|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Nowe błyszczyki Inglota?
Z serii "tubkowej" podobno pojawiły się Inglot Cream-bardziej kryjące,ale nadal z drobinkami.Czy któras z Was już coś wie?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nowe błyszczyki Inglota?
własnie je dziś oglądałam ale testować sie nie dało bo były takie oblepione i usmarowane że sie do reki nie dało wziąć
w tubce wyglądają faktycznie na takie kremowe i gęste i odcienie też ładne, przeraża mnie tylko ich strasznie wielka pojemność nie lubie takich dużych błyszczyków bo raz że są niewygodne a dwa zanim zużyje połowe to mi sie już znudzi 100 razy..
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Czy chodzi o te błyszczyki yogurt o różnych smakach (każdy jest w 2 wersjach z drobinkami i bez)??
Mam taki brzoskwiniowy (kolor pomarańczowy), tylko że one sa transparentne a nie kryjące. Fajne w smaku ale też gęste i lepkie. |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
nie yogurt tylko cream
ja testowalam sa kryjace i rozswietlajace, ale chyba niczym innym sie nie róznia od juice i yogurt. nawet kolorów tez jest 8. zapytalam na technicznym czy zglaszac je osobno czy moglby je moderator dopisac do tamtych w KWC i czekam na odp.
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za informacje.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki błyszczyk
kupiłam za 10zł. odcień i zapach Cherry na ustach wychodzi taki brudny malinowy róż, dokładnie taki kolorek jakai chciałam jedynie mam zastrzeżenie co do smaku, bo jest okropnie chemiczny, ale zapach ma niebienski cała torebka jest nim przesiąknięta polecam
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
moze sie skusze...
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
polecam
błyszczyk ma ładne, małe drobinki, są dostępne różne kolory i zapachy
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
a macie może jakieś inne kolorki tego błyszczyku
|
|
|
|
|
#10 |
|
Zakorzenienie
|
Babki - jedna prośba - mogłybyście wkleić zdjęcie ust pomalowanych tym błyszczykiem oraz dla porówniania Juice i Yogurt?
PZDR Natalia
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
e,jednak nie.ogladalam je dzis na stoisku inglota i to jednak nie dla mnie-efekt kryjacy,cos a'la fruits in ice troche.wole transparentne,takie jak juice i sprint.
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
mi odpowiada
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj widziałam 12 nowych odcieni tych błyszczyków ( chyba cream ), śliczne jasne kolorki - mnie wpadł w oko śliczny jasny róż
)
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
a ja na stoisku widziałam jeszcze nowsze błyszczyki ze szpatułką w kształcie probówki
tak mi się przynajmniej skojarzyły.Czy ktoś już ich używał??? widziałam bardzo dużo kolorów no i nareszcie doczekałam sie czegos z aplikatorem (niby były jakieś wczesniej ale zero blasku mało kolorów jednym słowem nie dla mnie )aha czy orientujecie się w ich cenie?? |
|
|
|
|
#15 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Rozeznanie
|
o kurcze nie spojrzałam do wyszukiwarki
![]() dzięki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:03.

w tubce wyglądają faktycznie na takie kremowe i gęste i odcienie też ładne, przeraża mnie tylko ich strasznie wielka pojemność nie lubie takich dużych błyszczyków bo raz że są niewygodne a dwa zanim zużyje połowe to mi sie już znudzi 100 razy..

jedynie mam zastrzeżenie co do smaku, bo jest okropnie chemiczny, ale zapach ma niebienski 

)