|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Do Pani Agi Z
Jestem zainteresowana podkładami firmy Screenface, niestety nie wiem jak je nabyć , i jak to wygląda w przybliżeniu cenowo.Czy jest jakaś możliwość zakupu przez internet?
A najbardziej interesuje mnie jak pani ocenia te podkłady? Ja potrzebowałabym ich do celów fotograficzno ,scenicznych. A może poleca pani jakąś inną firmę? Z góry dziękuję za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: Do Pani Agi Z
witam
nie ejstem Agą ale może ci pomogę .pracuje na firmie Screenface. mozna dostać ich produkty w wawie,ale poniewaz maja tam je dużo drożej,napisałam maila do Screenface i odpowiedzieli ,że można zamówić przez internet i oni przyślą tylko musisz uzgodnić z nimi forme płatności. zajrzy na ich strone firmową masz tam wszytskie produkty i ceny. jeśli będziesz miała jakies pytania to możesz pisac do mnie na maila. pozdrawiam paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
bardzo Ci dziękuję, zaraz wchodzę na ich stronkę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Byłam na tej stronce i szczerze mówiąc nie wiedziałam czego szukać- z profesjonalnym wizażem nie mam nic wspólnego ,potrzebuję dobrze kryjących podkładów w naturalnych odcieniach do zaopatrzenia studia fotograficznego , może mogłabyś mi polecić jakieś konkretne..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyjaciółka Wizaz.pl
|
Hej Liloo
![]() Jeśli chodzi o podkłady to polecam Ci Screen Face Oil Free są świetne do zdjęć, a do szybkiej pracy - typu pokazy polecam podkłądy w sticku. Masz tu zdjęcia, może Ci będzie łatwiej ![]() Pozdrowionka ![]() AgaZ
Kochane Wizażanki, bardzo Was proszę piszcie w sprawie wszystkich zgłoszeń i problemów do Aniołka Tasmańskiego. Aniołek jest THE BEST. Ja już nie pracuję w wizażu od czerwca 2014. Bardzo mi przykro, ale już nie mogę odpowiadać na Wasze prośby ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Pani Ago!
Dziękuję najpiękniej jak potrafię , teraz troszeczkę mi się wyklarowało co powinnam zamówić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.