|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Wygląd bloga modowego.
Dziewczyny, mam ogromną prośbę! Chcę założyć bloga o modzie na blogspocie. Adres mam, wszystko pięknie, ale kompletnie nie wiem co dalej. Wiem dokładnie jak powinien ten blog wyglądać (podpatrzyłam tu i tam), ale czy jest tu ktoś kto mógłby mi w tym pomóc? Byłabym bardzo wdzięczna ; )
|
|
#2 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Wygląd bloga modowego.
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
O! A na jakiej zasadzie to działa tak dokładniej mówiąc ; )
|
|
#4 |
|
BAN stały
|
mnie szablony sciagniete z netu nie wchodzą, zadne z dysku po prostu na blogspota nie wchodza, blad i koniec
![]() masz bardzo duzo ustawien, mozesz wybrac motywy, czcionki, kolory, tło |
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Najlepiej skorzystać z pomocy specjalisty, "mnie szablony sciagniete z netu nie wchodzą, zadne z dysku po prostu na blogspota nie wchodza, blad i koniec " oczywiście że nie wejdą bo nie są zaprojektowane pod blogspot
![]() Odradzam osobiście blogi na takich serwisach, kiepskie graficznie i wcale nie ma dużej możliwości edycji tak jakbyśmy chcieli. Warto kupić gotowy szablon np. u http://rickerlrthemes.tumblr.com/ lub http://themeforest.net/ gdzie wystarczy wybrać kategorię blogów i mamy setki szablonów już zakodowanych, co nie zmienia faktu że bez znajomości wdrażania takich stron sobie poradzimy, trzeba się znać jak wrzucić to na serwer, podpiąć domenę itd. Polecam bardzo Tumblr.com to już prościej się nie da i samemu można zrobić W razie pytań piszcie dziewczyny! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.