Londyn nieznany - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-09, 16:05   #1
agus87
Zakorzenienie

Londyn - pomocy

Witam, w piątek jadę do Londynu autokarem z moim chłopakiem, z Londynu musimy dostać się do Harlow nie ukrywam, że najtańszą drogą. Czy wie ktoś z was, jakie autobusy, albo pociąg kursuje do Harlow?? Przypominam, ze to będzie już sobota, i że ja wysiadam na Victoria Green Station. Wiem, że metrem moge dojechać do Liverpool za 8 funtow i liverpoolu pociągiem do Harlow za drugie 8 funtów, czy orientuje się ktoś czy można kupić bilet po londynie całodniowy, ale na nim też dojechać do Harlow?? bo z Harlow do Londynu całodniowy moge kupic i to za 8 funtow, wychodzi polowę taniej, bo już z Harlow do Londynu jechałam, ale z Londynu do Harlow nie... Proszę pomocy!!
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-30, 03:06   #2
razorakor
Przyczajenie

Londyn Autokarem oraz Autokarem poza Londyn

;lkh

Edytowane przez razorakor
Czas edycji: 2008-06-30 o 09:31
razorakor jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-15, 08:31   #3
kamisiaaa001
Przyczajenie

Exclamation LONDYN na tak czy na nie?

Jestem studentką III roku Turystyki i rekreacji, właśnie piszę pracę licencjacką i potrzebuję Państwa pomocy w ocenie Londynu, jako miasta atrakcyjnego turystycznie. Jeśli ma Pan/Pani chwilę wolną bardzo proszę o pomoc
Jest to ankieta skierowana do osób ,które jeszcze nie były w Londynie!

http://www.ankietka.pl/ankieta/25318...ystycznie.html

Będę bardzo wdzięczna za pomoc!!!! ;***
kamisiaaa001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-12, 23:04   #4
maacieek
Zakorzenienie

londyn ;)

Witam. Juz w lipcu wybieram się do londynu na tydzien. Zatrzymuje się u osób z CS`a. Wiadome chciałbym zwiedzić "wszystko i nic" poczuć klimat Londynu coś pozwiedzac [i przy tym nie zbamkrutować- na szczeście jest wiele muzeów za darmo ]

Zatrzymuję się w takich dzielncicach jak :
Ealing
Walthamstow
i jeszcze jdena ponoc w jakieś blisko centrum 5min. do madame tussaud 10 do marble arch i oxford st [nie wiem co to za dzielnica]

Hosci pisali że postarają się mi pokazac miasto jednak już teraz wolałbym sobie zrobić plan W jak by nie wypaliło to.

Tak jak przeglądałem internet to zrobiłem sobie taką liste co bym chciał zwiedzić :

Big Ben
Harrods
Pałac Westminsterski
Tower of London
Muzeum Historii Naturalnej
Zoo w Londynie
Katedra Świętego Pawła
Pałac Buckingham
Oxford Street
The National Gallery
Royal Albert Hall
Hyde Park
Greenwich
chinatown
Piccadilly Circus
Trafalgar Square
winsdor
Hampton Court Palace

Co warto zwiedzać co jest waszym zdaniem niepotrzebne tutaj ?
Co byście dodali swojego ? Wiem że każdego interesuje co innego ja jestem otwarty na propozycje, może coś jest o czym nie wiem.

No i jak by mi ktoś jeszcze pomógł zrobić jakis "plan".
maacieek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-13, 06:40   #5
ssnowdrop
Zadomowienie

Dot.: londyn ;)

koniecznie jakiś chips&fish żeby "posmakować" anglię
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-06-13, 14:57   #6
carpee_88
SPAMER
Nieopłacona reklama

Dot.: londyn ;)

A British Museum, jedno z najbardziej znanych muzeów na świecie
polecam parki, których w Londynie nie brakuje, np. Hyde Park, Regent Park.
Ponadto Muzeum Science - fajne interaktywne wystawy.
Poza tym fajna sprawa to Muzeum Figur woskowych.
carpee_88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-07-11, 11:57   #7
Panna_Anna87
Rozeznanie

