|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Latający budzik ! iijooijjjooo
Cześć
![]() Z uwagi na to że brakuje mi gadżetowego kwc a w sieci znalazłam na ten temat recenzje, ale w większości osób które nawet tego urządzenia nie miały Czy jesteście może w posiadaniu, albo miałyście kiedyś styczność z latającym budzikiem ? :P Zastanawiam się nad takim prezentem dla kogoś, ale nie wiem czy ten gadżet się sprawdza, czy jest wart swojej ceny, ale w sensie stosunku jakości do ceny, czy nie jest tandetny ( w wielu sklepach internetowych ok. 100zl), czy to znaczy, że na allegro są podróby? (bo można znaleźć za ok 40-50zl). Gdzie polecacie mi go kupić ? No i jak żyć w zgodzie ze współlokatorami posiadając coś tak wyjącego ? ![]() Generalnie opisujcie swoje wrażenia Możecie też napisać nt innych modeli/tego typu gadżetów. Widzialam też uciekające budziki, ale droższe, a do tego chyba myślę, że takie śmigło jest bardziej męskie dla faceta ![]() Mam malutko czasu więc proszę o pomoc
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2012-05-27 o 12:07 |
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Latający budzik ! iijooijjjooo
fajny byłby pomysł na taki gadżetowy wątek nie tylko z budzikiem
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z Wizażanek ostatnio pisała o tym budziku, ale nie pamiętam gdzie, może na "wszystko co chcielibyście zapytać, ale nie macie kogo".
Gadżet fajny, sama bym taki chciała
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chcialam opinii wiekszej liczby osób, no i co z tymi tanimi budzikami na allegro... to podróby czy niie.. kurcze no ;p
|
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
może popatrz na yt.. może są jakieś filmiki
![]() tak jak ludzie pokazują jak testują telefony.. może i ten budzik się znajdzie
i kiedy spada tyle gwiazd ja chcę ocalić choćby Nas.. Najbardziej na tym forum dziwi mnie tekst: "korzystamy z tego konta w kilka osób, wcześniej pisała koleżanka a teraz przedstawiam swój problem.." |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, widzialam na yt. Ale najwiekszym moim problemem to czy na allegro są podróby...
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
a to nie piszą pod tymi filmikami gdzie kupili? albo jaka firma itd? jakieś opakowanie logo.. jeżeli logo takie samo to pewnie nie podróba.. np ta strona toy4boys czy coś takiego to wiesz.. taka strona z gadżetami i am pewnie jest niezła przebita cenowa.. zobacz choćby na inne rzeczy np papier toaletowy z sudoku w jakiej cenie jest tam a w jakiej na all..
|
|
|
|
#8 |
|
Konto usunięte
|
Cyśka budzik kupisz stacjonarnie w Lublinie w plazie na stoisku toys 4 boys, wtedy obmacasz i zobaczysz co i jak
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super, choć cena pewnie porazi, ale może bede mogla obmacać
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupowałam u nich kilka rzeczy i cena zawsze mi się zgadzała z tą na stronie. O, tylko na stronie jest niedostępny. To ja bym najpierw zadzwoniła i zapytała czy mają. Nawet telefon Ci znalazłam http://www.lublinplaza.pl/lublin/skl...ki/rid,58.html
Edytowane przez Dovahkiin Czas edycji: 2012-05-28 o 00:36 |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Copyraptor
|
Iiijoooijjooo
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wlasnie widzialam ze jest po 95 .... a tutaj po 59 z przesyłką Nie wiem czy ryzykować, czy tyle przepłacać .... myślicie że to podróba ? ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- noo to taki chłyt matetingowy żeby mi tu ludzie klikali no
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2012-05-28 o 08:05 |
|
|
|
|
|
#13 |
|
na drugie mam Irena
|
no i udał ci się
ale na temat budzika nic nie wiem
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

a w sieci znalazłam na ten temat recenzje, ale w większości osób które nawet tego urządzenia nie miały