|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Sposob uzycia Peelingu?
Kochane dziewczynki,moze to glupie pytac sie o to ale poradzcie mi jak uzywac peelingu?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sposob uzycia Peelingu?
musisz wziac troche na opuszki palcow i smarowac po buzki, w ten sposob zluszczasz naskorek.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ahaaa, wielkie dzieki
jak juz naprowadze to zmyc prawda?
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
musisz to robic na wilgotnej skorze. proponuje zostawic chwile peeling na twarzy- wtedy preparat "zje" martwy naskorek w wiekszym stopniu.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
A potem zmywasz woda
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ok,pytam sie bo kupilam sobie pierwszy raz
i bede sobie robic wiec wole zrobic to dobrze Dajcie jeszcze jakies porady bo jestem zielona w tym,i napiszcie czy zmyc po uzyciu z twarzy.
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzieki wielkie
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Wtajemniczenie
|
Wybor peelingu zalezy od rodzaju cery, najdelikatniejsze sa enzymatyczne moim zdaniem.Ja przy cerze mieszanej ktora zmierza ku normalnej wlasnie takiego uzywam.Na etykietce kosmetyku jest zazwyczaj napisane jak uzywac
Stosuje sie kosmetyk na wilgotna buzie, delikatnie masujac, potem jak pisala żiżabela mozna zostawic na 2 minutki i splukac woda.Jezeli nie stosujesz po peelingu zadnej maseczki to uzyj chlodnej wody ktora domknie troszke pory, jezeli zamierzasz po peelingu uzyc jakiejs maseczki oczyszczajacej ( goraco polecam ) to uzyj cieplejszej wody.Zycze powodzenia
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

jak juz naprowadze to zmyc prawda?