Londyn nieznany

Hej mam pytanie do dziewczyn, które znają bardzo dobrze Londyn. Byłam w nim rok temu i zobaczyłam te wszystkie główne i najbardziej znane atrakcję. Wybieram się w tym roku we wrześniu po raz drugi i chcę zobaczyć inne atrakcję, może mniej popularne, ale warte zobaczenia. Na pewnie chce się wybrać na Camden Market i Kingston zobaczyć te poprzewracane jak domino budki telefoniczne. Bardzo bym chciała zobaczyć dzieła Banksy'ego czy wiedzie gdzie można je zobaczyć? Możecie polecić jakieś ciekawe miejsca w Londynie?
Panna_Anna87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-01, 22:20   #8
monika1379
Raczkowanie

Dot.: Londyn nieznany

Zapraszam do Camden Town - mojego "domu" Wlasnie tutaj jest duzo dziel Baksy'ego. Poza tym sa tez w Hackney, Marble Arch, przy Tamizie obok London Eye. Gdzies jest strona z opisem co i gdzie mozna zobaczyc. Co jest ciekawego w Kingston ?
Jak bedziesz w Camden, polecam Primrose Hill- witac pieknie panorame Londynu. No i oczywiscie londynskie zoo, z moimi ukochanymi pingwinami. Hmmm, jesli lubisz zydow, to Hendon . Dalej. Oczywiscie oxford street, na tzw shopping. Jak bedziesz na oxford st, to koniecznie soho i chinatown. Jest tego naprawde sporo... Hmm, z jednej strony Oxford st masz inne atrakcje, z drugiej inne. Od strony Marble Arch-Hyde Park, od strony Tottenhamu West End, picadilly, british museum. Nawet nie wiem co mam Ci jeszcze poradzic. Pytaj

P.S.: ja jak zawsze bywalam w Londynie to przechodzilam miliony km pieszo. Bo patrze na mape, oo tu blisko, pozniej znow, jak juz tu jestem, to bez sensu jechac przystanek metrem, przejde sie. Zawsze chudlam
Stary 2012-08-02, 06:53   #9
Panna_Anna87
Rozeznanie

Camden Town w tym roku obowiązkowo, bo wcześniej nie zobaczyłam :/ O to super muszę się rozglądać to może uda mi się dojrzeć Banksy;ego Widziałam gdzieś tą mapkę z zaznaczonymi jego pracami, ale większość jest już ponoć zniszczonych i niewidocznych. A obok London Eye to gdzie odkładnie? Byłam w tych rejonach i nie widziałam :/
W Kingston jest rząd czerwonych budek telefonicznych poprzewracanych jak domino
Na Primrose Hill nie byłam, ale skoro polecasz to muszę się wybrać Na zoo raczej zbraknie mi czasu :/

Na Oxford Street byłam rok temu, ale w tym roku też się skuszę na "małe" zakupy Soho i Chinatown zaliczyłam

Ja ostatnio po centrum też chodziłam pieszo od London Victoria pod Tower Bridge i z powrotem takie wielkie kółko zrobiłam Tylko teraz chciałabym pojechać jeszcze do Greenwich i zobaczyć wioskę olimpijską a to już troszkę dalej ;p

A orientujesz się może w komunikacji? Jak się dostać z London Victoria do Gloucester Street (przystanek EasyBus w kierunku London Stansted) wieczorem, a w sumie to już w nocy, bo około 23-24. Czy bezpiecznie jest się przejść pieszo czy lepiej podjechać czymś?
Stary 2012-08-02, 09:08   #10
201705250955
Konto usunięte

