|
|||||||
| Notka |
|
| Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Obóz bądź obóz studencki
Cześć!
Macie może jakieś ciekawe propozycje obozów w kraju bądź w Hiszpanii? Ale warunek, że jest od 16 do 19 lat, bądź wgl od 18. A może jedziecie na obóz studencki? Jeżeli tak, to piszcie z jakich biur podróży. Pozdrawiam. Weronika |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Obóz bądź obóz studencki
http://piotrodwakacji.pl/oferty/hisz...html?label=382 To się wydaję ciekawe i cena przystępna. Wybierasz się sama? Bo ja też szukam towarzystwa w podobnym wieku na obóz
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
No oferta fajna, tylko myślałam o innym zakątku Hiszpanii, bo w Lloret de mar już byłam, ale mogłabym się wybrać jeszcze raz. Tylko nie podoba mi się, że cena jest 1300 a jak byśmy chcieli jedzenie to jeszcze ponad 400 zł dopłaty :P
---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- No i tak, wybieram się sama
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Mam taka samą rozkminkę aktualnie... też hiszpania wyjazd 27-28 lipca
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Tu koleżanka "Mahtia" wysłała mi również oferte obozu studenckiego w Hiszpanii : http://www.beatur.pl/offer_544_1373.html . I też jest całkiem fajna
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Wczasy studenckie = oboz studencki?
|
|
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Myśle, że oferta nie różni się jakoś zasadniczo, między obozem a wczasami studenckimi.
Chcociaż osobiście szukam czegoś tańszego niż ta oferta. |
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Chodzi mi o to ,że ostatni rok mam dofinansowanie do obozu :P
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
No ja właśnie też, więc chciałam to wykorzystać ;p
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Zastanawiam się nad studenckim (wiadomo większy luzy itp) ,a młodzieżowym bo nie chcę trafić na jakieś 3 osoby które będą tylko na studenckim :/ jak sie nie dogadasz jest problem. A młoedzieżowy to i tak ludzie powyżej 16 roku życia więc jak nie ci to inni
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
No właśnie z tymi młodzieżowymi to tak nie do końca, bo one wcale nie są tak od 16 roku życia ;p. W większości są oferty od 13 do 18 lat, bądź od 14 do 18-19 lat. I niestety w większości są to rozpuszczone 15 -nastki. ;p
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Ta oferta co ją podawałam liczy się normalnie jak obóz studencki, tylko jest napisane, że to są wczasy
Ja też mam właśnie dofinansowanie No ja nic lepszego jak na razie nie znalazłam, przynajmniej w tym hotelu w pokojach jest klima i 3 posiłki i blisko plaży ;p w reszcie jest hoteli, co oferują obozy studenckie jest przeważnie dużo gorszy standard, to już lepiej dopłacić te kilkaset złotych, ale mieć lepszy komfort ;p
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Ciężko coś wybrać : / 15 w Hiszpanii? Ciężko mi uwierzyć , podobno tam <16 nie da się bawić ;d
Dzwoniłem przed chwilą do mojego biura i się okazało ,że na studencki się nikt nie zapisał... na młodzieżowym jest kilka 18latek-latków więc rok różnicy to nie będzie aż tak
Edytowane przez Soft92 Czas edycji: 2012-07-11 o 14:08 |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
A to nie jest tak, że na tych młodzieżowych ma się kontrolę ?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

Ja też mam właśnie dofinansowanie