![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Powiekszanie biustu?
Mam 16 lat ale już myśle o powiekszeniu sobie biustu. Mam rozmiar 75 B ale i tak te staniki są dla mnie za duże (75B jest dla mnie za małe). Większego biustu nie bede miała bo moja mama też ma mały. A na dodatek jedną pierś mam większż niż drugą, i okres mam już 3 lata więc nie liczę na to ze mój biust sie powiekszy. Operacja powiekszania jest droga a ja czytałam a gazecie, że są takie tabletki i maść które powiększają biust ale nie wiem czy to działa i czy jest to zdrowe. Może ktoś już tego próbował ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Powiekszanie biustu?
Mnie rowzniez ciekawia te pytania... Czytalam kilka wypowiedzi dziewczyn, ktore odradzaja masci, tabletki, herbatki, ale... zadna z nich nie probowala tego typu kuracji... Na pewno jest ktos, kto probowal... POMOCY
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]()
mówią ze nie dobre skoro nie probowały...niech sie wypowie ktos kto tego spróbował
![]()
#4 |
Rozeznanie
|
Próbowałam kremu Venus - nie zadziałał
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ehh...chyba wogole zadne kremy nie dzialaja...
#6 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Paulinko, ja także mam okres od 3 lat, a mój biust dopiero niedawno zaczął się 'budzić'... I tak mam duuużo mniejszy od Ciebie, ale liczę na to, że urośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
wszystki etabletki slyszlam ze ni edzialaj ai to kit,.ale widzialam nowa reklam ew gazecie Gali ( a jej ufam) ze ja sakies nowe tabletki Bb beauty builders-jakies Bust Cups ktore ujedrniaja i powiekszaja biust ,pewnie to tez bajka ae moze cos ktos slyszal? probowal moze?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
Tabletki i maście itc to tylko zdzierstwo kasy i naciąganie nic nie działa! Chyba jedynie operacja...
![]() Brook a te tabletki też nic nie dają ![]() ![]()
#9 |
Przyczajenie
|
mnie nawet w ciąży biust się nie pojawił
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
http://bellezza.bazarek.pl/ ten preparat podobno jest dobry lepszy nawet od tego optibiustu chyba
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Nie zgadzam sie.Tabletki dzialaja. Mi powiekszyly o rozmiar biust. Bralam tabletki Maxi Buste i bylam zadowolona. Tylko na skutek choroby zoladka musiala odstawic... Efekty jednak byly zadowalajace. Zauwazylam ze jest ladniejszy, pelniejszy juz po 2 tygodniach a pozniej bralam przez okolo 2 miesiace... No i niestety musialam odstawic - minusem jest ze trzeba na poczatek wydac sporo kasy(opakowanie na niecaly miesiac to okolo 50 zl) ale warto bylo... Pozniej jak juz podrosnie biust to sie mniej kasy traci wiec po prostu na poczatek duzy wydatek. Jak ktos ma starszne kompleksy to polecam - ja sie juz wyleczylam z nich. Moze dlatego ze mam juz 24 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
PRZEPRASZAM NAJMOCNIEJ - POMYLILAM NAZWY TABLETEK TAK DAWNO ICH NIE BRALAM - CHODZILO MI O TABLETKI F A R M O N A//Nivelazione |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Witam!
Ja tez je biore ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A to fakt - troche sie po tych ziolach odbija ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Up!
![]() I jak elliz, urosło Ci cos??? Bo ja tez sie zastanawiam nad takimi tabletkami.... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
elliz napisz cos wiecej o tych tabletkach bo chyba jutro też spróbuje :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
hmmm...bede szczra.Ja nic na razie nie widze by uroslo jakos znaczaco,ale koncze dopiero 1 opakowanie,wiec moze cos tam urosnie moze jednak.Mam taka nadzieje,bo na mnie to nawet 65 A jest za duze ![]() Wracajac jednak do tabletek,to super ujedrnily biust i jest troche podniesiony,a po ciazy wiadomo ![]() ![]() ![]() Aaa...i tak jak po tamtych odbija sie ziolkami jak sie nie je razem z posilkiem. Jutro sie zmierze to Wam napisze czy cos w wymiarach sie zmienilo ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
ja myslalam żeby brać tabletki hormonalne,ale musze iść do ginekologa na wizyte zobacze co mi doradzi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
... ja uzywam bust cups, nie wiem czy to efekt placebo czy faktycznie tabletki... ale działaja... po 2 opakowaniach widzę róznice .. i jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
no tak piszecie ze wam biust urosl, ale czy nie bylo efektu ubocznego ze w biodrach tez przybylo? bo ja mam male cycki i nieproprcjonalne do tego biodra...nie chce zeby mi tam przybylo...w Shape'ie przeczytalam o nowych tabletkach Maxi Bust, ze dzieki nim sie nie przybiera na wadze, ze rozwijaja sie gruczoly piersiowe i tluszczyk troszeczke...kuracja 20dniowa kosztuje okolo 125zl....a najlepsze efekty daje po 60dniowej...dlatego pytanie czy ktos to stosowal i czy rzeczywsicie dziala na biust nie powiekszajac bioder..bo to troche kasy jest...pzdr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
witaj... u mnie nie było, zadnych efektów ubocznych, nie przytyłam, ani nić sie takiego nie dzialo. takze polecam Ci serdecznie, na allegro bust cups sa po 180 zł i wystarczaja na 5- 8 tygodni. takze dosyć długo ... Powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Przyczajenie
|
a czy jest to powiekszenie na stale? czy po odstawieniu kapsulek wraca wszyatko do pierwotnego stanu? bo sie ytyle tego o tym wszystkim naczytalam zee zglupiec juz mozna...a ktos stosowal Maxi bust?
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
![]()
nie wiem czy nie jesteś za młoda na powiekszanie biustu. Ale jest taka jedna metoda VesVacuum oparta na naturze. Poszukaj w internecie
![]() Vesco chyba się to nazywa. Moja kumpela o pełny jeden rozmiar sobie powiększyła ...sama widziałam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny doradzcie mi czy warto brac jakies tabletki na powiekszenie biustu?czy widac rzeczywiscie po nich efekty?jak tak to jakie tabletki sa najbardziej skuteczne?
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Przyczajenie
|
tez o tym myslalam,ale to za duzy wydatek jak dla mnie:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez sloneczko42s Czas edycji: 2012-06-12 o 16:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Przyczajenie
|
a ja biore ziółka i widac efekty - co prawda to troche kosztowne ale czego się nie robi dla swojego ciałka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Rozeznanie
|
mysle ze zaczne lykac jakies tabletki tylko nie moge wybrać jakie, a co do ich dzialania, raz się zyje, i nie zaszkodzi spóbować
![]()
#29 |
Przyczajenie
|
Proponuje Natural Push Up. Przetestowalam go na przestrzeni 8 lat i spokojnie moge polecic dalej. Juz na forum Natural Push Up o nim pisalam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
A ja bym chyba spróbowala Biust Up bo jest w mojej aptece i jest nie dosc drogi.. moze akurat. A slyszala ktoras z was o kuracji hormonami?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:18.