A jak Cię cenowo wyszedł London? Jak dojeżdżasz i gdzie nocujesz? Ja bym chciała, tym bardziej, że teraz są tanie bilety do lotnisk nieco oddalonych od Londynu (100 km), a bus do Londynu kosztuje 2 funciaki. Boję się jednak, że nawet mimo dużego wyprzedzenia w planach (jeśli polecę to pod koniec października) nie uda mi się zmieścic w przyzwoitej kasie.
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 09:17   #11
svamp
Zadomowienie

podpiam się pod wątek. w październiku wybieram się do Londynu, najlepiej jak najniższym kosztem już na miejscu, bo bilety kupiłam za grosze. chciałabym zobaczyć miejsca niekoniecznie typowo z przewodników podróżniczych, a miejsca, które pokazują miasto od jego prawdziwej strony, jego duszę.
waiting for it to come back to me
svamp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 09:50   #12
Panna_Anna87
Rozeznanie

były w promocjoi
Cytat:
Napisane przez asia_aisa Pokaż wiadomość
A jak Cię cenowo wyszedł London? Jak dojeżdżasz i gdzie nocujesz? Ja bym chciała, tym bardziej, że teraz są tanie bilety do lotnisk nieco oddalonych od Londynu (100 km), a bus do Londynu kosztuje 2 funciaki. Boję się jednak, że nawet mimo dużego wyprzedzenia w planach (jeśli polecę to pod koniec października) nie uda mi się zmieścic w przyzwoitej kasie.
Cenowo ciężko powiedzieć. Bilety na samolot kupiłam za 130 zł w dwie strony ( później były w promocji i kosztowały 38 zł ) Ląduję na Stansted i stąd od Londynu albo EasyBusem, który ma taniutkie bilety, ale niestety nie staję w centrum., albo Terravision 15 funtów w dwie storny i zatrzymuję się na dworcu London Victoria.

Nie nocuję w Londynie tylko w Eastbourne u koleżanki, które znajduję się jakąs godiznę drogi od Londynu. Nie orientuję sie w cenie noclegów w Londynie.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez svamp Pokaż wiadomość
podpiam się pod wątek. w październiku wybieram się do Londynu, najlepiej jak najniższym kosztem już na miejscu, bo bilety kupiłam za grosze. chciałabym zobaczyć miejsca niekoniecznie typowo z przewodników podróżniczych, a miejsca, które pokazują miasto od jego prawdziwej strony, jego duszę.
Co do zwiedzania to jednak według mnie najpierw trzeba zobaczyć te standardowe atrakcje Big Ben, London Eye i tp. Większość muzeów jest darmowa i są w nich fajne rzeczy do zobaczenia np. symulator trzęsienia .
Ja lecę we wrześniu i chce sięwybrać do Wioski Olimpijskiej, zobaczyć Staidon Olimpijski może Wembley jak się uda. Polecam Canary Wharf bardzo ładna bogata dzielnica. Na pewno warto zobaczyć parki, Greenwich, z którego jest bardzo ładny widok na miasto. Soho i Chinatown warte są zobaczeni to dzielnice z duszą
Stary 2012-08-02, 10:37   #13
monika1379
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Panna_Anna87 Pokaż wiadomość
A orientujesz się może w komunikacji? Jak się dostać z London Victoria do Gloucester Street (przystanek EasyBus w kierunku London Stansted) wieczorem, a w sumie to już w nocy, bo około 23-24. Czy bezpiecznie jest się przejść pieszo czy lepiej podjechać czymś?
Z Victorii jest to 10 minut piechota, ja bym sie przeszla. Zawsze jak wracalam z Victorii noca, to szlam i nic mi sie nie stalo A bedziesz sama?
Jak bedziesz w Camden to moge Ci pomoc zwiedzac, mieszkam 20 sekund od stacji metra

Cytat:
A mieszkasz w UK? Moze pociag? Albo MegaBusem?

Cytat:
Mysle, ze takie miejsca tak czy siak zobaczyc trzeba . A gdzie sie zatrzymujesz i na ile zostajesz? Mozemy Ci ulozyc jakis plan zwiedzania

Cytat:
były w promocjoi

Cenowo ciężko powiedzieć. Bilety na samolot kupiłam za 130 zł w dwie strony ( później były w promocji i kosztowały 38 zł ) Ląduję na Stansted i stąd od Londynu albo EasyBusem, który ma taniutkie bilety, ale niestety nie staję w centrum., albo Terravision 15 funtów w dwie storny i zatrzymuję się na dworcu London Victoria.

Nie nocuję w Londynie tylko w Eastbourne u koleżanki, które znajduję się jakąs godiznę drogi od Londynu. Nie orientuję sie w cenie noclegów w Londynie. Nienawidze Eastbourne Zdawalam tam IELTS-a. Jest to sanatoriowe miasteczko, wszedzie starzy ludzie, a w hotelach smierdzi moczem i staroscia.Oczywiscie tez sa mlodzi, ale moja noga wiecej tam nie postanie ! Poza tym maja kamienista plaze Jezeli idziesz z Victoria Bus Station spraw sobie w google maps jak tam dojsc, nie jest to skomplikowana trasa

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Co do zwiedzania to jednak według mnie najpierw trzeba zobaczyć te standardowe atrakcje Big Ben, London Eye i tp. Większość muzeów jest darmowa i są w nich fajne rzeczy do zobaczenia np. symulator trzęsienia .
Ja lecę we wrześniu i chce sięwybrać do Wioski Olimpijskiej, zobaczyć Staidon Olimpijski może Wembley jak się uda. Polecam Canary Wharf bardzo ładna bogata dzielnica. Na pewno warto zobaczyć parki, Greenwich, z którego jest bardzo ładny widok na miasto. Soho i Chinatown warte są zobaczeni to dzielnice z duszą
Muzea sa swietne, ale nie sposob obejrzec wszystko w jeden dzien. Na South Kensington masz cala dluga ulice z muzeami
Jezeli bedziesz odwiedzac muzeum figur woskowych, platne swoja droga, to warto pojsc do domu Sherlock'a Holmes'a. Jezeli czytalyscie o jego historiach, pewnie pamietacie, ze mieszkal przy Baker Street . A z Baker street wystarczy przejsc przez Regent's Park i jestescie w CAMDEEEN!

Jezeli chodzi o zoo, to jest kwestia kilku godzin. U mnie to byl caly dzien, bo zakochalam sie w pingwinkach i chodzily tak smiesznie cala ekipa

Napiszcie jeszcze dokladne daty kiedy bedziecie, bo szykuje sie fajna impreza, coroczna, i nie wiem czy sie zalapiecie. Lubicie karnawalowe klimaty?
Stary 2012-08-02, 10:54   #14
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika1379 Pokaż wiadomość
Z Victorii jest to 10 minut piechota, ja bym sie przeszla. Zawsze jak wracalam z Victorii noca, to szlam i nic mi sie nie stalo A bedziesz sama?
Jak bedziesz w Camden to moge Ci pomoc zwiedzac, mieszkam 20 sekund od stacji metra

Napiszcie jeszcze dokladne daty kiedy bedziecie, bo szykuje sie fajna impreza, coroczna, i nie wiem czy sie zalapiecie. Lubicie karnawalowe klimaty?
Też mi się to wydawało dosyć blisko, ale jak patrzyłam na mapę to nie mogłam dokładnie stwierdzić :/ Ja jestem zwolenniczką chodzenia pieszo wszędzie gdzie się da Więc wolałabym iść pieszo tylko, że będę wysiadać na Victorii chwilę przed północą i muszę dość w okolice Baker Street na EasyBusa na lotnisko, a nie bardzo się orientuję w tamtych rejonach i nie wiem gdzie jest przystanek. Będę szła sama
W sumie ostatnio chodziłam po Londynie po nocy i nic mi się nie stało było bezpiecznie i ludzie bardzo przyjaźni

Co to Eastbourne to jadę tam do koleżanki w odwiedziny więc ominie mnie "przyjemność" spania w hotelach

Ja uwielbiam karnawały Przypomniało mi się, że jeszcze chce Nothin Hill zobaczyć

Ja będę w terminie 19-26 września w Anglii z czego w Londynie pewnie w weekend 22-23 września.
Stary 2012-08-02, 11:55   #15
svamp
Zadomowienie

Szukam noclegu poprzez couchsurfing, więc jeszcze nie wiem gdzie będę mieszkała. No, chyba, że moja kuzynka akurat będzie w mieście, to będę nocowała w samym centrum. Jadę tylko na 4 dni, to nie jest dużo, ale wiem, że nie będę chciała stracić czasu na staniu w kolejkach do muzeum
Stary 2012-08-02, 11:59   #16
susuanne
Wtajemniczenie

