Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-07-04, 21:13   #1
Paulinka675
Zakorzenienie

Powiekszanie biustu?

Mam 16 lat ale już myśle o powiekszeniu sobie biustu. Mam rozmiar 75 B ale i tak te staniki są dla mnie za duże (75B jest dla mnie za małe). Większego biustu nie bede miała bo moja mama też ma mały. A na dodatek jedną pierś mam większż niż drugą, i okres mam już 3 lata więc nie liczę na to ze mój biust sie powiekszy. Operacja powiekszania jest droga a ja czytałam a gazecie, że są takie tabletki i maść które powiększają biust ale nie wiem czy to działa i czy jest to zdrowe. Może ktoś już tego próbował ?
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 11:18   #2
gosiak00
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie biustu?

Mnie rowzniez ciekawia te pytania... Czytalam kilka wypowiedzi dziewczyn, ktore odradzaja masci, tabletki, herbatki, ale... zadna z nich nie probowala tego typu kuracji... Na pewno jest ktos, kto probowal... POMOCY
gosiak00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 12:08   #3
Paulinka675
Zakorzenienie

Wink Dot.: Powiekszanie biustu?

mówią ze nie dobre skoro nie probowały...niech sie wypowie ktos kto tego spróbował

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Stary 2005-08-27, 15:09   #4
Kavala
Rozeznanie

Próbowałam kremu Venus - nie zadziałał
Kavala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-27, 16:01   #5
Paulinka675
Zakorzenienie

ehh...chyba wogole zadne kremy nie dzialaja...

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Stary 2005-08-27, 18:52   #6
okretka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

GG do okretka

Paulinko, ja także mam okres od 3 lat, a mój biust dopiero niedawno zaczął się 'budzić'... I tak mam duuużo mniejszy od Ciebie, ale liczę na to, że urośnie Więc może poczekajmy, co natura pokaże...
okretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-08-28, 14:44   #7
Brook
Zakorzenienie

wszystki etabletki slyszlam ze ni edzialaj ai to kit,.ale widzialam nowa reklam ew gazecie Gali ( a jej ufam) ze ja sakies nowe tabletki Bb beauty builders-jakies Bust Cups ktore ujedrniaja i powiekszaja biust ,pewnie to tez bajka ae moze cos ktos slyszal? probowal moze?
Brook jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-08-31, 13:59   #8
fliegusiak
Przyczajenie

Tabletki i maście itc to tylko zdzierstwo kasy i naciąganie nic nie działa! Chyba jedynie operacja...
Brook a te tabletki też nic nie dają ( wiem bo moja koleżanka to już chyba wszystkie możliwe przetestowała na sobie i kicha )
Stary 2005-08-31, 15:32   #9
emma1
Przyczajenie

mnie nawet w ciąży biust się nie pojawił
emma1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-03, 13:52   #10
asia812
BAN stały

http://bellezza.bazarek.pl/ ten preparat podobno jest dobry lepszy nawet od tego optibiustu chyba

asia812 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-07, 10:56   #11
gosiak00
Raczkowanie

Nie zgadzam sie.Tabletki dzialaja. Mi powiekszyly o rozmiar biust. Bralam tabletki Maxi Buste i bylam zadowolona. Tylko na skutek choroby zoladka musiala odstawic... Efekty jednak byly zadowalajace. Zauwazylam ze jest ladniejszy, pelniejszy juz po 2 tygodniach a pozniej bralam przez okolo 2 miesiace... No i niestety musialam odstawic - minusem jest ze trzeba na poczatek wydac sporo kasy(opakowanie na niecaly miesiac to okolo 50 zl) ale warto bylo... Pozniej jak juz podrosnie biust to sie mniej kasy traci wiec po prostu na poczatek duzy wydatek. Jak ktos ma starszne kompleksy to polecam - ja sie juz wyleczylam z nich. Moze dlatego ze mam juz 24 lata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-07, 11:01   #12
gosiak00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiak00 Pokaż wiadomość
Nie zgadzam sie.Tabletki dzialaja. Mi powiekszyly o rozmiar biust. Bralam tabletki Maxi Buste i bylam zadowolona. Tylko na skutek choroby zoladka musiala odstawic... Efekty jednak byly zadowalajace. Zauwazylam ze jest ladniejszy, pelniejszy juz po 2 tygodniach a pozniej bralam przez okolo 2 miesiace... No i niestety musialam odstawic - minusem jest ze trzeba na poczatek wydac sporo kasy(opakowanie na niecaly miesiac to okolo 50 zl) ale warto bylo... Pozniej jak juz podrosnie biust to sie mniej kasy traci wiec po prostu na poczatek duzy wydatek. Jak ktos ma starszne kompleksy to polecam - ja sie juz wyleczylam z nich. Moze dlatego ze mam juz 24 lata

PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ - POMYLILAM NAZWY TABLETEK TAK DAWNO ICH NIE BRALAM - CHODZILO MI O TABLETKI F A R M O N A//Nivelazione
Stary 2007-06-14, 01:01   #13
elliz76
Raczkowanie

Witam!
Ja tez je biore jak na razie nic sie nie powiekszylo/koncze dopiero 1 opakowanie/,ale tak jak jest napisane na ulotce,biust sie ujedrnil,ladnie zaokraglil,podniosl mi sie i mam lekkie uczucie bolesnosci...tak jak przed okresem,ale to tak jak zapowiadali Zobaczymy,co bedzie Nawet jak nie urosnie to dla ujedrnienia polecam Teraz jednak przezucam sie na EVEGEN...moze on cos szybciej zadziala,no i bedzie lepszy w smaku,bo po Nivelazione odbiajalo mi sie strasznie ziolami.
Pozdrawiam
elliz76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-14, 09:00   #14
gosiak00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elliz76 Pokaż wiadomość
Witam!
Ja tez je biore jak na razie nic sie nie powiekszylo/koncze dopiero 1 opakowanie/,ale tak jak jest napisane na ulotce,biust sie ujedrnil,ladnie zaokraglil,podniosl mi sie i mam lekkie uczucie bolesnosci...tak jak przed okresem,ale to tak jak zapowiadali Zobaczymy,co bedzie Nawet jak nie urosnie to dla ujedrnienia polecam Teraz jednak przezucam sie na EVEGEN...moze on cos szybciej zadziala,no i bedzie lepszy w smaku,bo po Nivelazione odbiajalo mi sie strasznie ziolami.
Pozdrawiam

A to fakt - troche sie po tych ziolach odbija ja w kazdym razie tak po trzech miesiacach, moze czterech - musialam tabletki przerwac...Powod? Mialam chory zoladek i owe ziola mogly lekko szkodzic - mam zamiar jednak wrocic do ich brania po wakacjach
Stary 2007-07-06, 02:14   #15
amisu
Raczkowanie

Up!

I jak elliz, urosło Ci cos??? Bo ja tez sie zastanawiam nad takimi tabletkami....
amisu jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-07-06, 19:29   #16
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

elliz napisz cos wiecej o tych tabletkach bo chyba jutro też spróbuje :P
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-06, 21:36   #17
elliz76
Raczkowanie

Witajcie!
hmmm...bede szczra.Ja nic na razie nie widze by uroslo jakos znaczaco,ale koncze dopiero 1 opakowanie,wiec moze cos tam urosnie moze jednak.Mam taka nadzieje,bo na mnie to nawet 65 A jest za duze Sprawdzlam we Francji,a one niby wszystkie maja male piersiatka.Pod biustem mam 75,ale kupuje 70A i to musi byc miseczka mega mala.Normalne 70A czesto jest za duze,wiec nie narzekajcie dziewczyny co macie rozmiar B.Ja o takim marze lub choc porzadne A,bym nie miala problemu kupic sobie stanik.

Wracajac jednak do tabletek,to super ujedrnily biust i jest troche podniesiony,a po ciazy wiadomoDzidzius troche wyciagnal z mleczkiem.No i jak producent nakreslil bius troche pobolewa,ale da sie zniesc.Nie wiem tylko czy to oznaka,ze rosna czy...a sama juz nie wiem.Teraz tez biore Yasminelle.Po niej tez niby rosna...efekt uboczny jak w ulotce pisze...ja bardzo chetna na taki efekt
Aaa...i tak jak po tamtych odbija sie ziolkami jak sie nie je razem z posilkiem.

