![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
MAJ wymienię sukienki, torebkę, bluzki, buty
DOKŁADKA NA 2 STRONIE
Mam na wymianę kilka drobiagów, wynik przeprowadzki ![]() ![]() Ubrania są noszone góra raz, niektóre wcale. Pozdrawiam i zapraszam do wymianki : 1. Sukienka Warehouse rozmiar 6 czyli 34, piekny kolor turkusu, nie noszona, na mnie niestety za mała ![]() 2. Bluzeczka biała H&M, raz ubrana, na zdjeciach nie wygląda może fanomenalnie (żelzko ![]() 3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce ![]() 4. Tunika, tulipan rozmiar 34, na ramiączkach z miseczkami na biust wiec nie trzeba juz stanika, nowa. Podszewka gladka, a wierzch to siateczka. 5. Luzna tuniczka granatowa "plisowana" kilka razy zalozona. 6. Szpilki H&M ubrane raz, rozm 39, stan bardzo dobry, nie moj kolor 7. Ciekawe szpilki open toe ze sznurowaniami firmu Fiore, rozm 39, używane raz, bardzo oryginalne Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-24 o 18:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAJ wymienię sukienki, torebkę, bluzki, buty
4. Czarno biała sukienka H&M noszona raz, bardzo ładnie prezentuje sylwetkę
![]() 5. Czarny jedwabny niedoperz, w rozm M, oversize, ma wadę, podszewka (bardzo delikatna) jest lekko odpruta wewnątrz, co nie zmienia efektu wizulanego na zawnątrz ![]() 6. Torebka Dorothy Perkins, jasny beż, jestem pewna, ze do oryginal, lekko używana posiada normalne ślady noszenia Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-24 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
10. Szara torebka cropp, w srodku rozowa, kieszonka na telefon, jedna zapinana na suwak, na zewnatrz rowniez kieszonka na zameczek stan bdb
Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-12 o 15:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za torebkę?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za 1 i 6 ?
![]()
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za torebkę?
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
cos za torebke
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
cos za torebke?
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za :
3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce ![]() ??????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Dziekuję dziewczyny za propozycje, ale nie ukrywam, ze najbardziej zalezy mi na zapachach
![]() Natomiast za torebke, ktora calkiem niedawno byla w ofercie biedronki ![]() ![]() Z ubran mozna mnie skusic jedynie dopasowanymi sukienkami, a przede wszystkim butami lub tregginsami ![]() A, i puder sypki transparentny lub roźwietlający vipery jest dla mnie bardzo ważny ![]() Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-10 o 20:02 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Nikt nie posiada wspomnianej torebki z biedronki? Choruje na nia od dawna i nie sposob juzj jej dostac
![]() No i te pudry vipery, koncza sie szybciutko ![]() Buzka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś za torebkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
danutam
U Ciebie podobają mi się: Torba XXL brązowa z koniakowymi wstawkami stan bdb wys. 40 cm szer. 34 cm 3. żakiet reserved 36 50% poliester + 50% wełna stan bdb czarny ze srebrną nitką 2. Koturny czarne rozm. 38 stan bdb Torwbka jest cudna ![]() Edytowane przez Barboo Czas edycji: 2012-05-11 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
może coś u mnie za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1336670212 zerknij na nowy i stary wątek też ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Podbijam, nikt chetny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
chętnie wymienię torebkę lub buty na Twoją torebkę
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce
Leci do Lencia00 ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Do Lencia00 leci:
3. Złota sukieneczka Pin Kiss a'la bombka z gładką górą w centki i marszczeniami na ramioniach, dół natomiast to czarna delikatna podszewka i tiul w kolorze starego złota. Ladnie układa się na sylwetce oraz 2. Bluzeczka biała H&M, raz ubrana, na zdjeciach nie wygląda może fanomenalnie (żelzko ) jest podszyta takim przyjemnym w noszeniu leciutkim i delikatnym materiałem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.
|
Niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:06.