Polecam Alexandra Palace : ) Świetny widok na panoramę Londynu!
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-02, 12:06   #17
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Szukam noclegu poprzez couchsurfing, więc jeszcze nie wiem gdzie będę mieszkała. No, chyba, że moja kuzynka akurat będzie w mieście, to będę nocowała w samym centrum. Jadę tylko na 4 dni, to nie jest dużo, ale wiem, że nie będę chciała stracić czasu na staniu w kolejkach do muzeum
Ja byłam tylko w Muzeum Historii Naturalnej tam gdzie jets symulator trzęsienia ziemi i bardzo fajnie jest zrobione. Z tym, że byłam tam z jakieś poł godiznki tylko. Żal mi było czasu na zwiędzanie całego. Przez przypadek weszłyśmy też do Muzeum Alberta (jak dobrze pamięta), które jest zaraz obok. Teraz chcę się wybrać do British Museum, zobaczyć ten główny hol i tylko po to

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Polecam Alexandra Palace : ) Świetny widok na panoramę Londynu!
Możesz coś więcej o tym powiedzieć? Gdzie jest, jak tam dotrzeć?
Stary 2012-08-02, 12:47   #18
monika1379
Raczkowanie

Z Victorii jest daleko do Baker Street, lepiej dojechac
Niestety, nie zalapiesz sie na Notting Hill Carnival
Stary 2012-08-02, 13:14   #19
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Z Victorii jest daleko do Baker Street, lepiej dojechac
Niestety, nie zalapiesz sie na Notting Hill Carnival
Bardzo daleko? Bo jak to kwestia przejścia tego odcinka w poł godziny - godzinę to spokojnie mogę się przejśc Tylko czy tam jest dośc łatwa droga?
Można tam dojechać jakimś autobusem przez przesiadek? Nie będzie mi się opłacało metrem jechać jeśli to jest kilka przystanków , bo bilet jest drogi:/

Uuuu szkoda ale i tak chce zobaczyć Notting Hill
Stary 2012-08-02, 22:27   #20
monika1379
Raczkowanie

Z tego co pamietam to autobusem 82, a droga z Victorii do Baker street to godzina spacerem. Autobusem jestes w 15 minut
Stary 2012-08-03, 07:45   #21
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Z tego co pamietam to autobusem 82, a droga z Victorii do Baker street to godzina spacerem. Autobusem jestes w 15 minut
To chyba sobie jednak odpuszczę nocny spacerek i podjadę autobusem

A orientujesz się może gdzie tam dokładnie jest ten przystanek EasyBus na lotnisko London Stansted?

Edytowane przez Panna_Anna87
Czas edycji: 2012-08-03 o 07:49
Stary 2012-08-03, 10:45   #22
monika1379
Raczkowanie

Ze strony EasyBus:
Cytat:
Our Drop off point is Coach Stop A at 214 Baker Street. Turn right as you get off the bus. Baker Street underground is some 200 meters walking distance.
To reach Gloucester Place for the Airport bound bus, take Marylebone exit when you leave Baker Street , turn right , pass Glenworth Street and you will see “Total” petrol station on the corner. At the cross roads you will be standing in front of the Total petrol station. Bus Stops S and 19 are in front of you on the opposite site of the road.
Note Coaches to Luton depart from Stop S whilst to Stansted depart from Stop 19 right outside the Allsop Arms Pub.
Luton buses are big Greenline or easyBus branded coaches whilst Stansted buses are easyBus orange mini/midi coaches.
Have a pleasant onward journey.
Jadac 82 z Victorii, wysiadasz na przystanku Q - Marylebone Road. I idziesz caly czas prosto mijajac stacje paliw, az do tego pubu. Tam powinien byc przystanek.
Stary 2012-08-03, 12:09   #23
hanna_f
BAN stały

