![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Facet stroną bierną w seksie analnym?
Witam Was drogie dziewczyny! Piszę z innego konta, gdyż często udzielam się na forum kosmetycznym i nie chcę, aby ktoś skojarzył moją osobę. Otóż mam 24 lata, z TŻ spotykam się 4 lata. Jesteśmy dosyć otwarci, nie ma dla nas tematów tabu jeśli chodzi o seks. Myślałam, że w tej dziedzinie nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć. Uprawiamy seks analny, (ok. 2-3 razy w miesiącu) ja przyjmuję pieszczoty analne od mojego TŻ. Jednak ostatnio w rozmowie raczej o żartobliwym najpierw charakterze wyszlo, że on by chciał, abym ja też zajęła się jego "dziurką" Przyznam szczerze, że mnei to zaskoczyło. Jestem otwarta na takie sprawy, uważam że w seksie jest dozwolone wszystko, na co godzą się parnterzy, wszelkie dziwactwa. Kocham każdy centymetr jego ciała, nie brzydzę się go, chciałabym sprawić mu tą przyjemność. W tym celu oglądnęłam kilka filmów (niestety raczej wulgarnych) i przyznam, że jak na to patrzę to dziwnie to wygląda, ale oswajam się z tym i mam na to ochotę. Czy uważacie, że Jego zachcianka jest nieco dziwna? Czy wasi TŹci zaproponowali coś takiego, czy po prostu mój jest delikatnie mówiąc "inny"? Poza tym, jeśli jest jakaś kobieta, że tak powiem "w temacie", to z chęcią poslucham, jak się do tego zabrać, bo ja kompletnie nie mam pojęcia. Z góry dziękuję za wszystkie pomocne odpowiedzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet stroną bierną w seksie analnym?
Cytat:
Co kto lubi. Część mężczyzn uważa to, brzydko mówiąc, przepraszam za wulgarnym, za "pedalstwo" i nie da się tam dotknąć - w tym mój. Każdy ma tam jakieś swoje zachcianki, zboczenia i innym nic do tego ![]() Ja Ci nie pomogę jak się do tego zabrać, bo mój jest niedotykalski tam ![]() Ale jeśli chcesz mu sprawić przyjemność, masz jego zgodę to do dzieła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ niestety tez jest z tych niedotykalskich, nie lubi i tyle, choć nigdy nie próbował, ale spróbowac też nie chce
![]() Ale...ja bym chciała ![]() ![]() Więc, jeśli On by chciał, nie ma nic przeciwko to pomyślcie o tym ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki za poważne potraktowanie tematu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Nienormalny nie jest, po prostu pod tym względem wykazuje lekki odchył od - jak przypuszczam - znacznej części mężczyzn, którzy jak ognia boją się łatki "spedalenia" i nie chcą być tam dotykani. Ale jednego kręci to, drugiego tamto i nic w tym dziwnego nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Jeśli Twój Tż jest zainteresowany tego typu pieszczotami polecam kupić wtyczkę analną o jednym z mniejszych rozmiarów. Tak 15-10cm dla przygotowania. Mogę zapewnić, ze reakcja faceta będzie miłym zaskoczeniem.
Ja praktykowałam takie zabawy z byłym, on był wniebowzięty. Nie uznawaliśmy tego za coś złego. Po pewnym czasie miałam wrażenie, że nie objdzie się bez tego zwykłe fellatio;] Cham nie oddał mi wtyczki po rozstaniu swoją drogą ![]() Co do technik to polecam połączenie z pieszczotami penisa. Np. uklęknij między jego nogami i podczas pieszczot moszny delikatnie wprowadź wtyczkę. Zawsze lepiej zastosować dużo lubrykantu, czego pewnie nie muszę mówić skoro jesteście fanami tych zabaw. Życzę owocnych igraszek;P
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My z TŻ-em także to praktykujemy. Tzn. nie jakiś "hardcore" typu wibrator w tyłku - ale lizanie czy pieszczoty palcami jak najbardziej ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Twój TŻ nie jest inny, "spedalony" czy zboczony - wręcz odwrotnie! Musicie by ze sobą bardzo blisko, skoro odważył się to zaproponować i nie bał się, że go właśnie w taki sposób odbierzesz
![]() ![]()
Walka z wypadaniem włosów! 22.06 - piję pokrzywę i biorę witaminy 16.07 - piję drożdże (bleeh) i skrzyp Ćwiczę z Mel B i chudnę ![]() 66 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zagubionka Czas edycji: 2012-07-08 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
och, jak ja bym chciala tak popiescic swojego TZta... ale on jest niedotykalski a i tamte strefy jak mowi, ma bardzo delikatne i jest to ''kanal wylotowy'' lol
![]() takze ciesz sie i szukaj porzadnych instrukcji ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Mój TŻ bardzo otworzył się na seks odkąd jesteśmy razem. Już przed ślubem kombinowaliśmy z jego dziurką. Sam zaproponował, a ja nie uznałam tego za dziwactwo. Nadal sprawdzamy co nam się podoba i przyznam że potrafi z tego czerpać większą przyjemność niż ja. Nie ukrywam że bardzo bym chciała ale mam opory chyba bardziej psychiczne, że coś mi wyskoczy. Walczymy średnio raz na dwa miesiące w tej kwestii i jest coraz lepiej. A Twój TŻ nie jest nie normalny. Nie jedna dziewczyna chciałaby partnera który potrafiłby otwarcie powiedzieć na co ma ochotę i nie wstydzić się tego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Autorko, mój z tych, którzy lubią takie zabawy. Pieścimy się nawzajem na różne sposoby. On lubi, gdy go tam dotykam, całuję, liżę. A i óżne zabaweczki już były w użyciu. Co w tym nienormalnego. Ufający sobie partnerzy mogą robić w lożku, na co mają oboje ochotę.To chyba normalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
bez kija nie podchodz
|
Oj tam dziwisz się autorko, to jest tak jak z kobietami, jedne szaleją za seksem analnym drugie są tym zniesmaczone. Mój Tż jest raczej z tych niedotykaliskich ale ja też
![]() Jeśli oboje macie na to ochotę, to co stoi na przeszkodzie ? ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Mój też w tych okolicach niedotykalski, ale nie powiem też, żeby mnie tam ciągnęło, więc jest ok.
