![]() |
#1 |
BAN stały
|
LIPIEC wymienię zapachy
Wymienię:
L Lolita Lempicka-do 10 ml.-potrzebny atomek J'ose-ok.10 ml. Tea Rose- 2 X 10 ml.-potrzebne atomki Gucci Pour Homme- 2 ml.-stara wersja So Elixir-do 10 ml. So Elixir Purple-do 10 ml. Perły Lalique-do 5 ml. Paco Rabanne Black xs-do 5 ml. Ambre Elixir-do 10 ml. V& R Eau Mega-do 5 ml. Balsam perfumowany DIOR ADDICT-odleję(proszę o pojemniczek) BB Oriental Gold Cream Plus Skin79-odleję(proszę o pojemniczek)-najchętniej na ciemniejszy odcień Skin79. BB Elemong-próbka w słoiczku. Szukam: Kashmina Touch Encre Noire Pour Homme Cinema edp Lutens Five o'clock Ambra Etro My Insolence Guerlain ponadto: niezmydlana frakcja oleju sojowego hydrolaty kwas glikolowy Dezodorant YR Rose Absolue Ałun-naturalny deo Olejek arganowy z YR do kąpieli Suplementy: Neomag-różne:cardio,forte,stres Na większosć wód potrzebuję atomizerki. Edytowane przez nerola Czas edycji: 2012-09-08 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC wymienię zapachy
Hej, coś za
Hot Couture edp-2 ml. Rosamor o de la Renta-0,5 ml. Yardey różany-5 ml. Jeanne Lanvin-2,5 ml. DKNY BeDelicious fresh blossom juiced-połowa firmowej próbki Dark Extasy -2 ml. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Idole będzie jednak ok. 1ml
I zrezygnuję z Yardley Różany Edytowane przez AllekssandrA91 Czas edycji: 2012-07-03 o 16:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dobiorę Issey Miyake a Scent edp florale-firmowa-1 ml.
Zapraszam na pw |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Witaj, nie szla jeszcze do ciebie przesylka? Bo do mnie jeszcze nie dotarlo nic od ciebie, cos sie poczta ociaga
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
owszem, jesli sie zgodzisz, to za celine wezmę równowarość w próbkach plus coś za płyn w butli
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- tylko ja nie mam atomków i innych więc interesują mnie tzw "gotowce" do zużycia podczas wakcji.... sprawdź ile tego jest ok? ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:37 ---------- Hot Couture edp-2 ml. Flowerbomb edt-2 ml. Miss Dior (Cherie) edp nowa wersja-5 ml. bez psika Essence Pure Ice pour Femme-12 ml. bez psika AA Guerlain Piwonia-ok.10 ml. we flakonie z korkiem Yohji Yamamoto- 2X 2,5 ml.-unikat JRumba-2 ml. Jeśli się zdecydujesz zapraszam na priva - oddaję celine złoty płyn do kąpieli essica Mc Clintock-5 ml. minus psik La Perla Blue-5 ml. Scarlett Cacharel-2 X 2 ml. Jeanne Lanvin-2,5 ml. Escada Pacyfic Paradise - 2X2,5 ml. Escada Moon Sparcle-5 ml. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Spodobał mi się Hypnotic Poison, ale widzę, ze oddasz tylko za midnight, ew. zainteresowalo mnie Tea Rose, ale nie moge znalezc opinii na kwc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Myslalam, ze moze to jest herbata i róża, znalazlam na pewnej stronie opinie i to chyba jednak zapach nie dla mnie
![]() Oczywiscie na Poisona jestem nadal chętna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Wolałabym jednak dorzucić coś mniejszego, bo przesyłka i tak bedzie dość ciężka przez tą sól i zestaw
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jednak podziękuję za wymianę, nie jestem do końca przekonana do tych zapachów (oprócz poisona) a nie chce zeby znow trafily na wymiane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Tak więc:
L Lolita Lempicka- 10 ml Lancome Tresor Midnight Rose - 4ml Bijan Bombkowy - 4ml DKNY Pure - 2ml Za: hydrolat oczarowy z BU krem ślimakowy MIZON odlewka hydrolatu różanego z Mazideł ![]() Potwierdz u mnie w wątku ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Nerolko, nie wiem czy to dobry wątek, ale chyba najbardziej aktualny - więc piszę tu
![]() Podobają mi się: Flowerbomb edt-2 ml. Bottego Veneta-ok.0,6 ml. YSL Saharienne firmowa-1,5 ml. bez psika M.Szulc Sale-0,6 ml. Issey Miyake a Scent edp florale-firmowa-1 ml. Lutens Chene-ok.1 ml. Czy taki układ by Ci pasował?
![]() |
#20 |
Blessed be the fruit
|
Przypominam się
![]()
![]() |
#21 |
Blessed be the fruit
|
Kwas mlekowy jest w negocjacjach a korektor na wylocie. Szukam wszystkiego co jest w wish
![]()
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się sporo odlewek - coś u mnie?
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Interesują mnie:
Chanel Allure Sensuelle-5 ml Bottega Veneta-ok.0,6 ml. Tea Rose- 2 X 10 ml.- mam atomek Yardley różany-5 ml Wolałabym oddać Yes za jakiś konkret z pielęgnacji, niż za odlewki, tak więc co najprędzej widziałabyś za puder do kąpieli i Bal D'Afrique? Najbardziej interesuje mnie Chanel i Tea Rose, nawet te całe 20 ml, jeśli byłabyś zainteresowana czymś jeszcze, ale może być i 10 (musiałabym i tak poszukać gdzieś drugiego atomka).
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
podobają mi się odlewki Flowerbomb i Lolity Lempickiej, Skin79 (btw, ta firma produkuje BB kremy tylko w jednym odcieniu
![]()
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
pomyłka
![]() ![]()
Wymiana: Biżuteria, perfumy, pędzle i kolorówka Sukienki i buty Wątki można łączyć ![]() Edytowane przez TheSketchedLady Czas edycji: 2012-08-24 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
hej
to chciałabym Padpę i bhirigraj ![]() Ode mnie : *Dermogal A+E, pół blistra (kilkanaście kapsułek) Meow bronzer Sizzle -użyty w teście paskowy *róż Clementine - odsypka odsypka pudru jedwabnego - do 5ml *naturalne mydełko Savon du Midi z masłem shea, kostka 20g - drzewo sandałowe, werbena daj znać czy Ci odpowiada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
No to chętnie dorzucę :
Lutens Chene-ok.1 ml AA Grosellina 4ml Gucci Pour Homme- 2 ml.-stara wersja za odlewkę jojoby + mam ok. 15 ml olejku arganowego YR. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
nie mam Phenome ani JMO
![]() chętnie się wymienię, tylko daj znać jak to widzisz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z YR mam ten olejek : http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...rycznym_z_rozy Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2012-09-09 o 17:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.