|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Tanie obozy językowe.
Czy znacie może jakieś w miarę przyzwoite oferty obozów za granicą?
Chodzi mi o język angielski Chciałabym pozwiedzać np. Londyn i jednocześnie podszkolić swój angielski. Szukałam trochę, ale znalazłam tylko takie za ok. 5000 tys. Jeśli coś znajdziecie, to proszę, podajcie linki . Nie musi być to obóz w UK, może być w jakimś innym kraju, byle angielski był. I długość też się nie liczy, ale myślę, że 1-2 tyg. góra, bo dłuższe są za drogie .Widziałam już podobny temat na forum, ale nie było tam konkretnych odp., więc założyłam ten. Sorki, jeśli zaśmiecam. |
|
|
|
|
#2 |
|
BAN stały
|
Dot.: Tanie obozy językowe.
Dłuższych to chyba nawet nie ma ;/
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
http://www.bte-kolodziejski.pl/
tanio i chwalę sobie, bo byłam są ostatnie miejsca na kurs Paryż-Londyn w przystępnej cenie.
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
Ja trafiłam na tą stronę - obozy językowe i jadę do Londynu na 9 dni za 1990 zł + 100 funtów na program. To raczej taka wycieczka językowa bardziej niż obóz, ale typowe obozy z nauką w szkole angielskiej są bardzo drogie, nawet 5000 zł i więcej za 2 tyg. plus samolot. Z tego co się orientowałam to najtaniej taki kurs wychodzi na Cyprze (ok. 3000 zł + samolot), a Anglia jest najdroższa
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Chciałabym pozwiedzać np. Londyn i jednocześnie podszkolić swój angielski. Szukałam trochę, ale znalazłam tylko takie za ok. 5000 tys.
. Nie musi być to obóz w UK, może być w jakimś innym kraju, byle angielski był. 

.