|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Dla Tża
Witajcie
Ale ja chcę coś dla niego przygotować, własnoręcznie kilka drobiazgów Myślałam żeby podarować mu kartkę A4 (ozdobię ją naszymi zdjęciami, wymyślę wierszyk), do tego jakaś figurka z motywem miłosnym z modeliny + bukiet z 20 lizaków (Tż jest w środku jeszcze takim dzieciakiem ) Myślicie, że może mu się to spodobać?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dla Tża
myślę że nie
![]() ale nie popadajmy w stereotypy przecież nie każdy facet nie lubi ckliwych karteczek
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
A skąd wiesz?
![]() Generalnie uważam takie pytania za głupie - która z nas zna tego faceta najlepiej? Wiadomo, że autorka wątku, więc jaki jest sens pytać obce baby o to, co spodoba się jej ukochanemu?
|
|
#4 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
powiem tylko, że ja bym się ucieszył. kobiecie przystoi dawać takie prezenty...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem.. nie napisałam że WIEM że nie..
tylko że MYŚLĘ że nie
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." |
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Myślę, że żadna z nas nie wie co tak na prawdę może się podobać twojemu chłopakowi
Mnie się wydaję, że jest to bardzo fajny pomysł jeżeli jak mówisz twój chłopak jest jeszcze trochę infantylny
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
a może wywołaj sporo Waszych fotek i zrób z nich kolaż, a potem w antyramę? u mnie kiedyś zadziałało
![]() aha, fotki oczywiście trzeba wyciąc w jakiś śmieszny sposób
|
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
zależy od Twojego faceta
myślę że mój by był zadowolony![]() A może właśnie stwórz kolaż na większym formacie i kup antyramę? nie są drogie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:51.

(Tż jest w środku jeszcze takim dzieciakiem

powiem tylko, że ja bym się ucieszył. kobiecie przystoi dawać takie prezenty...