|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 | |
|
bez kija nie podchodz
|
melasa/tytoń do fajki wodnej
Witam, moze któraś z wizażanek ma choć minimalną wiedzę na temat melasy?
Jakie firmy są polecane ? ja dopiero zakupiłam shishe i chciałabym się nieco rozeznać i zakupić jakiś fajny, dobry tytoń. Na allegro sprzedawcy oferują różnorodne firmy i nie wiem na co się zdecydować ![]() Słyszałam, że dobry jest " dwa jabłka" ale chciałabym sprobować kokos, czekolady, bananów może jakiś cytrusów ![]() proszę bardzo o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
.
|
Dot.: melasa/tytoń do fajki wodnej
ja mam jakis z krajow arabskich... banan, cappucino, winogrono i jablko - wszystkie polecam
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Mi najbardziej smakują owocowe- jabłko, winogrona, wiśnia lub owocowe zmieszane z waniliową. Bardzo nie polecam miętowej-jak dla mnie obrzydliwa.
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#5 |
|
.
|
tyton chyba z arabii saudyjskiej, ale glowy nie dam sobie uciac, bo ma tylko szlaczki na opakowaniu :P kupowalam za granica...
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Na początek mogę polecić faktycznie dwa jabłka - firmy (chyba) AlWaha (czy jak to się tam pisze) śliwkę tej samej firmy, ewentualnie miętę (faktycznie normalnie nie do zniesienia, ale palona przez zimne mleko smakuje rewelacyjnie w gorące dni
). Jeśli masz troszkę więcej kasy polecam zainwestować w lepsze tytonie, np. Strawberry Margherita Starbuzz - troszkę droższy, ale bardzo bardzo wydajny (ja swój kupiłam ładne parę lat temu i dopiero teraz zaczyna się kończyć...) i intensywny smak.
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Haha dużo osób mówi, że lubi taki smak i taki, a nie wiedzą, że firma jest ważniejsza. Najlepszy (jak dotąd) tytoń sziszowy miałam od firmy Serbetli (było o smaku cappucino). Nie przypalał się, dym nie gryzł i zachowywał swój smak. Dobre też mam AL-WAHA, After nine (smak czekolada-mięta). Ponoć świetny jest Starbuzz ale na pewno nie pod względem cenowym. Wszystko możesz znaleźć na allegro.
Do tego cappucino można dodać do wody troszkę mleka, a do tego miętowego np kostki lodu,wtedy dym jest przyjemny,chłodny. Tak w ogóle to jest parę forów sziszowych, tam się na pewno więcej dowiesz niż tu Jest tam wiele recenzji tytoni, węgielków i porad pozdrawiam!
|
|
|
|
|
#8 | ||
|
bez kija nie podchodz
|
Cytat:
||
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do for sziszowych - np. hookah.pl. Tam są recenzje poszczególnych tytoni itp |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:48.