|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
miedziane cienie
Witam wszystkie wizazanki i prosze o porade:
marza mi sie miedziane cienie, najlepiej wiecej niz jeden odcien na raz, ale nie moge takowych znalezc. Znacie moze marki (zagraniczne, nie mieszkam w Polsce) ktore takowe cienie produkuja? Bede wdzieczna za podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: miedziane cienie
Chyba coś takiego mi wpadło w oczy u Bourjois.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
No popatrz, a ja nawet dzis patrzylam i nie widzialam. Jeden troche podchodzil pod miedz, ale primo, byl pojedynczy, secundo, byl z serii Pastel Lumiere, a mnie te cienie nie odpowiadaja, bo daja slaby efekt, sa zbyt twarde jak dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Również Lancome ma coś takiego, ale to widziałam tylko na ich stronie internetowej, nie wiem, jak wygląda w naturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
No i kupilam sobie podwojne cienie Kanebo, chociaz nie jestem pewna czy to czysta miedz. Stanowczo wolalabym Art Deco (cena Kanebo nie nalezy do przyjaznych dla portfela), ale bylam w dwoch najwiekszych drogeriach i ani sladu tej firmy! Grrrrrrr, juz nie pierwszy raz wyczytuje na wizazu jakies cudownosci o kosmetykach, biegne na ich poszukiwanie, i wracam z nosem na kwinte
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
witam,najpiekniejsze miedziane cienie jakie znam to sparkle stagecolor.sa to metaliczne pudry sypkie nadajace sie do oczu na sucho i na mokro, na policzki na usta ,mozna tez dodac do lakieru do paznokci.u nas sa dostepne w dobrych gabinetach kosmetycznych i zaczynaja pojawiac sie w elegancich sklepach.jesli chcesz wiedziec wiecej napisz pozdrawiam,pa pa
akara napisał(a): > Witam wszystkie wizazanki i prosze o porade: > marza mi sie miedziane cienie, najlepiej wiecej niz jeden odcien na raz, ale nie moge takowych znalezc. Znacie moze marki (zagraniczne, nie mieszkam w Polsce) ktore takowe cienie produkuja? Bede wdzieczna za podpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Ja kupiłam sobie podwójne cienie(jeden złoty,a drugi miedziany) firmy Collection 2000,sa niedrogie i ladnie wygladaja. Nie wiem, skad pochodzi ta firma i czy tam gdzie mieszkasz jest dostepna .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:52.