|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Konkurs "Najpiękniejszy uśmiech mojej mamy" Proszę o pomoc
Jestem jedną z laureatek ale nie pamietam w jakim Rossmanie mam odebrać nagrodę, gdyż zaznaczajac po prostu nie myślałam, że wygram i zaznaczyłam jeden z czterech w moim mieście. Jak moge sie teraz dowiedzieć który? I czy przy odbiroze mam pokazywać dowód czy co?Co trzeba zrobić po przyjsciu po nagrode? Skad będzie wiadomo w Rossmanie, że nie kłamię i mi maja dać nagrodę
![]() Pozdrawiam Kasia Edytowane przez moderngirl Czas edycji: 2012-06-13 o 06:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Konkurs "Najpiękniejszy uśmiech mojej mamy" Proszę o pomoc
Idź do pierwszego lepszego i zapytaj, na pewno bede miec taka informacje. wez dowód ze soba
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
logujesz się na stronie rossnet --> profil ---> moje konkursy ---> przy każdym konkursie masz "Wybrane miejsce odbioru nagrody:"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
[QUOTE=hey_stella;34685125]logujesz się na stronie rossnet --> profil ---> moje konkursy ---> przy każdym konkursie masz "Wybrane miejsce odbioru nagrody:"
Hej. Tylko, że nigdy sie tam nie logowałam, utworzyłam tam teraz konto no ale wiadomo, pokazało sie ze nie brałam udziału w żadnym z konkursów i co teraz zrobię? Po prostu mam konto tylko na wizażu,Jak czytałam regulamin konkursu itd to nie było nic napisane, że muszę mieć konto na rossnet. Ehh nie wiem co zrobić. Nie chce by nagroda przepadła. Prosze o odpowiedź Edytowane przez moderngirl Czas edycji: 2012-06-13 o 15:37 Powód: zmiany nagłe myśli |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=moderngirl;34685690]
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Nie wiem, po prostu iśc do rosmana i powiedziec? Ale kobiety mogą tam nie wiedzieć, zresztą jak to sprawdzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
szukasz problemów, na pewno kasjerka zadzwoni do innych rosmanów zeby zapytać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Każdy sklep w danym regionie ma listę wszystkich laureatów konkursu i wybrany numer sklepu w którym zdecydowali się wybrać nagrodę, nawet tych z okolicznych miast...więc na pewno bez problemu podadzą Ci jaki sklep masz wpisany, tylko weź dowód i powiedź jaka jest sprawa. Najlepiej z kierownikiem albo zastępcą.
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
hej,
odebralyscie nagrode? ja bylam dwa razy i nie bylo..nawet dzwonilam i tylko pedzle mieli
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:13.