Ja będę w terminie 13 - 22 listopada. Byliśmy w tamtym roku trochę później (pod sam koniec listopada), ale już było tak cudownie, świątecznie. Chociaż nie lubię kiedy miasta zaczynają przedwcześnie świętować Boże Narodzenie, to akurat taką atmosferą w Londynie nie pogardzę. Więc któraś mi doradzi co jeszcze mogę zobaczyć by poczuć taką atmosferą Świąt?
Generalnie, co najważniejsze, poczuje atmosferę meczu, bo po raz kolejny idziemy na mecz mojej kochanej drużyny i to z najgorszym wrogiem.
hanna_f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-03, 13:23   #24
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Ze strony EasyBus:

Jadac 82 z Victorii, wysiadasz na przystanku Q - Marylebone Road. I idziesz caly czas prosto mijajac stacje paliw, az do tego pubu. Tam powinien byc przystanek.
o dzięki bardzo
To na stronie EasyBus czytałam, ale to mi niewiele mówiło ;p
Stary 2012-08-03, 15:35   #25
monika1379
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez hanna_f Pokaż wiadomość
Ja będę w terminie 13 - 22 listopada. Byliśmy w tamtym roku trochę później (pod sam koniec listopada), ale już było tak cudownie, świątecznie. Chociaż nie lubię kiedy miasta zaczynają przedwcześnie świętować Boże Narodzenie, to akurat taką atmosferą w Londynie nie pogardzę. Więc któraś mi doradzi co jeszcze mogę zobaczyć by poczuć taką atmosferą Świąt?
Generalnie, co najważniejsze, poczuje atmosferę meczu, bo po raz kolejny idziemy na mecz mojej kochanej drużyny i to z najgorszym wrogiem.
Pojsc do Harrods'a - tam juz w sierpniu maja pietro swiateczne....

Cytat:
o dzięki bardzo
To na stronie EasyBus czytałam, ale to mi niewiele mówiło ;p
Nie ma problemu
Stary 2012-08-04, 16:34   #26
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Pojsc do Harrods'a - tam juz w sierpniu maja pietro swiateczne....
Serio?????????? Muszę tam iść
Stary 2012-08-05, 17:31   #27
reisebus
Przyczajenie

londyn to fajnie miasto, jednak jak dla mnie zbyt pochmurne każde miejsce na swiecie ma cos na sobie, mysle ze londyn jest warty zwiedzenia, co powiecie na temat tych glownych atrakcji?
reisebus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-07, 15:24   #28
Panna_Anna87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez reisebus Pokaż wiadomość
londyn to fajnie miasto, jednak jak dla mnie zbyt pochmurne każde miejsce na swiecie ma cos na sobie, mysle ze londyn jest warty zwiedzenia, co powiecie na temat tych glownych atrakcji?
trzeba zobaczyć i tyle
zależy co kto lubi
Stary 2012-08-07, 22:45   #29
201705250955
Konto usunięte

Też czytalam, że w tym roku Harrods zaczął wcześniej wystawiać produkty świąteczne ze względu na igrzyska
Ostatnio była ciekawa opcja jednodniówki do Londynu z Katowic (za 60 zl, czyli w ok. 200 zł bym się zmieściła w kosztach na osobę), no ale nie zdecydowałam się... chyba poczekam na Ryanair samego na weekend, choć wątpię w tak dobra cenę.
Dzięki za rady tak na marginesie. Pokazywałam dzisiaj wątek koleżance i się śmiała z mojego London - tak wypaczyło mnie przeglądanie tanich ofert wyjazdowych
201705250955 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-08, 13:19   #30
svamp
Zadomowienie

Cytat:
Też czytalam, że w tym roku Harrods zaczął wcześniej wystawiać produkty świąteczne ze względu na igrzyska
Ostatnio była ciekawa opcja jednodniówki do Londynu z Katowic (za 60 zl, czyli w ok. 200 zł bym się zmieściła w kosztach na osobę), no ale nie zdecydowałam się... chyba poczekam na Ryanair samego na weekend, choć wątpię w tak dobra cenę.
Dzięki za rady tak na marginesie. Pokazywałam dzisiaj wątek koleżance i się śmiała z mojego London - tak wypaczyło mnie przeglądanie tanich ofert wyjazdowych
Ostatnio trafiłam na fajną okazję w Ryanairze za 38zł Wrocław-Londyn w obie strony, na weekend właśnie. Warto sprawdzać
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości