|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Połączenie dwóch farb:) Proszę o rade:)
Witam serdecznie
![]() Mam pytanie odnośnie łączenia fabr. Chciałabym pofarbowac włosy na taki ciemny, przyciemniony rudy kolor. Faktem jest ze miałam juz farbowane włosy na odcien rudy , ale to był rudy marchewkowy. Teraz farba już sie troszke zmyła i jestem prawie ze blondynka:P Musiałabym pofarbowac te moje dzikie odcienie włosów.. ale nie wiem czy połaczenie farb z Garniera Jasny Brąz i Rudy da pożądany efekt. A nie chce też jakiegos czerwonego koloru.. dlatego prosze o RADE czy da rade w jakis sposob pofarbowac moj nieokiełnany kolor na ciemny rudy łączac np, te farby co wymieniłam powyzej. Z góry dziekuje i pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Połączenie dwóch farb:) Proszę o rade:)
Ekspertem nie jestem ale nie wiem jak to wyjdzie. Czy ciemna farba nie zabije w całości rudego??
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- a farbujesz sama w domu? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
jesli chcesz polaczyc dwie farby i nie chcesz zeby przewazal czerwony kolor to polacz farby 2/3 braz 1/3 rudy. Jesli polaczysz takie kolory pol na pol to rudy i tak bedzie przewazal
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
przynajmniej chce.. ciagle chodze do fryzjera. ale nie mam po prostu teraz czasu dlatego chce zrobic sobie to raz dwa w domu
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.