![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Mój ślub- już po
Dziewczyny muszę się wam pochwalić - jutro już tydzień jestem mężatką. Mój ślub odbył się 2 lipca w sobotę. Nie pisałam wcześniej bo nie chciałam zapeszać, zawsze jak coś bardzo ważnego mnie czeka to boję się o tym pisać, żeby po prostu nie zapeszyć...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mój ślub- już po
No to gratulujemy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Gratuluje !!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Gratuluje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Ja też już po (25.06) ach, co to był za ślub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ja tez 25.06 piknie bylo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
dziewczyny
![]() gratuluję i życzę wiele pięknych chwil ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Dziekuje KOchana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
no to ja tez sie przykladam do gratulacji
![]() Do mojego slubu to jeszcze pewnie hoho i jeszcze troche ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny gratuluję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Przyłączam się do gratulacji. Mam nadzieję, że nie opuścicie tego forum i bedziecie dzielić się swym doświadczeniem z tymi, które są dopiero _przed_
![]() ![]() ![]() Raz jeszcze wszystkiego naj naj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
no to dziewczyny nic innego jak pogratulowac!!!!!
![]() ![]() tylkko jakkos chyba zdjec nie bylo z tych wesel i slubow co???? ![]() moze podzielicie sie wrazeniami i zdjeciami z nami ktore czekaja jeszcze na ten swoj jedyny dzien??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
gratulacje!!!
i nie dajcie sie stereotypom ![]()
![]() |
![]() |
#14 |
Rozeznanie
|
bellissa gratuluję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
a moze byscie tak wkleily swoje fotki slubne! Byloby mniej anonimowo! Bardzo gratuluje dziewczynom, ktore juz po slubie i zycze wszystkiego, wszystkiego naj! Moj dzien 6 sierpnia;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
Również przyłączam się do życzeń!!!! I razem z Kasią będę obchodzić rocznice ślubu
![]() ![]() A te sny....... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Ja składam życzenia i gratulacje dziewczynką, które równiez się pochwaliły, ze są już po
![]() I jeszcze raz zgłaszam o zdjęcia ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny gratuluje
![]() ![]() ![]() i tez przylaczam sie do prosby o fotki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia. I oczywiście owoców waszej miłości które miejmy nadzieję że pojawią się już nie długo.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Konto usunięte
|
Relacja Ślubna
Witam gorąco!
Dziekuje za zyczenia w osobnym wątku, sciskam Was wszystkie! Bylo super, najlepsze wesele -tak wszyscy mowią.... Sama niespodziewalam sie ze pewne rzeczy tak sie ułożą- lepiej niz chciałam. Niczego nie zaluję, niczego bym nie zmieniła... no oprócz tago ze podczas przysiegi zagapiłam sie w napis na kamerze zamiast oczy męża, ale chcialam ładnie powiedzieć głośno i wyraźnie..., no i wkurza mnie wystający czasami rąbek gorsetu, na kilku zdjęciach widać... ![]() Ogolnie bylo extra. Dziekuje mskaladaczku za fajerwerki jeszcze raz, bo niektorych zaskoczyły i dodały wiekszego uroku. Niespodziankę sprawila nam chrzestna męza która zlamała noge w 3 miejscach na tydzien przed weselem, powiedziala ze jej nie bedzie, bo nie wolno jej sie poruszać. A pozniej podobno poruszyła niebo i ziemię zeby ktos ją zaiwózł 120 km tylko na slub! Podchodzimy do koscioła, a ona na wózku inwalidzkim, czeka na nas!!! No i polecialy łzy. ![]() Zamiast kwiatów chcielismy ksiązki lub slodycze. Okazalo sie to super pomyslem, książki otrzymalismy przefajoskie. "PRL w fotografii" , album o sredniowieczu, o najpieknijeszych miejscach w Plsce, poradnik o kwiatach, domowe nalewki i wiele wiele innych, niektore z dedykacjami-więc pamiątka na cale zycie. Bombonierek 16sztuk ![]() ![]() Przyjechali na slub moi ucznowie ze szkoly (240km), zrobili nam tzw bramkę, usypali ryżem drogę, wyjechali w poprzek samochodem i ustawli sie kazdy z bukietem kwiatów. Tego tez sie nie podziewalam ![]() Fajnie bylo... tydzień temu.... Moze jeszcze dzis wkleje zdjęcia slubne. Chwilowo nie mam programu zeby je zmniejszyc bo przed wyjazdem było przeinstalowywanie komputera. A pozniej bede się mądrzyć i pomagać panienkom ![]() Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2007-03-26 o 14:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jestem radosną mężatką!
![]() P.s WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ZYCIA ..POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego najlepszego waszej rodzince zycze!!!!!
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
WOW!
Jestem pod mega ![]() Czytalam to z wypiekami na polikach ![]() Gratuluje Wam z calego serca! ![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekamy oczywiscie na maly fotoreportaz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
cudnie i pieknie, i radosnie! gartuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jestem radosną mężatką!-zdjęcia
Super!
![]() Fotka przy bramce jest ![]() ![]() Juz dzisiaj Cie nie mecze, ale np. jutro bardzo chetnie przeczytam, jak wygladalo wesele, jak wypadl walc ![]() Jak emocje w kosciele... W ktorym momencie byly fajerwerki ![]() ![]() Edytowane przez mskladaczek Czas edycji: 2005-07-17 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Konto usunięte
|
przepraszam za zdjecia w poprzek, ale juz nie mam siły...
Postaram sie w najblizszym czasie nie zanudzając opisać ostatnie przygotowania i 9 lipiec. Na zdjęciach się swiecę, mimo ze milam puder w czyjejs torebce to go nie uzyłam nawt raz, za dobrze sie bawiłam zeby sobie glowę zaprzatać ![]() Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2007-03-26 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 Czas edycji: 2005-08-05 o 18:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Konto usunięte
|
gratuluję dziewczynom i zyczę nieprzerwanej radości w dalszym zyciu!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
Ela gratulacje
![]() ![]() Jak czytam opis twojego wesela, to aż na mnie promienieje twoja radośc. Zdjęcia są cudne, ślicznie, pięknie wyszłaś. Buziaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego dobrego Wam życzę.Dużo uśmiechu i słońca na każdy nadchodzący wspólny dzień
![]() Jak czytałam opis ślubu, to przy historii z kuzynką samej mi łzy poleciały. Przypomniał mi się dzień mojego ślubu, na który tak się złożyło nie mogła przyjechać moja siostra.Stałam w sukni gotowa do wyjścia do koscioła, zadzwonił telefon.To była Ona.Składała mi życzenia,mówiła że choć nie ma jej ze mną w tak ważnym dla mnie dniu, to myślami cały czas jest ze mną.Obie płakałyśmy i śmiałyśmy się na zmianę.To był jeden z najważniejszych i najbardziej wzruszających momentów w dniu mojego ślubu. I nie ważne że prawie cały makijaż był do poprawki przez co mało się nie spóźniliśmy do kościoła.hihihi Jeszcze raz wszystkiego najlepszego.Bądźcie szczęśliwi przez całe wspólne życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.