
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za CALVIN KLEIN?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za peeling TBS 200ml?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie kilka rzeczy.znajdziesz cos u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś za CLINIQUE - pore minimizer refining serum
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Wszystkim odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
coś za
9) THE BODY SHOP - peeling żurawinowy- cranberry joy - użyty raz pojemność 200ml 10) THE BODY SHOP- strawberry body polish - peeling pojemność bazowa 75 ml - zostało ok 68ml |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
cos u mnie ?
![]()
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś za MAC - charged water?
(mam piankę bronzującą daxa ![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za :
7) FREDERIC FEKKAI- au naturel- gentle shampoo - bez parabenów , sls itp bardzo lejący , poj bazowa 236 ml zostało ok 110ml 15) ELIE SAAB- la parfum- 30ml edp raz psiknięte, jest kartonik, kupione w douglasie , jest paragon- potem zrobie zdjęcia- tylko na flowerbomba ? Poza wątkiem mam do włosów maskę Tresemme Anti Breakage, Dabur Vatika nocna regeneracja, no i mam Flowerbomba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
odpisane
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Może znjadziesz u mnie coś za:
- SMASHBOX- - cream eye liner - kolor "putty" - kody na zdjęciu zużycie około 7-8% (kolor brązowy) - THE FACE SHOP nose clay mask- zostało ok 65% Odpisz u mnie... ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- A dorzuciałbyś coś ... np. peeling TBS?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.