|
|||||||
| Notka |
|
| Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe Forum dla miłośników sportów letnich i zimowych. Tu dowiesz się wszystkiego o tym jak przygotować się do sezonu. Poczytasz o nowinkach sportowych. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Kitesurfing / wakeboarding
Jeśli zamieściłam w złej kategorii, z góry przepraszam i proszę o przeniesienie, ale nie widzę tu żadnego forum/podforum sportowego.
Więc Mamy wątek snowboardzie to może o kitesurfingu i wake'u.Są tu jakieś osoby pływające na latawcu czy za motorówką? |
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kitesurfing / wakeboarding
Hej! Ja osobiście nie, ale mój chłop śmiga na lądzie z kitem
![]() Od razu uprzedzam pytanie o sprzęt i ifnormuje po szczegółowym wypytaniu: latawiec flysurfer speed 3 12m.kw deska trampa pro kiteboard trapez Underwave Sultan Ja lubie popatrzeć. Próbowałam i niebardzo mi to przypadło, wolę rower
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
a co to znaczy, że na lądzie?
Masz na myśli snow kita czy coś innego?O sprzęt nie pytam, bo raczej swojego nie kupię. Mój chłopak też od 10 lat lata, ja mam zamiar zacząć za tydzień właśnie. Boję się, na razie męczę jakiś instruktażowy podręcznik z IKO, zobaczymy .. A gdzie Twój chłopak pływa, o ile pływa bo nie zrozumiałam z tym lądem :P |
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Hej! Na lądzie znaczy po trawie
A w zimie snowkite ![]() O śmiganiu z kajtem na lądzie poczytać możesz na www.landkiting.pl A tu masz fotki jak latają tam gdzie latają ![]() https://picasaweb.google.com/1121987...2012SesjaKite# |
|
|
|
#5 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O dzięki. W życiu o tym nie słyszalam :O Fajnie się dowiedzieć o czymś taki, poczytam przy okazji. ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
A sorry .. Miałam jakąś wizję jeżdzenia na desce po trawie, hahaha. A jak zobaczyłam te deski na kółkach to mi się skojarzyło, że widziałam coś takiego w TV, ale na żywo nigdy. A gdzie w Polsce jest możliwe takie coś? |
||
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Lotniska, pastwiska itp itd Na forum, które podałam są działy specjalnie dla każdego województwa Można poczytać, dowiedzieć się itp itd
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jakie widoki <3
|
|
|
Nowe wątki na forum Sporty letnie, zimowe i wydarzenia sportowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:11.

Mamy wątek snowboardzie to może o kitesurfingu i wake'u.