|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Błagam dziewczyny POMÓŻCIE!!
Dzień dobry!A nawet dla mnie nie dobry...
Po 4 miesiącach spokoju z włosami zachciało mi się znowu szalonego koloru.Uznałam że chce mieć OGNISTE WŁOSY,nie żadne czerwone o odcieniu wiśni czy fioletu.Poleciałam do sklepu i kupiłam farbę z Joanny nazwa coś zwiazane z porzeczką dokładniej nie pamiętam.Na palecie wyglądała próbka ładnie tak jak w sumie chciałam.No i kupiłam. Moje włosy przed zabiegiem miały odrost około 3cm koloru szatynu reszta to był jakiś wyblakły brąz z odcieniem złota. Po zabiegu moje włosy są lekko różowo czarne !!!!!! DRAMAT! Co mogę teraz zrobić aby uzyskać efekt ognistych włosów jakich farb użyć? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Błagam pomóżcie mi nie wiem co mam teraz zrobić !! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Błagam dziewczyny POMÓŻCIE!!
Ja najzwyczajniej w świecie, poszłabym do fryzjera
![]() Tak zwykle właśnie konczy się oszczedzaniu na farbowaniu u profesjonalistów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
sorry ze to powiem ale, tak to jest jak sie leci na szybko na JUZ i sie kupuje 1sza lepsza farbe... mialas isc do fryzerskiego sklepu i spytac po 1sze pania w sklepie jaki kolor ci jaka farba wyjdzie. po 2 w ogole przed taka decyzja powinnas sie douczyc i wiedziec ze ciezko taka czerwien zdobyc
![]() i teraz jak ci tak wyszlo to lepiej kup porządną farbe profesionalna czerwona najlepiej dla ciemnych wlosow i zafarbuj ale tylko te partie wlosów gdzie masz ciemne. ewentualnie masz inne wyjscie zdekoloryzować całośc i pozniej potraktować tonerem ew dobrą farbą profesionalną.
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
z tego co mi sie wydaje zeby otrzymac ognistą czerwień na ciemnych włosach to je wczesniej trzeba rozjaśnić i potem użyć dobrej farby, w innym przypadku ciemne włosy nabiorą jedynie reflex w danym kolorze lub właśnie kolor sie przyciemni i wyjdzie jakieś.. dziwne coś
![]() nie eksperymentuj tylko idź do fryzjera jesli jednak chcesz ta czerwień, lub odczekaj jakiś tydzień az sie lekko wypłucze i połóż na to jakiś brąz, z czerwonym już nie eksperymentuj sama w domu a szczególnie z tą serią joanny, według mnie ta cała seria to jakas wielka pomyłka ![]() edit: ta czerowna porzeczka naturii wyglada na bardzo ciemną, można było sie spodziewać ze kolor wyjdzie ciemniejszy, jak dla mnie to taki ciemno różowoczerwony wiec nie dziw ze wyszło ci ciemno wpadająco w różowo Edytowane przez kicia069 Czas edycji: 2012-05-07 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
dekoloryzacja
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Lepiej wybierz się do jakiegoś fryzjera może pomoże
Edytowane przez goossiiaa Czas edycji: 2012-05-10 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
autorko mineło juz pare dni, napisz czy i jak to co zrobiłaś z tymi włoskami
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:26.