Skoro twój partner chce spróbować, ty też, to nad czym się tu zastanawiać, po co opinia innych.
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Na początek nie potrzebujecie żadnych zabawek, wystarczy coś dającego poślizg (tylko nie krem nivea... ;p) i paluszek lub dwa z krótko obciętym paznokciem. Miłej zabawy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Konto usunięte
|
Też o tym rozmawiamy i już niedługo to zrobię!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Widzę, że sporo chłopów lubi strap-ona :-D
W związku z tym ja mam takie pytanie - czy ci wasi Tżetowie mają jakieś analne orgazmy? Występujące bez żadnej stymulacji penisa? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Przyczajenie
|
moj TZ nie mial orgazmu przy lizaniul dotykaniu czy pieszczeniu jego tylnej dziurki, ale w polaczeniu z oralem bylo mega mega...
zaufanie i oddanie - nic wiecej...no moze szczerosc bez zahamowan jeszcze - 69 jest swietna pozycja na pierwszy raz - on ciebie a ty jego...pozwol mu zebys robila swoje, a jak poczuje dyskomfort, skrepowanie to po prostu przerwij i zajmij sie innymi czesciami ciala...daj mu sie przyzwyczaic, polubic to, zapragnac...z czasem bedzie co raz lepiej....praktyka, praktyka, praktyka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
Dokładnie nic w tym dziwnego, choć faceci często sie tego wstydzą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak tylko celem ścisłości, obrazek daję. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
jeszcze raz dziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
BAN stały
|
A niby czemu? Stał mi się bliższy. To takie intymne pieszczoty, nigdy wsześniej ich nie doświadczył. Czemu mniej męski? Raczej - bardziej mój. I to radość widzieć go poddającego się pieszczocie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Dobra wypróbowałem ten patent
![]() Szczerze - jest do dupy. Jak dla mnie żadnych interesujących wrażeń. Czułem się jakbym miał bardzo długie, ciężkie sranie. Nigdy więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Przypomina mi się scena z komedii: Ciut więcej w linku (trzeba wyłączyć filtr rodzinny): http://www.dailymotion.com/video/x65...e-anal-fuc_fun Na taką propozycję i (stosowny ton), leżałem na podłodze... i kulałem się ze śmiechu. Dziewczyna chciała skopiować pomysł z filmu... Edytowane przez Clevland Czas edycji: 2012-07-10 o 20:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Jakoś tak nie przekonuje mnie dotykanie miejsca, z którego wychodzi hm.. wiadomo co.
![]()
![]() |
![]() |
#25 | ||
Mów mi Rosia :)
|
Cytat:
![]() Ale możliwe, że facetowi autorki wystarczyć może zwykły żelik, trzeba popróbować. Mój również tych niedotykalskich, lubi czasem jak pomasuję w okolicach, ale pchać paluszków to nie - uważa, że męskie tyłki są obleśne i zbyt owłosione do takich akcji ![]() Autorko, miej zabawy ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez rochelle_ Czas edycji: 2012-07-11 o 15:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale co do tego żelu - kiedyś użyliśmy go przy zwykłym seksie i też mnie szczypało - ale to przez to że byłam tam wygolona. To może z Tobą jest podobnie? ![]() Może przy depilacji sfer intymnych gdzieś się "zacięłaś" i dlatego szczypie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
Kilka słów o moich doświadczeniach
![]() Mój TŻ na początku również reagował bardzo sceptycznie, chyba nawet bał się o swoją "męskość". Jesteśmy jednak ze sobą na tyle blisko, że w końcu udało mu się przełamać opory i jest z tego nieziemsko zadowolony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
BAN stały
|
Unerwione? No nie wiem, nie wydaje mi się to miejsce jakoś specjalnie unerwione i wrażliwe. Chyba, że moja dupa jest jednokierunkowa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
ja jestem facetem i lubię takie zabawy, więc cieszę się, że nie jestem jedyny. myślę, że nie ma w tym nic niestosownego. chyba, że jesteście ultrakatolikami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.