Jutro sie zmierze to Wam napisze czy cos w wymiarach sie zmienilo
Pozdrawiam
elliz76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-07-13, 15:09   #18
anitka12345
BAN stały

ja myslalam żeby brać tabletki hormonalne,ale musze iść do ginekologa na wizyte zobacze co mi doradzi mam 19 lat i tylko 81 cm w biuscie porażka
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 08:03   #19
emiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przyczajenie

... ja uzywam bust cups, nie wiem czy to efekt placebo czy faktycznie tabletki... ale działaja... po 2 opakowaniach widzę róznice .. i jestem zadowolona
emiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-08, 12:11   #20
devilish
Przyczajenie

no tak piszecie ze wam biust urosl, ale czy nie bylo efektu ubocznego ze w biodrach tez przybylo? bo ja mam male cycki i nieproprcjonalne do tego biodra...nie chce zeby mi tam przybylo...w Shape'ie przeczytalam o nowych tabletkach Maxi Bust, ze dzieki nim sie nie przybiera na wadze, ze rozwijaja sie gruczoly piersiowe i tluszczyk troszeczke...kuracja 20dniowa kosztuje okolo 125zl....a najlepsze efekty daje po 60dniowej...dlatego pytanie czy ktos to stosowal i czy rzeczywsicie dziala na biust nie powiekszajac bioder..bo to troche kasy jest...pzdr odpowiedzcie szybko prosze...
devilish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 00:47   #21
emiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Przyczajenie

witaj... u mnie nie było, zadnych efektów ubocznych, nie przytyłam, ani nić sie takiego nie dzialo. takze polecam Ci serdecznie, na allegro bust cups sa po 180 zł i wystarczaja na 5- 8 tygodni. takze dosyć długo ... Powodzenia
emiliaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-09, 17:44   #22
devilish
Przyczajenie

a czy jest to powiekszenie na stale? czy po odstawieniu kapsulek wraca wszyatko do pierwotnego stanu? bo sie ytyle tego o tym wszystkim naczytalam zee zglupiec juz mozna...a ktos stosowal Maxi bust?
devilish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-06-27, 13:53   #23
eliza007
Przyczajenie

Smile Dot.: Powiekszanie biustu?

nie wiem czy nie jesteś za młoda na powiekszanie biustu. Ale jest taka jedna metoda VesVacuum oparta na naturze. Poszukaj w internecie
Vesco chyba się to nazywa. Moja kumpela o pełny jeden rozmiar sobie powiększyła ...sama widziałam
eliza007 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 23:09   #24
paulinka9128
Przyczajenie

Dziewczyny doradzcie mi czy warto brac jakies tabletki na powiekszenie biustu?czy widac rzeczywiscie po nich efekty?jak tak to jakie tabletki sa najbardziej skuteczne?
paulinka9128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:03   #25
paulinka9128
Przyczajenie

tez o tym myslalam,ale to za duzy wydatek jak dla mnie:/
paulinka9128 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:21   #26
sloneczko42s
Raczkowanie

.

Edytowane przez sloneczko42s
Czas edycji: 2012-06-12 o 16:19
sloneczko42s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-25, 21:33   #27
femalefemale
Przyczajenie

a ja biore ziółka i widac efekty - co prawda to troche kosztowne ale czego się nie robi dla swojego ciałka
femalefemale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 15:48   #28
kruszyna90
Rozeznanie

mysle ze zaczne lykac jakies tabletki tylko nie moge wybrać jakie, a co do ich dzialania, raz się zyje, i nie zaszkodzi spóbować
Stary 2010-03-06, 16:14   #29
Bernatka
Przyczajenie

Proponuje Natural Push Up. Przetestowalam go na przestrzeni 8 lat i spokojnie moge polecic dalej. Juz na forum Natural Push Up o nim pisalam.
Bernatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-06, 17:08   #30
kruszyna90
Rozeznanie

A ja bym chyba spróbowala Biust Up bo jest w mojej aptece i jest nie dosc drogi.. moze akurat. A slyszala ktoras z was o kuracji hormonami?

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości