|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
kobieta w reklamie
hej
Jest problem . Wstawiłam link do nowej ankiety, ponieważ w poprzedniej pojawiały się błędy przez złe ustawienia - np. zaznaczana była większa liczba odpowiedzi niż dopuszczalna więc wyniki nie będą wiarygodne .Przesyłam więc link do poprawionej ankiety. Przeprzaszam za zamieszanie i proszę o pomoc ![]() Pisze pracę magisterską na temat wizerunku kobiety w reklamie i jeżeli poświęcicie chwilę na wypełnienie ankiety to będę Wam niewymownie wdzięczna ![]() Są dwie wersje dla kobiet www ankietka pl/ankieta/85337/kobieta-w-reklamie-dla-kobiet.html i dla mężczyzn (więc jeśli uda Wam się namówić bliskich Wam mężczyzn - chłopak, brat, kuzyn, tato ) to będę wdzięczna ![]() dla mężczyzn www ankietka pl/ankieta/85230/wizerunek-kobiety-w-reklamie.html Zamiast spacji proszę wstawić kropki ![]() Z góry ogromnie dziękuję! Edytowane przez _glee_ Czas edycji: 2012-04-28 o 00:17 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: kobieta w reklamie
poszło
szkoda, że niektóre pytania mają bardzo ograniczony zakres odpowiedzi, np. z wizerunkiem z którym się utożsamiam, szkoda że nie ma odpowiedzi w stylu kilka po trochu albo po prostu możliwości wyboru kilku odpowiedzi
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
odnosnie tematu.....
widzialam bardzo ciekawy i na pewno przydatny filmik o tym zagadnieniu. pewnie już o nim wiesz jako ,ze piszesz z tego mgr ale na wszelki wypadek podaje namiary http://www.youtube.com/watch?v=N9NZw0bKevo caly film trwa okolo 40 min. to jest tylko fragment, niesttey nie moge znaleść całości, sama musisz poszukać
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobione
. Swoją drogą to na uczelnię w tamtym roku pisałam krótką pracę na temat wizerunku kobiety w reklamie i prasie, no i przedstawiłam ten obraz kobiety bardzo atrakcyjnej oraz tej z drugiej strony- gospodyni domowej. Ciekawy temat.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
ja również wypełniłam.
|
|
|
#6 |
|
EDUkator
|
Wypełnione
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
wypełniłam
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
He he a ja pisze (a raczej już napisałam) na ten sam temat swoją mgr ;-) a myślałam że to oryginalny temat.
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam ankiety więc z chęcią
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Wykonano
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
i również wypełniłam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zadomowienie
|
Lubię ankiety. Wypełniłam
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Wypełniłam
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam dziewczyny ogromnie za pomoc!
![]() shirleyyy - tak, wiedziałam o filmiku ![]() justi699 - powodzenia na obronie
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
Wypełniłam
|
|
|
#16 |
|
Konto usunięte
|
Również wypełniłam i uważam, że reklamy BARDZO wpływają na samoocenę, na moją napewno.. Bo jak widzę te piękne, zgrabne modelki i ich superfigury+błyszczące włosy to ..czuję się megabrzydka i gruba : /
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Ja też
|
|
|
|
|
#18 |
|
Rozeznanie
|
Wypełnione
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Jesteście boskie
. Dziękuję . Ankieta nie jest już chyba aktywna, ponieważ przekroczyła limit 150 ankiet ale jeżeli uda Wam się namówić brata, kuzyna, kolegę, chłopaka czy tatę to przesyłam też adres do ankiety dla mężczyzn. Jest praktycznie taka sama, bez kilku pytań a chciałabym też poznać męski punkt widzenia ![]() www ankietka pl/ankieta/85230/wizerunek-kobiety-w-reklamie.html zamiast spacji kropki ![]() Dzięki raz jeszcze
Edytowane przez _glee_ Czas edycji: 2012-04-26 o 19:38 |
|
|
|
|
#20 | |
|
bez kija nie podchodz
|
już zamknieta jest
![]() a chciałam wypełnić
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Jest problem
. Wstawiłam link do nowej ankiety, ponieważ w poprzedniej pojawiały się błędy przez złe ustawienia - np. zaznaczana była większa liczba odpowiedzi niż dopuszczalna więc wyniki nie będą wiarygodne .Przesyłam więc link do poprawionej ankiety. Przeprzaszam za zamieszanie i proszę o pomoc ![]() Pisze pracę magisterską na temat wizerunku kobiety w reklamie i jeżeli poświęcicie chwilę na wypełnienie ankiety to będę Wam niewymownie wdzięczna ![]() Są dwie wersje dla kobiet www ankietka pl/ankieta/85337/kobieta-w-reklamie-dla-kobiet.html i dla mężczyzn (więc jeśli uda Wam się namówić bliskich Wam mężczyzn - chłopak, brat, kuzyn, tato ) to będę wdzięczna ![]() dla mężczyzn www ankietka pl/ankieta/85230/wizerunek-kobiety-w-reklamie.html Zamiast spacji proszę wstawić kropki ![]() Z góry ogromnie dziękuję! |
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy. Ja wypełniłam.I skoro to się przyda, to podeślę ankietę też kilku koleżankom i chłopakowi, tacie.
|
|
|
|
|
#23 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Candy_lips
. Bardzo mi to pomoże
|
|
|
|
|
#24 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję dziewczyny i proszę o więcej
|
|
|
|
|
#26 |
|
Konto usunięte
|
poszło
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:44.

. Wstawiłam link do nowej ankiety, ponieważ w poprzedniej pojawiały się błędy przez złe ustawienia - np. zaznaczana była większa liczba odpowiedzi niż dopuszczalna więc wyniki nie będą wiarygodne
.Przesyłam więc link do poprawionej ankiety. Przeprzaszam za zamieszanie i proszę o pomoc 

. Dziękuję